Sveikos, iš kur paspirtukus mini micro siunčiatės?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 23, 14:37)
Gal ir ne visai į temą, bet gal kas perkat poilsines keliones iš užsienio kelionių organizatorių? Girdėjau, kad daug pigiau pvz iš Londono keliaut.
pazystami taip pirko. Ju sunus Londone studijuoja jis apmokejo, nes jiems neprieme korteliu. I Meksika 14 dienu 5 zv. viesbutis kainavo zmogui 1000 euru. Cia ziurejo panasios po 2000 ar daugiau. Skirtumas labai didelis, dar negrize nezinau ar viskas sklandziai praejo.
Bet jie skrido ji aplankyti ir po to i kelione is ten.
QUOTE(JMD @ 2016 05 23, 15:51)
o jei pridet kelione iki londono ir atgal nebus daugiau nei is LT? Ar kelione i Dominika pvz ar Seiselius, kur tikrai apsimoka 

Draugė iš Fuertoventūros grįžo, tai įspūdžiais dalinosi, 300 kiekvienam 5 žvaigždės su viskas įskaičiuota savaitei, tiesioginis skrydis iš Londono. Na tik iki Londono skrydis papildomai. Čia jiem draugai, gyvenantys Londone, nupirko.
Iš kur siunčiatės kavos pupeles? Gal kas žadat daryti užsakymą? Prisijungčiau..

QUOTE(Klaauzada @ 2016 05 23, 15:13)
Man ir baiginejasi

QUOTE(Klaauzada @ 2016 05 23, 16:13)
Iš kur siunčiatės kavos pupeles? Gal kas žadat daryti užsakymą? Prisijungčiau.. 

QUOTE(D'esire @ 2016 05 23, 17:10)
Man ir baiginejasi

praeitą kartą pirkom iš https://coffeerista.com/en/
po poros sav ir man reiks ieškot papildymo

QUOTE(Loram @ 2016 05 23, 16:21)
Mielai prosojungciau, jei kas parinktu

QUOTE(Maja Di @ 2016 05 23, 16:10)
Draugė iš Fuertoventūros grįžo, tai įspūdžiais dalinosi, 300 kiekvienam 5 žvaigždės su viskas įskaičiuota savaitei, tiesioginis skrydis iš Londono. Na tik iki Londono skrydis papildomai. Čia jiem draugai, gyvenantys Londone, nupirko.
Daro žmonės visaip. Mano draugai 2 paras Berlyne Tėgelyje gyveno, budėjo prie tų lariokų tas 2 paras ir kirto kelionę už kapeikas į Seišelius. Bet jie ten gyvena - Drezdene. Tai jiem iki Berlyno kaip mum iki Kauno. O man iki to Berlyno dar tarabanintis visus 800 km. Man tai man, bet mano vaikui tarkim misija neįmanoma. Šiaip kas liečia kainas į mūsų pamėgtus kraštus jos tikrai pigesnės iš ten. Aš keliones žiūrėdavau www.lastminute.de ir dar vienas geras

qal kam Vilniuje muilo burbulų? http://vejugaudymas....egorija/prekes/ perkant už 30eur siuntimas nemokamas, trūksta 12eur.
Pašilaičiai
Pašilaičiai
Gal kas Šiauliuose Sportsdirect užsakinėjate?

QUOTE(D'esire @ 2016 05 23, 17:34)
Gal kas kokią skanią kavą naują užtikot? Nekarčią

Prisijungciau prie Cocooncenter.co.uk