Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Kokia graži dėžutė, o Tute dar gražešnė!

user posted image
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(zundyte @ 2016 05 31, 22:44)
Erendira,o kas man aiškino ,kodėl tokia suma? Niekas nieko neaiškino ,jokio laiško negavau,kasdien paštą tikrinau ,tik šiandien  gavau lapuką atsiimti....

Busiau,taigi siuntei man laumžirgį,nieko mokėt nereikėjo ,o ten geležies gabalas,kodėl nepagalvojo,kad bombą siunti doh.gif

Tai reikia gauti paaiškinimą. Toks mokestis yra visiška nesąmonė,ne net jei iš trečiųjų šalių siunčiamų prekių suma viršija 23 eur, reikia sumokėti tik pvm ir išmuitinimo mokestį, jokiu būdu ne tiek turėtų gautis.
O čia išvis dovana.
Galima juk ir paskambinti, galima per tą adresą pareikalauti oficialaus atsakymo, privalo atsakyt. Nestsiiminėk dabar siuntos, dar savaitę ji bus pašte, spėsi išsiaiškinti. Geriau katinams savo tuos pinigus išleistum 4u.gif

QUOTE(Weronica @ 2016 06 01, 07:25)
Zundyte, tik nepalik visko taip. Gal ta muitinė negavo tavo laiško kur siuntei, ir paskaičiavo mokesčius kokius dėl to? 29 eurų tai tikrai yra neadekvati suma ir dar kai neaišku už ką ji yra, juk buvo rašę kad 9 reiks, tai iš kur tie 29 atsirado? Atsispausdink laiškus kur jie tau siuntė ir kur tu rašei, kad jei ką turėtum įrodymą, nors nzn ar čia padės kažką. Sėkmės 4u.gif

drinks_cheers.gif
Mūsų naujienos- Ryte skandalas reikalaujant maisto. Bitė su Palėda tokiu šaižiu duetu thumbup.gif Kamanė santūresnė, dar bandė pasimaivyt, kad gal to ar šito neės. Nieko, paėdė. Vakar visos žaidė biškiuką rolleyes.gif

Aš atlėksiu į Vingio parką, bet apie 18 val, anksčiau kaži ar pavyks per kamščius. Vaikščiosim, įtariu, ne asfaltu, reik pasiimt alternatyvą aukštakulniams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 01 birželio 2016 - 08:25
QUOTE(Aist @ 2016 06 01, 00:58)
Va taip?  biggrin.gif

Tai gal Vingio parke tuomet?  mirksiukas.gif 
Skaičiuojamės, kas ketvirtadienį tarkim 17.30- 18 val. Vingio parke pasivaikščiot kartu norėtų?
Erendira, Šponkiukas, pasveikusi Magnuna, Erodė, Apus, Colomba, aš, Čija. Kas dar jungiasi?

Grikiukas koks saldumynas  wub.gif  Kruopcė dalykiška moterytė  wub.gif
Papildyta:

Kaip tai išmesti??? Išmesti negalima, pasilikti!  blink.gif

Aš ketvirtadieniais, mielosios, einu į klubą. Baigsiu apie 19,15. Tai nežinau, ar berasiu jus. 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 05 31, 23:58)
Tai gal Vingio parke tuomet?  mirksiukas.gif 
Skaičiuojamės, kas ketvirtadienį tarkim 17.30- 18 val. Vingio parke pasivaikščiot kartu norėtų?
Erendira, Šponkiukas, pasveikusi Magnuna, Erodė, Apus, Colomba, aš, Čija. Kas dar jungiasi?

Aš galiu turbūt būti nuo 17:30 smile.gif

Lendu atgal į urvą. biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai geri Magnunos slaugytojai biggrin.gif
Aš ir pagaliau galima sakyti išsivadavau iš kosulio gniaužtų. Pirmas dienas slogavau temperatūra buvo, na o paskui tas nelemtas kosulys vos ne tris savaites doh.gif

Visas naujienas paskaitau, pasigrožiu katinėliais.
Maniškiai visai nuleipę iš karščio. Funtukui tai iš vis ko gero sunku, jau ir taip mažokai valgo, o čia dar karštis. Na bet laikomės.

Va kokį straipsnį perskaičiau tik ką smile.gif kažkas matyto ir girdėto biggrin.gif
http://www.delfi.lt/...a.d?id=71426978
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 01 birželio 2016 - 11:33
Straipsnis thumbup.gif

Rariuk, sveikatos Funtikui 4u.gif

Buvau per pietus namuose -mergos žviegdamos maisto reikalavo thumbup.gif tuoj nuskursiu tiek konservų joms sušerdama biggrin.gif Bet jau toooks akmuo nuo dūšios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 01 birželio 2016 - 12:28
QUOTE(Erendira @ 2016 06 01, 12:27)

Rariuk, sveikatos Funtikui  4u.gif

Buvau per pietus namuose -mergos žviegdamos maisto reikalavo  thumbup.gif  tuoj nuskursiu tiek konservų joms sušerdama  biggrin.gif  Bet jau toooks akmuo nuo dūšios...

Ačiū

mažiams irgi daug sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Maikuka sveikina visus su vasarą

user posted image

ir vaišina biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

g.gif sakot nevalgoma...keista biggrin.gif

Laba 4u.gif

Erendira, pagaliau, labai smagu dėl mažių, pas mane pastoviai kovos dėl maisto, jau prai 1 kg širdelių neužtenka...reik dramblius dovanot greičiau . Visi ir mažiausi gimę 04.23) sveria 600- 700g bigsmile.gif ...tik pats mažiausias kur buvo nusprendęs pasiduot- 550g...bet buvo tik 200 biggrin.gif

Magnuna smagu kad sveiksti, bet manau čia Grikio nuopelnas biggrin.gif
Rariuk 4u.gif

Colomba , kokiam ten urve sėdi ?

ir kaip nepaminėt maišelių- dėžučių fanų wub.gif

Atsakyti
Diinka, šauniai thumbup.gif

Pas mane Palėda - Begemotas (taip MB vadina pagal Bulgakovo katiną Begemotą) dabar 390 g. (buvo 250), bet ji ypatinga tokia.... ėda neužsičiaupdama, o sruburiuką užčiuopti galima... ir dydžio tai vargu ar padidėjo...
reikia pradėti dairytis ypatingų namų šitam stebukliukui - ji NEPAPRASTA - graži, miniatiūrinė, smagi, meilutė wub.gif wub.gif wub.gif Neatiduosiu bet kam schmoll.gif schmoll.gif
Kas norit? rolleyes.gif

user posted image

Abi sesės per savo ligas numetė svorio, dabar jei abi po 500 traukia, tai gerai, bet tuoj atsigaus... žodž, atėmiau iš jų 2 savaites augimo, bet, tikiuosi, tuoj viskas bus kuo puikiausiai biggrin.gif
Atsakyti
mažutė wub.gif

o mes taip vykom į fotosesiją smile.gif

user posted image
Atsakyti
Palėda su Runceliu
Atsakyti
Oj Runcius, koks universalus vaikinas biggrin.gif dar ir žindyve sugeba pabūt biggrin.gif

Dinkos bokštas iš katinų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 01 birželio 2016 - 13:23