Vidam
Super
Ačiū
Tikiuosi kad ir mažylei patiks
Net neabejoju
Vidam pamaciau net asara istekejo, nu kaip grazu
Mergaite privalo pasveikti
Diinkos maziukai, tikrai pavadink juos Tero, Kilo, Mega ir t.t. visai graziai skamba
Aist, Erode priminkit kas ten per sukos paieskosiu saviskiams gal cia kur rasiu
Ainu zole laistyt reikia paaugs didesne
Diinkos maziukai, tikrai pavadink juos Tero, Kilo, Mega ir t.t. visai graziai skamba
Aist, Erode priminkit kas ten per sukos paieskosiu saviskiams gal cia kur rasiu
Ainu zole laistyt reikia paaugs didesne
Vidam,aš neturiu žodžių ,kaip tau padėkoti
Auksinė širdis ir auksinės rankos
Merginos,jūs visos nuostabios
Ačiū Jums už visą pozityvą,visas geras mintis ir visus gerus darbus,dėkoju Dievui,kad vieną dieną prieš kelerius metus atsiverčiau šitos temos puslapius!!!Tikiuosi,dar ilgai su jumis draugauti!

Magnuna ,didelis sveikinimai Gimtadienio proga!

Diinka,gražučiai pūkučiai,linkiu surasti jiems gerus namus!
Merginos,jūs visos nuostabios

Magnuna ,didelis sveikinimai Gimtadienio proga!

Diinka,gražučiai pūkučiai,linkiu surasti jiems gerus namus!
QUOTE(Aist @ 2016 05 17, 17:31)
Protezuojant dantį, galutinis etapas- vainikėlio cementavimas. Sėdžiu, laikau prispaudusi vainikėlį paciento burnoje, cementas po truputį stingsta. Ateina kolegė, klausia manęs:
- Ar labai užsiėmusi, gali ateiti pas mane į kabinetą pakonsultuoti?
Aš:
- Negaliu, laukiu kol sukietės.
Kolegė:
- Kiek planuoji užtrukti?
Aš:
- Įprastai užtenka 5 minučių, bet čia kiek sudėtingesnis vyriškio atvejis, iki pilno sukietėjimo gali prireikti ir 10 minučių.
Administratorė kyšteli galvą pas mane į kabinetą:
- Daktare, galit kalbėti telefonu, pacientas Vardenis skambina?
Aš:
- Negaliu, matai kad burnoje pilnai užsiėmusi. Kai baigsiu, perskambinsiu.
Ech, tos dviprasmybės
- Ar labai užsiėmusi, gali ateiti pas mane į kabinetą pakonsultuoti?
Aš:
- Negaliu, laukiu kol sukietės.
Kolegė:
- Kiek planuoji užtrukti?
Aš:
- Įprastai užtenka 5 minučių, bet čia kiek sudėtingesnis vyriškio atvejis, iki pilno sukietėjimo gali prireikti ir 10 minučių.
Administratorė kyšteli galvą pas mane į kabinetą:
- Daktare, galit kalbėti telefonu, pacientas Vardenis skambina?
Aš:
- Negaliu, matai kad burnoje pilnai užsiėmusi. Kai baigsiu, perskambinsiu.
Ech, tos dviprasmybės
O kaip pacientas su sudėtingesniu kietėjimo atveju sureagavo?
Vidam kokia šauni varlytė
Magnuna sveikinu su gimimo diena ir linkiu, kad ir toliau liktum tokia pat draugiška, linksma, nuostabi ir visada besišypsanti.
Vidut- Tu nereali
Sitoks grozis, zodziais sunku apsakyti
Weronika, protinga Tavo katyte. O dar sakei nemeili nemeili....kam tas meilumas kai sitokia protinga!
Katukai Diinkos kokie grazus. Labai isskirtinai man pasirode rainiukas su baltu ausyciu krasteliais:)
Man jau atostogai, Yeeee....
Dukriu mano prieme i nauja mokykla. Progimnazija 5a kl. Liepe pasirinkti, ar etika ar tikyba. Tai ne nesvarste-tikyba. Nors 4 metus atsimoke katalikiskoj mokykloj. Ikalbinejau pakeisti metam, ale ne:)
Weronika, protinga Tavo katyte. O dar sakei nemeili nemeili....kam tas meilumas kai sitokia protinga!
Katukai Diinkos kokie grazus. Labai isskirtinai man pasirode rainiukas su baltu ausyciu krasteliais:)
Man jau atostogai, Yeeee....
Dukriu mano prieme i nauja mokykla. Progimnazija 5a kl. Liepe pasirinkti, ar etika ar tikyba. Tai ne nesvarste-tikyba. Nors 4 metus atsimoke katalikiskoj mokykloj. Ikalbinejau pakeisti metam, ale ne:)