Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Apus begemoto nemačius biggrin.gif Begemotai būna maži ir stambūs kaip aš biggrin.gif

Mes su Mumiu ir vaikais prisijungtume prie kavos gėrimo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Man tinka ketvirtadienis thumbup.gif susiskaiciuojam ir kokia 18 val. Ii parka ?
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 05 24, 21:02)
Apus begemoto nemačius biggrin.gif Begemotai būna maži ir stambūs kaip aš biggrin.gif

Mes su Mumiu ir vaikais prisijungtume prie kavos gėrimo biggrin.gif blush2.gif

Junkites, Sagyte, tai taip ir yra, maza ir stora as 😂🐗🐖
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 24 gegužės 2016 - 20:03
QUOTE(Erendira @ 2016 05 24, 19:52)
Tikiuos, ne darbo metu į parką ruošiatės? aš net riedučius pasiimčiau, pasiilgau  rolleyes.gif  Bet, ne, trukdys plepėti  schmoll.gif

as irgi galiu rieducius pasiimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 05 24, 22:05)
Junkites, Sagyte, tai taip ir yra, maza ir stora as 😂🐗🐖

Nežinau ar mažesnių bebūna biggrin.gif Jei didesne nei 165 tai tu jau žirafa biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 05 24, 21:14)
Nežinau ar mažesnių bebūna biggrin.gif Jei didesne nei 165 tai tu jau žirafa biggrin.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nedidesnė 🎎
Atsakyti
mazules jus 4u.gif as ne kazka daugiau 167cm tongue.gif ir nakti pasiveriau nelabai dziugina, ale ka padarysi..... blush2.gif
Aist tikrai kaip mergicka wub.gif
Kaip man gaila, kad nepaskrendu namo si sestad... nu bet bilietai tokio brangumo buvo, kad totaliai neapsimokejo... doh.gif
Atsakyti
Apusėliui visai blogai su supratimu apie begemotus biggrin.gif biggrin.gif
Ketvirtadienis man tinka - aš šortus mašinon įsimečiau ir po darbo iki Aist atvaryčiau bo po 17 val man nuo namų kamščiai prasideda smile.gif Ale kaip faina biggrin.gif visas meetas po atviru dangum gausis thumbup.gif
Atsakyti
Zodziu birzelio 2 d. 18 val. Visos Vingio parkan. Tinka?
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 24, 20:13)
as irgi galiu rieducius pasiimti  ax.gif

Čia aš vienintelė riedučiais nemokanti važinėti? g.gif

Grethenn inkstininkus maitinu tik gydomuoju ir viskas.
Dėl tosoplozmozės pasiteiraučiau vetų, ar galima kraują tirti.
Dėl veto, aš audžiu mintį konsultuotis su Mariumi iš Jakovo dėl savo globotinės neurologinių problemų. Mes susirašėm el.paštu ir kaip ir galvojau, siūlo kompiuterinę tomografiją.
Atsakyti
Man tai liūdna ,kad pas jus iškreipta nuomonė apie begemotus verysad.gif ,jei ir toliau taip ,tai Dinkinės bus tik gražus miražas..o šiandien pusseserė savo pardėj nupirko man ta maikutę,dar žadėjau įlysti,bet matyt neteks ,galėsiu mažesniam begemotui padovanot verysad.gif

Nusiunčiau paštui ta sušiktą prašymą,galgi atgausiu savo siuntą.ale dabar viskas elektroninėj erdvėj,ir niekam galvos neskauda,kad kažkas visiškas savamokslis prie PC ir visokie durnizmai ,kaip parašas ant prašymo yra beveik neįveikiamas dalykas,dvi valandas bandžiau pasirašyt ,o kai atrodo pagaliau supratau ir iš kažkelinto karto pasirašiau,tai nusiuntus paaiškėjo ,kad mano parašu išmarginta visa prašymo apačia ,bo kiek kartu rašiau -taisiau-rašiau tiek kartu ir išsaugojo..vienu žodžiu vaikų darželis...
Atsakyti
[quote=zundyte,2016 05 24, 21:41]
Man tai liūdna ,kad pas jus iškreipta nuomonė apie begemotus verysad.gif ,jei ir toliau taip ,tai Dinkinės bus tik gražus miražas..o šiandien pusseserė savo pardėj nupirko man ta maikutę,dar žadėjau įlysti,bet matyt neteks ,galėsiu mažesniam begemotui padovanot :verysad
Nu šità anos ne begemotai, cia tik as .... Aptingau. Nu gal tilpsi tu i ta maikona, tysta jis gi .....

Atsakyti
Jei oras bus tinkamas tai prisijungsim. Apus taip dviese vienam take neisiteksim smile.gif aš tai norėčiau tos maikes bet baisu dėl dydžio smile.gif
Atsakyti