Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Weronica - viskas bus gerai 4u.gif nuskausmins tave, viens du ir dantukas jau rankoje o ne burnoj 4u.gif smile.gif
Erendira - Kamanei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Beje, Magnun, to, jei neklystu, protinius dantukus roveisi? Kur, kaip, po kam? (galiama AŽ) O tai ortodontas liepė išRaut Rut protinius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 05 19, 15:35)
Dormeo, Domino, Doroti, Dotė, Dona.  4u.gif
Aš savo augintiniams irgi žmogiškų vardų neduočiau. Bet nu būna, kad svetimas gyvūnas, pavadintas žmogiškai, visai gerai skamba.  biggrin.gif

na va aš mamkai kaip pagrindinei sakiau duosiu Do rinkaus iš šių Dora,Doma, Dona (ir Aist siūlo) Dovė... Dabar liko iš 2 išsirinkt Dona, Dovė?
Ryžiukas bus Remas(ar Remis) Balta su dryžuota uodega Lialia, alia siamukai- Soja ir Simas ar Sidas ?Rainiai Fanė, Fatima, Faja ? ir Miksas, Mikas..?
Atsakyti
Soja netinka, nes nata yra Sol mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 19, 16:08)
Soja netinka, nes nata yra Sol  mirksiukas.gif

nu va nepraslydo.... kolkas tik vienas į galvą šauna solė
Atsakyti
Gali but Solia , Soldas , Solis , Solva
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 05 19, 16:39)
nu va nepraslydo.... kolkas tik vienas į galvą šauna solė

Solistė hihihi.gif
Atsakyti
o aš susimasčiau ar Aist jau gavo savo Hondikę? smile.gif Prieš pora dienų pamačiau naująją HR-V
Atsakyti
Vidam ,parėjus iš darbo pamačiau tavo darbelius ,tai čiut nenukritau:galvoju kad ji nedidelė ta varlytė ,o ji tokia ,kaip normali didelė lėlė thumbup.gif ,o jau kraitis kraitis....tiek širdies ten įdėta,tikrai Vikutė bus laiminga ją turėdama.Ačiū tau dar kartą 4u.gif 4u.gif

Diinka katei mamai labai tinka DONA,tokia kaip Bela Dona,Dona ,kiek atsimenu yra moteris kažkuria kalba
O "sol",tai galėtų būti Solka,taip mano vaikystėje mano draugė šaukdavo savo tojterjerę Soli

re - Rena,Reza,Resa,Rega,reva
mi - Mira,Mita,,Miga,Mica,Mina
fa - Fara,Fana,Fama
sol - Solka,Solda,Solta,Solpa
La - Lasa,Lada,Lata,Lara,Lama,Lapa,Laba,Laza,Lana
Si - Sikis,Sidas,Siras,Sizas.Sitas

Atitinkamai galima padaryti moterišką ar vyrišką vardelį,pridėjus ar atėmus "s" raidę.Gal ir man pasiseks krikštamote pabūti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 19, 18:52)
o aš susimasčiau ar Aist jau gavo savo Hondikę? smile.gif Prieš pora dienų pamačiau naująją HR-V

Nepilk man druskos ant žaizdos. doh.gif vis dar laukiu. Čia vaiką galima gimdoj išnešiot per tiek laiko, kiek tą HRV gamina meksikonai. Sakė gegužę. Tai, jei nemelavo ir vėl datos nepavėlins, kitą savaitę turėčiau gaut. rolleyes.gif o kokios spalvos matei?
Atsakyti
Teta Aišt labai dėkui už dovanaš smile.gif

user posted image

Aist o kokios spalvos bus taviškė?
Atsakyti
Šiandienos dialogas su sūnum.
Rapolas:
- Kur važiuoji su Čija?
Aš:
- Į susitikimą su Mumiu.
- Čia šuo ar katė?,- klausia vaikis.
- Šuo.
- O iš kur tu jį pažįsti?
- Iš kačių forumo,- aiškinu.
- Taigi sakei, kad Mumis- šuo??!!!
- Ai, jis namie turi brolį katiną Giliuką.
Rapolas:
- Kaip čia viskas pas jus supainiota. Važiuok. Sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 05 19, 19:43)
Teta Aišt labai dėkui už dovanaš smile.gif

Aist o kokios spalvos bus taviškė?

Į sveikatą, Giliuk! 4u.gif
Mėlyna mėlyna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 gegužės 2016 - 19:47