sveikos, pagaliau šiandien sulaukiau žinios, kad išsiųstas vertbaudet siuntinys, tik esmė ta, kad gautame el.p. ups pranešime niekur nematau užrašyto savo tel. nr, nors pateikiant užsakymą jį rašiau..žodžiu, ar taip turi būti?ar taip išeina, kad nematau savo tel nr ir niekas prieš važiuojant nepaskambins. Gal kas atsakys

QUOTE(amusante20 @ 2016 05 17, 18:39)
sveikos, pagaliau šiandien sulaukiau žinios, kad išsiųstas vertbaudet siuntinys, tik esmė ta, kad gautame el.p. ups pranešime niekur nematau užrašyto savo tel. nr, nors pateikiant užsakymą jį rašiau..žodžiu, ar taip turi būti?ar taip išeina, kad nematau savo tel nr ir niekas prieš važiuojant nepaskambins. Gal kas atsakys 

ir as nematau, bet ir seniau berods taip budavo

QUOTE(amusante20 @ 2016 05 17, 17:39)

as taip pat gavau siandien pranesima, ir dar pasiziurejau, mano nr ten taipat near, bet pries tai visada paskambindavo, tai manau nepergyvenkite, viskas bus ok, matys jusu numeri jie
Man atveze siuntini neskambine...Tik laiska pries tai gavau su numatoma pristatymo data (diena)
QUOTE(Loram @ 2016 05 17, 18:03)
kur vis dėl to pirkot?
cocooncenter

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 05 17, 19:43)
as taip pat gavau siandien pranesima, ir dar pasiziurejau, mano nr ten taipat near, bet pries tai visada paskambindavo, tai manau nepergyvenkite, viskas bus ok, matys jusu numeri jie
Kelintos dienos užsakymas?
Mano vienas buvo treč.iki pietų, gavau pirmadienį. O kitas trečiadienį 17 val., tai dar negavau ups nuorodos

QUOTE(Dziugile @ 2016 05 17, 18:54)
Kelintos dienos užsakymas?
Mano vienas buvo treč.iki pietų, gavau pirmadienį. O kitas trečiadienį 17 val., tai dar negavau ups nuorodos

12 dienos uzsakymas
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 05 17, 21:20)
12 dienos uzsakymas
Ar yra kas 11 d. Vertbaudet dar negavo?

jauciu greitai palusiu ir teks uzsakyneti is ambelis ir mirapodo, kas patars kaip geriausia nuolaida gauti ? laukti kodo I pasta koks buna maksimalus ? ten kazkaip jei is visu perki dar duoda papildomai kazka, zodziu kas apsvies busiu dekinga. pirmo apsipirkimo 10 proc nuolaida yra per mazai man

QUOTE(Dziugile @ 2016 05 17, 21:38)
As 10 d.uzsakius ir jokiu ziniu

QUOTE(Maja Di @ 2016 05 16, 09:13)
Rewards yra virtualūs pinigai, o ne nuolaida. Iherb jie įtraukiami į vertę (neišminusuojami kaip nuolaida) ir ant dėžės rašosi su jais.
Man si Lietuvos muitines interpretacija atrodo is pagrindu neteisinga,tiesiog neradau institucijos, kam galima butu tai apskusti. Nes preke yra verta tiek kiek as uz ja SUMOKU,o ne tiek kiek ji galetu kainuoti ar kainuotu jei as nebuciau Iherb kliente. Reward tai yra lojalumo programa,tokiu budu jie suteikia nuolaida. Tai,kad Lietuvos muitine tai isverte kaip "virtualus pinigai" yra visiska nesamone. Nes niekur Iherbe as neradau tokio teiginio,muitine zinoma interpretuoja taip.kaip jiems yra naudingiau,tam kad surinkti kuo daugiau mokesciu. Bet faktas lieka faktu,is musu reikalaujama sumoketi mokescius nuo to kiek tos prekes GALETU kainuoti,jei nebutu pritaikytos nuolaidos; o ne nuo faktiskai sumoketos sumos.
Kazkaip ilgai si karta Vertbaudetas