Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

O kodėl ne su Oliu ar Kiara? bigsmile.gif

penktadienio vakaras, mamka su katais terasoje biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 27, 20:16)
Nebe reikalo Mumis sėdi katinėlių temoje  lotuliukas.gif Ant dėžutė Stasiukas arba Hipė. Nikita kitokia, mažagalvė ir ilgasnapė  biggrin.gif

Matyt nujautė organizatoriai tai Mumiui paskyrė smile.gif

Čiučikai nuštebinai! Eikš bučkį duošiu!

user posted image

Bet taurę šau pašilikšiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Erendira, kuo nuoširdžiausiai sveikinu su gimtadieniu .Visokeriopos laimės Tau ir Tavo artimiesiems

user posted image

O aš pati esu dideliame pasimetime.. Kitą savaitę daug kas paaiškės. gali būti kad gyvenimas versis kūliais.. Nežinau, ar į gerą ar į nelabai. Bet.. "Jei negali pakeisti situacijos- reikia keisti požiūrį į ją. " Kažkaip reiks keisti požiūrį.. jei ką supainiojau- tai žinokit- pati esu susipainiojusi iki nežinau kokio lygio.
Atsakyti
ojoj, Mumis koks papurentas biggrin.gif thumbup.gif

Vilkra, nepanikuok dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 27, 19:25)

Vilkra, nepanikuok dar 4u.gif

nepatikėsi- esu lengvam sumišimo transe..Kol nepradedu skaičiuoti- esu rami rami..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 05 27, 18:27)
nepatikėsi- esu lengvam sumišimo transe..Kol  nepradedu skaičiuoti- esu rami rami..

Patikėsiu 4u.gif
Atsakyti
Mano pupita dairoši manęš per tvorą?

user posted image
Atsakyti
Dairoši labiaušiai Giliuk biggrin.gif
Atsakyti
Tutukas dairosi į mišką, nebūt su voverės ar kažin kokio laukinio žvėries kailinukais biggrin.gif Užtat ir vylioja laukinis miškas, jau kai nertų ...
Atsakyti
Busyt - ačiū 4u.gif 4u.gif lygtais buvai rašius bet aš kai šiom dienom tik priešokiais į temą užeidavau tai pamiršau padėkavot blush2.gif jau labai laukiu maikono su Oliu Atraminiu Guoliu biggrin.gif ir dadainiais biggrin.gif
Vilkra - 4u.gif 4u.gif linkiu kad visi lkkyčiai būtų į gerą 4u.gif
Pasivaikšiojimas terasoje thumbup.gif Olis vėl paaugęs biggrin.gif Kiara su Tute kailinius pasipurenusios išėjo į viešumą biggrin.gif
Mumis koks šaunuolis- ir Giliukui dovanų parnešė biggrin.gif
Atsakyti
Valio Mumiui 4u.gif Šaunuolis 4u.gif

Mergaitės,tyla iš muitinės,antradienį kai gavau automatinį atsakymą,kad peržiūrės prašymą tai iki šiol tyla ,net nežinau ,ką daryt verysad.gif Ruošiuosi važiuoti kitą savaitgalį ,galgi išsispręs tos problemos ,sakiau tegu tik siunčia kiek mokėt ir atiduoda siuntinuką neišsidirbinėję doh.gif ...

Vėtra ,mačiau šiandien Akropolyje tavo mergaitę,na tai žinai ką pasakysiu,-kaip iš akies traukta...,tokia greituolė ,kad kol susigaudžiau ,kad čia ji ,jau nuvažiavusi toli buvo thumbup.gif ,o aš į darbą lėkiau,tai nebebuvo man laiko atgal bėgti jos gaudyti mirksiukas.gif Gražuolė dukrelė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 27 gegužės 2016 - 19:24
Nu siaubas, per keleta sokoladu tokie rupesciai tau doh.gif
Atsakyti