Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 05 16, 10:34)
tai juk yra nurodyta kur rasyt kad atideti siuntos pristatyma.  mirksiukas.gif 
jeigu jusu adresas klaipeda tai vadinasi siuntinys klaipedoje. kaip jus isivaizduojat kad jis dabar atves jums i vln  g.gif  4u.gif

Taip vat ir galvoju gal kas susidure ir zinot kaip isprest sita reikala...
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 05 16, 10:48)
Taip vat ir galvoju gal kas susidure ir zinot kaip isprest  sita reikala...

skambinkit i DPD ir tarkites. kadangi atstumas tolimas, gali tekti kazkiek sumoket uz pristatyma i kita miesta.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 05 16, 10:48)
Taip vat ir galvoju gal kas susidure ir zinot kaip isprest  sita reikala...

o tai Jūs negrįšit artimiausiomis dienomis į Klaipėdą? g.gif

aš su UPS esu turėjus panašios patirties - užsisakiau iš Vertbaudet, turėjo spėti ateiti siuntinukas, bet jie ten sulaikė išsiuntimą, nes užsakiau savo vardu iš vyro kortelės, nesutapo duomenys, turėjau jiems įrodinėt, kas jis toks ir panašiai, užsitęsė, ir kai jau siuntinys turėjo būti Lietuvoje, aš išvažiavau savaitei ax.gif parašiau UPS, kad nepristatytų siuntinio, nes niekas nepriims ir kad pasiimsiu pati, kai grįšiu. jokių problemų nebuvo dėl to schmoll.gif grįžus nuvažiavau ir pasiėmiau pati...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 05 16, 10:55)
o tai Jūs negrįšit artimiausiomis dienomis į Klaipėdą? g.gif

aš su UPS esu turėjus panašios patirties - užsisakiau iš Vertbaudet, turėjo spėti ateiti siuntinukas, bet jie ten sulaikė išsiuntimą, nes užsakiau savo vardu iš vyro kortelės, nesutapo duomenys, turėjau jiems įrodinėt, kas jis toks ir panašiai, užsitęsė, ir kai jau siuntinys turėjo būti Lietuvoje, aš išvažiavau savaitei ax.gif parašiau UPS, kad nepristatytų siuntinio, nes niekas nepriims ir kad pasiimsiu pati, kai grįšiu. jokių problemų nebuvo dėl to schmoll.gif grįžus nuvažiavau ir pasiėmiau pati...

Kai pavyks prisiskambint.... Kiek bandau tiek uzimta...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 05 16, 08:03)
Labas rytas,
siandien po pietu, gal vakarop, planuociau pirkti yoox. Gal kas noretu jungtis siuntimui pasidalinti? Esame dviese kolkas.

Vilnius  4u.gif

Gavau nemokama siuntima, tai jau uzsakyta nelaukiant vakaro ax.gif
Atsakyti
Gal kuri vilnietė priimtų į kompaniją užsakymui iš cocooncenter?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Būčiau dėkinga, jeigu parašytumėt į a.ž.
Atsakyti
Niekad nepirkus GAP. Norėjau paklausti kokį dydį reiktų pirkti kūdesnei mergaitei, ūgis maždaug 106 cm (4 m.) ? g.gif Rūbai atitinka dydžius? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazutee24: 16 gegužės 2016 - 10:13
QUOTE(Deme @ 2016 05 16, 11:00)
Kai pavyks prisiskambint.... Kiek bandau tiek uzimta...

pabandykit dar emailu susisiekti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2016 05 16, 10:13)
Niekad nepirkus GAP. Norėjau paklausti kokį dydį reiktų pirkti kūdesnei mergaitei, ūgis maždaug 106 cm (4 m.) ?  g.gif  Rūbai atitinka dydžius?  4u.gif

atitinka, jei dabar dėvėti - tiks 4 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2016 05 16, 10:16)
o ga; galit rekomenduot tokias kelnytes kur sliekam tiktu  biggrin.gif . is HM, benetton  iskrito, teko siaurint  doh.gif

Zinokit mano vaikas tikrai nėra stambus. Aš jam tik iveriu gumyte.nes kitaip jos krenta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2016 05 16, 11:02)
Gal kuri vilnietė priimtų į kompaniją užsakymui iš cocooncenter?
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Būčiau dėkinga, jeigu parašytumėt į a.ž.

Ir aš į kompaniją norėčiau ax.gif
Atsakyti
Uzsakinesiu sportsdirect. Kaunas arba persiunciu lp express terminalu.

Krepselius siuskit: kristina.kristrar@gmail.com
Sali pasirinkit UK
Atsakyti