Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Erode, Tavo Karalius labai grazus katinelis wub.gif Ir vardas jam labai tinka. Na miargos: Tašiūne ir Nika - saugokites bigsmile.gif hihihi.gif

Saunuole Busy, net man Tavo salotai skaniai atrodo ax.gif
As irgi i vezes palengva siandien kaupiausi. O ryt jau supakuotas maistas. Tik jo nedaug. Ryte aviziniu dribsniu kose. Priespieciams - 2 persikai. Pietums 300 gr. morku su 30 gr. surio fermentinio+ duontes 60 gr. Pavakariam trapuciai. Vakarienei mesytes arba zuvies garintuve + salotos su 1 arb. s. aliejaus.
Atsakyti
Grethenn, pagal šitą analizę ir rankiojau.
"Brit care" baltymų neblogai, mažai riebalų (1%), taip pat nepateikiamas Ca, P kiekis, mėsos mažokai.
"Royal Canine" nėra nurodyta mėsos kiekis procentais. Ca, P gerai. Riebalų truputį mažiau, baltymų ok. Bet neskaidri sudėtis, nepateikiama dažnai.
Taip, jie complete tipo, bet mėsos, įtariu, maźoka.

Vyras grįžo kruvinu keliu, nuo dviračio nusiliuobė. doh.gif Solidarizuojasi su Ainu. Aš tai jau gal einu miegot, kol dar ko nepapjoviau netyčia. blink.gif
Atsakyti
Erode, dar kart pasiziurejau aprasyma Karaliaus. Nu nerealus katinas. Buk gerute, parasyk apie ji, a? Kuo daugiau...please 4u.gif drinks_cheers.gif
Ar Tau neatrodo jis panasus i Tase? Na man kazko nesa ax.gif Maziau plaukuotas, ale labai panasus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 05 29, 22:28)

Vyras grįžo kruvinu keliu, nuo dviračio nusiliuobė.  doh.gif Solidarizuojasi su Ainu.

doh.gif Tikrai, kraujo praliejimo vakaras...eikit miegoti kol dar kas neįvyko 4u.gif
Atsakyti
Aist 4u.gif as buvau Romcinui taip ikirpus irgi koltuna kirpau ... nu visiem pasitaiko. Tik kad gaila tai tikrai żiauriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 05 29, 22:59)
Aist  4u.gif  as buvau Romcinui taip ikirpus irgi koltuna kirpau ... nu visiem pasitaiko. Tik kad gaila tai tikrai żiauriai smile.gif

Atsipalaiduokit, aš irgi Tašei buvau įkirpus. Bet ji nepyko. Įkirpau ir kai nagiuką kirpau. Bet užtepiau su skystu pleistru.
Fogi šiandie koją numyniau ir atleido man.

Mes... 7 -iese jau smile.gif
Karalius (Kingas bus) - pas mus.
Jis yra Tašės klonas, kailis kiek trumpesnis, katinas labai liesas, paėmiau iš 10 katinų būrio. Jis ten buvo hierarchijos vadas.
Panos, gyvena su sena šeimininke, bet ji realiai kačių negali jau sužiūrėt.
MB ten pradėjo pykinti - toks tvaikas... Turėjo išeiti į gatvę. Aš labiau pripratus prie skurdo. Katai kaip kokie, kai kurie sužiūrėti, kai kurie drąsūs. Bet... kai jau iškrapštė Karalių - absoliutų Tašės kloną, jis slėpėsi, nes suprato, kodėl krapšto. Įdėjo į boksiuką. Tie katinai pradėjo kniaukti... Rėkė tiesiog, kaip išsigandau... Jie jį išlydėjo... verysad.gif
2 mane lydėjo iki automobilio.
Guli ant baro.
Nejuda. Merginos paeiliui prieina pasilabinti. Labiausia domisi Fogytė. Tik žiūri. Tupi ir žiūri.
Kol kas strese, nejudinu. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 29 gegužės 2016 - 22:44
Erode kai galesi foto pridek wink.gif jam pasiseke pas jus ištrūkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 05 29, 23:38)
katinas labai liesas, paėmiau iš 10 katinų būrio. Jis ten buvo hierarchijos vadas.

Kol kas strese, nejudinu.  schmoll.gif

Sveikinimai 4u.gif Na jei ten susitvarkė su devyniomis, tai pas tave su trimis panomis turėtų susitvarkyti, gal įves tvarką ir darną namuose. Matai ir rašo, kad dėl to atiduoda, kad nepajėgia išmaitinti. Aš net neįsivaizduoju kiek reikia pinigų kad išmaitinti tokį būrį doh.gif Sėkmės susidraugaujant 4u.gif
Kaip praėjo naktis ? Gal panos nebuvo susimušusios pajutusios vyriškį namuose ?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 30, 07:09)
Sveikinimai  4u.gif Na jei ten susitvarkė su devyniomis, tai pas tave su trimis panomis turėtų susitvarkyti, gal įves tvarką ir darną namuose. Matai ir rašo, kad dėl to atiduoda, kad nepajėgia išmaitinti. Aš net neįsivaizduoju kiek reikia pinigų kad išmaitinti tokį būrį  doh.gif Sėkmės susidraugaujant  4u.gif
Kaip praėjo naktis ? Gal panos nebuvo susimušusios pajutusios vyriškį namuose ?

Labukas, katinas pasislėpė, kur, nežinau. Rasis. Panų nesigirdi, tik Tašė budėjo visą naktį virtuvėj. Paskui ją radau vonioje. Nika su Fogi įprastai pas mane prie kojų. Pjautynių negirdėjau.
Tokios... kaip čia... pastėrę jos kiek. Visos.
Vakar Jomantas grįžo iš tėčio, prilėkė prie naujoko ir glosto. Sako, o kas čia Tašei atsitiko? Ir čia Tašė su savo meile ateina pasisveikinti. Jomantas sutriko... Paskui jam dašuto... Naujoko labai švelnus kailiukas. Nagai ilgiausi.
Man užduotis vėl mergas nuginkluot - nagainas nukirpt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 30 gegužės 2016 - 07:31
Labas rytas iš lovos doh.gif guliu biuletenį "apsikabinusi" doh.gif paguldė mane iškart savaitei - virusą pasigavau verysad.gif kaulus visus laužo taip, kad net plaukų galiukai ir pas Aist suprotezuoti dunčiai skauda blink.gif tai guliu daba arbatos puodą apsikabinusi.
Sagyte - kaip pas tave reikalai?
QUOTE(Aist @ 2016 05 29, 20:25)
Kruopa daržininkė- ūkininkė, tik ko ta mamka ūkį taip aukštai sukabino?  rolleyes.gif

Tai kaži kodėl biggrin.gif mamka ūkį saugo nuo per daug iniciatyvios rainosios daržininkės. Anadien pakėliau ir prinešiau arčiau, kad pasižiūrėtų tai kad išskėtė savo grėbliukus ir kad sukišo žemėn, jau maniau, kad ištrauksiu su visais kvietkais tarp nagų biggrin.gif
Erode - Karaliui tai iš tiesų karališkai pasisekė pas tave papulti 4u.gif 4u.gif labai laukiu žinių kaip naktis praėjo 4u.gif
Kols suspaudžiau mygtukus, Erodė jau ir parašė smile.gif Gerai kad naktis rami buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 30 gegužės 2016 - 07:29
Aist, kažkokia kraujo diena pas tave vakar buvo.. gerai, kad į darbą nereikėjo biggrin.gif

Kruopytė, kad augalais susidomėjusi, būtų jai ką pas Vidam nuveikti, Nikitą primokintų biggrin.gif

Erode šaunuolė, kad pasiryžo. Tikiuosi bičas sudėlios namuose hierarchijos laiptelius ir neliks tų kovų.

O mes šiandien palikom mazgius laisvai bėgioti, tai jei Hipė neperlenks lazdos, turėtume tvarkingai viską rasti, bet jei užspaus kur kampe mažiuką, tai ir prisysinta ir prikakinta gali būt doh.gif
Atsakyti
Aist, Colomba, Šponkiuk, Diinka, parašykit nuo kirminų vaistus. Man visą šaiką reikia nukirmint. Tašę turėsiu vežt. Man be šansų jai sukišt tabletę.
Ir man rods, naujokas turi ausų erkių.
Koks tepalas ir kaip gydyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 30 gegužės 2016 - 07:41