Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif

Magnuna, sveik 4u.gif

Gufiui rainiausių metų rainiausių thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif

Merginos, gal kas žinot, kur Vilniuje galima nuspirkt išfasuoto fermactiv? man viso kibiro daug pinigų nereikia... Bitė vėl viduriuoja, nebeėda sad.gif keistai taip - dieną normaliai tuštinasi, naktį viduriuoja doh.gif
Labai pavargau sad.gif

Bet smile.gif Gavau gimtadienio proga katininius sektos marškinėlius dovanų, ir va kas gavosi pasimatavus biggrin.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
http://www.nesefauna...category_id=168 nežinau ar čia pigiau ir ar kiekis mažesnis blush2.gif

http://www.nesefauna...50g_virskinimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 31 gegužės 2016 - 08:37
QUOTE(Erendira @ 2016 05 31, 09:23)

Merginos, gal kas žinot, kur Vilniuje galima nuspirkt išfasuoto fermactiv?

Bitė vėl viduriuoja, nebeėda sad.gif keistai taip - dieną normaliai tuštinasi, naktį viduriuoja  doh.gif
Labai pavargau sad.gif

Pas mus tai vet vaistinėje būna būna supakuota mažais kiekiais.
Aš tavo vietoje per prievartą nemaitinčiau schmoll.gif nes organizmas nenori, o kiši, tai ir viduriuoja, pabandyk pati per prievartą kai tau negera kimštis maistą, pamatysi kokia bus reakcija. Nieko nenutiks kad kokia dieną ir nepavalgys, gatvėje gyvendami ne tiek pabadauja. Geriau tą dieną suduoti fermentų ar šiaip ko dėl vidurių susitvarkymo. O kai susitvarkys, tai ir apetitas atsiras.
Atsakyti
Oi Erendira lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Vargsiuke...atsigausi viskas bus gerai!
Atsakyti
Labukas merginos ;-) esu naujokė ir tikiuosi priimsite į savo šaunų būrį :-) Džiaugiuosi atradus jūsų forumą.Aš pas Jus iš kart su klausimais.Turime siamo katytę,nutiko taip jog atvažiavus svečiams mūsų gražuolė išsmuko laukan....Pasekmė tokia,jog laukiamės :-( nestuke.gif artėja gimdymas o čia aš visiškai žalia :-D skaičiau temą kačių gimdymas daug ką sužinojau.Bet temoje jau seniai nebediskutuojama,todėl kreipiuosi pas Jus ;-) ką daryti katytė nė pro kur nesiruošia gultis į paruoštą guolį.Guli ant lovų,grindų ir visur kur papuola...Bijau kad prasidėjus gimdymui atsives kur papuola :-( ar galima radus jau su vaikučiais juos pernešti į guolį?kiek žinau katės po žmogaus įsikišimo nebesirūpina vaikais?bet gal su veislinėmis kažkiek kitaip?Prašau PAGALBOS 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 05 31, 08:36)
Grieztai nesutinku schmoll.gif Jis labai grazus. Rainumas kokis...o snukutis wub.gif As jau fb pamacius susilydziau wub.gif  wub.gif  wub.gif

Šiaip nerealus katas, panos.
Imu be baimės. Švelnus. wub.gif Tik dar viškaš baišu. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 31 gegužės 2016 - 08:50
merginos naujienos apie Emsi degalinės kačiukus: "Lankėme Murkį ir Kubušą sekmadienį, abu atsigavę, abu linksmesni. EMSI personalo ir Orintos lankymų dėka įvyko stebuklas, katukai vėl turi bendravimą su Žmogumi, kurio jiems taip trūko. "
Atsakyti
QUOTE(mylima mama @ 2016 05 31, 08:44)
Labukas merginos ;-) esu naujokė ir tikiuosi priimsite į savo šaunų būrį :-) Džiaugiuosi atradus jūsų forumą.Aš pas Jus iš kart su klausimais.Turime siamo katytę,nutiko taip jog atvažiavus svečiams mūsų gražuolė išsmuko laukan....Pasekmė tokia,jog laukiamės :-(  nestuke.gif artėja gimdymas o čia aš visiškai žalia :-D skaičiau temą kačių gimdymas daug ką sužinojau.Bet temoje jau seniai nebediskutuojama,todėl kreipiuosi pas Jus ;-) ką daryti katytė nė pro  kur nesiruošia gultis į paruoštą guolį.Guli ant lovų,grindų ir visur kur papuola...Bijau kad prasidėjus gimdymui atsives  kur papuola :-( ar galima radus jau su vaikučiais juos pernešti į guolį?kiek žinau katės po žmogaus įsikišimo nebesirūpina vaikais?bet gal su veislinėmis kažkiek kitaip?Prašau PAGALBOS 4u.gif  ax.gif

Jusu veisline? T.y. is veislyno?

Dezute turetu buti nuosalesneje vietoje, gerokai patamsinta. Galit dezute patalpinti i vonios kambari pvz. Jei pagimdys kitur, galit bandyti penresti, tikrai nemes del to savo kaciuku.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 31, 09:58)
Jusu veisline? T.y. is veislyno?

Dezute turetu buti nuosalesneje vietoje, gerokai patamsinta. Galit dezute patalpinti i vonios kambari pvz. Jei pagimdys kitur, galit bandyti penresti, tikrai nemes del to savo kaciuku.

Visur dėjome,bet jokiais būdais nelipa.Net į tą pusę nežiūri schmoll.gif nea pirkau aš ją per skelbimus tai be dokumentų,galima sakyti jog paprasta katytė 4u.gif labai Jums dėkoju už atsakymą.Bandysiu.Bet taip baugu laukt tos dienos :-) pati strese didžiausiame esu
Atsakyti
QUOTE(mylima mama @ 2016 05 31, 11:08)
Visur dėjome,bet jokiais būdais nelipa.Net į tą pusę nežiūri schmoll.gif nea pirkau aš ją per skelbimus tai be dokumentų,galima sakyti jog paprasta katytė 4u.gif labai Jums dėkoju už atsakymą.Bandysiu.Bet taip baugu laukt tos dienos :-) pati strese didžiausiame esu

O kiek laiko katytei, kodėl nesterilizavote? Lengvo gimdymo jai 4u.gif Kad kačiukai užaugtų sveiki, linkiu ratsi jiems atsakingus šeimininkus, ir paskui sterilizuoti katyte kad dagiau tokių pasėkmių nebūtų 4u.gif
Atsakyti
Katytei galite padėti didelę kartoninę dėžę kur atokiau, į ją įdėti guolį. jei namuose nėra daug slėptuvių, tą dėžę ir turėtų išsirinkti, nes norės ji būti nuošaliau.
Atsakyti
QUOTE(mylima mama @ 2016 05 31, 10:08)

Katžolės papurkškite arba pabarstykite.
Atsakyti