Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Cile beveik Kruopos sese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 05 30, 15:10)
Susitinkam, pasidalinsiu vaistais, kaip tik saviškiui naujokui pirkau - ant kukšteros lašinamų neduosiu, bet pasakė kaip valyti ir ką daryti.
Pasuk man. Arba FB susirask Jurga Vardu. Viską papasakosiu.

ačiū už norą padėt 4u.gif , bet jau užrašiau 3dienį ryte į kliniką, ir paskiepys, ir pažiūrės, kas ten su tom ausim darosi. šiaip nei jis kasosi, nei ką, bet nelabai švaru man ten atrodo.
Atsakyti
Nepamačiau suknios verysad.gif
Atsakyti
Čilė tikrai labai i Kruopą panaši biggrin.gif Jei ne sesės tai pusseserės tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 05 30, 15:27)
Nepamačiau suknios verysad.gif

Ir aš... nepataikėm užeiti ir Apus išėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 05 29, 23:28)
Grethenn, pagal šitą analizę ir rankiojau.
"Brit care" baltymų neblogai, mažai riebalų (1%), taip pat nepateikiamas Ca, P kiekis, mėsos mažokai.
"Royal Canine" nėra nurodyta mėsos kiekis procentais. Ca, P gerai. Riebalų truputį mažiau, baltymų ok. Bet neskaidri sudėtis, nepateikiama dažnai.
Taip, jie complete tipo, bet mėsos, įtariu, maźoka.
Aist, o minėjot, kad tie maistai kur išrankiojot parduodami ir Lietuvoje, galiu paklausti konkrečiau kur? Aš pati Vilniuje, norėčiau Hermans išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2016 05 30, 15:26)
ačiū už norą padėt  4u.gif , bet jau užrašiau 3dienį ryte į kliniką, ir paskiepys, ir pažiūrės, kas ten su tom ausim darosi. šiaip nei jis kasosi, nei ką, bet nelabai švaru man ten atrodo.

Neskubėkit su skiepais, jei ausis remontuosit. Kačiukas mažiukas, o ir vien, ir kita procedūra potencialiai rizikinga tokiam mažiukui.
V, ar jau dvi savaites kankinuosi su dviem sesėm, kurios nevalgo po vaistų nuo kirminų sad.gif

Beje, nupirkau RC intestinal konservukų - ėdė abi. tikiuosi, ne tik per pietus ės blink.gif Gal apskritai pradės est g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 05 30, 13:53)

Diinka, Erendira, Šponkiau, ką darot? Girdot prievartinai?

padaryk konservų sriubą kaip Aist Ainu padarė
Papildyta:
QUOTE(Lietava @ 2016 05 30, 14:26)
ačiū už norą padėt  4u.gif , bet jau užrašiau 3dienį ryte į kliniką, ir paskiepys, ir pažiūrės, kas ten su tom ausim darosi. šiaip nei jis kasosi, nei ką, bet nelabai švaru man ten atrodo.

bet jei nesveikuoja aš tikrai neskiepyčiau, ypač tokio mažiuko. Minimum 3 mėn sakyčiau.
Papildyta:
Klausimukas turbūt Erodei ax.gif Maniškiui prirašė antibiotikų ir ja parėjo skrandis, prastai virškina ir t.t kada geriausiai gerti gerąsias bakterijas? antibiotikus geria ryte ir vakare.
Atsakyti

QUOTE(Erode @ 2016 05 30, 14:53)

Diinka, Erendira, Šponkiau, ką darot? Girdot prievartinai?

Busy jau atsakė, aš ir skaitau- neskubėk 4u.gif

QUOTE(Lietava @ 2016 05 30, 15:26)
3dienį ryte į kliniką, ir paskiepys, ir pažiūrės, kas ten su tom ausim darosi. šiaip nei jis kasosi, nei ką, bet nelabai švaru man ten atrodo.

šiaip skiepai rekomenduotini nuo 2 mėn (be pasiūtligės, po mėnesio revakcinacija) , o kas skiepys 1 mėn kačiuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 30, 16:07)
padaryk konservų sriubą kaip Aist Ainu padarė
Papildyta:

bet jei nesveikuoja aš tikrai neskiepyčiau, ypač tokio mažiuko. Minimum 3 mėn sakyčiau.
Papildyta:
Klausimukas turbūt Erodei  ax.gif  Maniškiui prirašė antibiotikų ir ja parėjo skrandis, prastai virškina ir t.t  kada geriausiai gerti gerąsias bakterijas? antibiotikus geria ryte ir vakare.

Gerąsias perpiet po valgio, o galite nusipirkt dar Mezym Forte 20000 VV ar Pangrol 25000 VV 5 dienoms 3xd valgant.

Apie sriubą - daviau ir aš saviškėms čia Jūsų prisiskaičius. Neėdė NĖ VIENA. Net Tašė.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 05 30, 15:53)
Neskubėkit su skiepais, jei ausis remontuosit. Kačiukas mažiukas, o ir viena, ir kita procedūra potencialiai rizikinga tokiam mažiukui.

mhm.. veterinaras rekomendavo šią savaitę tą skiepą daryt g.gif bet aš kažkaip jūsų praktika su mažais kleckais labiau pasitikiu cool.gif
ta proga apsiribosim tik ausų apžiūra matyt.
Atsakyti
Klausimukas turbūt Erodei  ax.gif  Maniškiui prirašė antibiotikų ir ja parėjo skrandis, prastai virškina ir t.t  kada geriausiai gerti gerąsias bakterijas? antibiotikus geria ryte ir vakare.

Aš kai prieš savaitę gėriau tai vaistininkė liepė gerasias bakterijas gert per pietus, nes antibus geriau ryte ir vakare, kad būtų tarpai 4u.gif
Taip ir dariau kaip liepė, nors kitur skaičiau kad išvis neveiksminga lygiagrečiai gert antibus ir bakterijas, geriau sugert antibiotikų kursą ir poto tik gerasias bakterijas smile.gif

Laukiu ir aš Erodės nuomonės nes įdomu kaip iš tikro smile.gif

Kol surašiau jau ir atsakymas atsirado ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 30 gegužės 2016 - 15:12