Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi Gufis biggrin.gif Apus - būk viena sau su Gufiu biggrin.gif
Busy - labai gražūs tautiniai norvegų rūbai 4u.gif smagu turi būti matyti tik gerai nusiteikusių ir pasipuošusių žmonių biggrin.gif
Atsakyti
Vėtra ten stumdomos durys... dar like saugikliai 1 cm kai vaikas buvo mazas iki galo mirtinai neuzsidaro, o Gufis atrado kad lapke uzkisus galima vienatve kam nors sutrugdyti biggrin.gif neprispausi ten niekaip ...

Magnun nu norejau vienatve pajausti kokiai 15 min biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 16 gegužės 2016 - 20:16
QUOTE(Apus @ 2016 05 16, 20:15)

Kas per norai biggrin.gif
Atsakyti
Apus Gufis neleis pajaust vienatves biggrin.gif Jau toks ciotkas wub.gif zvilgnis toks nekaltas biggrin.gif
Atsakyti
ne ne va tik ka papildoma karta virtuve isiploviau nes ponas gere vandenuka ir tiek teliuskavo .... nei vienatves nei ramybes !!! va guliu ir girdziu kaip vel teliuskuoja ....
Atsakyti
Gufis - tikras draugas, išvadavo Apus nuo vienatvės thumbup.gif lotuliukas.gif

Dar prisijuokiau iš Ainu prisabačintos laugh.gif Čija wub.gif

Busy, ačiū už tooookius vaizdus 4u.gif

Poniutė Kiara wub.gif Tutukas nepatenkinta pririšimu, lėkt jai norisi biggrin.gif Olio aušyš persišviečia hihihi.gif wub.gif išaugęs vaikinukas wub.gif

Mumis su Giliuku draugyčiai wub.gif

Snaigė susipakavus doh.gif

O jau mažuliukų grožis wub.gif kamuoliukai wub.gif

Aist, Kelvis valgo tokį Orijeną: https://www.pet24.lt...egional-red-cat
Kailis jo vatinis g.gif bet toks visada buvo... O kaži, ar pakeitus maistą, pagerėtų? unsure.gif bet kaitaliot nesinori, vėmaliojimai tik baigėsi... unsure.gif tegu būna vatinis nu...
gerai aš čia pasitariau biggrin.gif

Diinkai medalis priklauso 4u.gif į darbą su kūdikiais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 16 gegužės 2016 - 23:03
QUOTE(Baukidė @ 2016 05 16, 23:02)
Aist, Kelvis valgo tokį Orijeną: https://www.pet24.lt...egional-red-cat
Kailis jo vatinis  g.gif  bet toks visada buvo... O kaži, ar pakeitus maistą, pagerėtų?  unsure.gif  bet kaitaliot nesinori, vėmaliojimai tik baigėsi...  unsure.gif tegu būna vatinis nu...
gerai aš čia pasitariau  biggrin.gif

Tikrai, kad gerai čia pasikalbėjai su protingu žmogum- savimi. lotuliukas.gif Sunku ką pasakyt, kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Orijenas man šuniui kažkada buvo superinis maistas. Bet va katei nu visiškai akivaizdžiai netiko. Kai ėdė Taste'ą arba Canagan'ą kailis buvo purus, bet nesiveliantis, slystantis, o čia su Orijenu tiesiog akyse veliasi, sausas kažkoks pasidarė, nepatinka man visai. Ir Ainu veisėja kažkada minėjo, kad saviškius kurilus Orijenu nustojo šerti dėl ryškiai suprastėjusio kailio. Ji patarė Taste of the wild arba Applaws.

Gufis rūpinasi, kad ta vienatvė mamkai neapkarstų. thumbup.gif Negi gali katinėlis trukdyti? blink.gif Jis tik padeda pasiekti tą vienumos nirvanos būseną, ne kitaip. O teliuškuojantis vandenėlis pagal fengšui- vidinio apsivalymo simbolinis ritualinis totemas. tongue.gif bigsmile.gif

Labanakt. 4u.gif
Atsakyti
Baukide, jei kailis vatinis ir toks buvo visada, tai toks ir liks. Vadinasi tokį jį gavo iš mamos, tetės ar artimesnių giminaičių. Vienintelis būdas sušvelninti plauką, kankinti katiną kailio priežiūros priemonėmis, šampūnais, balzamais ir t.t. Bet ar verta? biggrin.gif Manyč, kad užteks žuvies taukų (vos neparašiau žuvies plaukų laugh.gif) na ir maistą atitaikyti thumbup.gif

Labas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 17 gegužės 2016 - 06:04
Labas rytas 4u.gif Saulė iš pat ryto,ir šalnos nebuvo.Viskas pas mane uždengta, kaip apkasuose

Mes valgom RC arba Adwanse, kailiukui labai gerai. O kai bandžiau papiginti maistuką, iškarto kailio kokybei atsiliepė. Tarkim Orijenas jam visai nepatiko. Kaimynės katinas, pūkuotas, juodas, šeriamas inkstais ir žalia žuvimi, blizga kaip sabalas, net nesivelia. Molis natūralaus maisto nei iš tolo neima.

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Aist aš perpirkčiau iš tavęs pabandymui saviškiui trumpaplaukiui 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Apus @ 2016 05 16, 21:15)

O tai nuo kada kačiukas vienatvei trukdo, nesuprantu hihihi.gif

Šiandien ryžius-dryžius vėl pabandė plika koja įsliuogti į chalatą doh.gif Mat kai prausiuosi, jis labai smagiai plaikstosi unsure.gif biggrin.gif

Pažadėjau vieną iš sesių ketvirtadienį atiduot rolleyes.gif

Na, ir lendu biškiuką daug padirbėti (pastaruoju metu daug verčiu teismo dokų apie tautiečių žygius "ant Euroopos" unsure.gif )
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nekankinsiu kato šampūnais balzamais cool.gif žuvies plaukų biggrin.gif kartais gauna, bet nelabai jis nori jų ax.gif

Erendira, gero pasidovanojimo 4u.gif ir produktyvaus darbo 4u.gif

Lendu ir aš į apkasus doh.gif
Atsakyti