Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

"Šiandien sueina lygiai du metai, kaip nuo pirmadienio pradedu sportuot" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 05 20, 07:06)
MB įvaldęs tinkamus atsakymus, pvz "tu visada buvai liekna" ir pan smile.gif Realiai, tai nieko nepastebi biggrin.gif
Nors mes kartu metame svorį, buvo pas jį 100+, per 45 dienas "nupurtė" 5 kg, bet nesimato, net ant drabužių nesijaučia, tai jei aš nepastebiu, tuomet nieko keisto, kad ir jis nemato smile.gif
Maniskis irgi biggrin.gif periodiskai dar paklausia, ar nesukudau, nes pakudus atrodau, ir po to stebisi, kai atsakau, jog ne biggrin.gif
Mes dabar kartu irgi aktyviai mesim svori, kartu eisim i sporto kluba. Idomu, kaip seksis biggrin.gif MB irgi svorio nemazai priauges, bet pas ji ant 2 metru ugio nieko nesimato doh.gif O pas mane kiekvienas gramas matosi.

QUOTE(d'esprit @ 2016 05 20, 15:19)
"Šiandien sueina lygiai du metai, kaip nuo pirmadienio pradedu sportuot" laugh.gif
O taip, cia grynai as lotuliukas.gif ir dar nuo pirmadienio pradedu vaziuot dviraciu i darba, kad sporto per mazai nepasirodytu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, oho kiek pripliurpėt smile.gif Nuotaika nei šiokia nei tokia, nu bet paskaitinėjus iš karto pakyla 4u.gif 4u.gif 4u.gif 18 žalia 19 20 21 likusios raudonos.
O dėl sporto man įdomu kaip suderinat sportą namie na su mažesniais vaikais, nes su jais nelabai susitarsi. Dar kai sportas serijom tai šiaip ne taip, bet jeigu kokia ale aerobika ar kas nors tokio tai dienos metu jau niekaip. Anksčiau sportuodavau kai visus sumigdydavau, bet kartais 12 val nori eit miegot o ne sportuot blush2.gif
P.S. aš stengiuosi pradėt sportuot ar valgyt tinkamai,bet kurią dieną tik ne pirmadienį, nes jau žinau, jei pradėsiu pirmadienį tai pirmadieniu ir baigsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2016 05 20, 23:07)
O dėl sporto man įdomu kaip suderinat sportą namie na su mažesniais vaikais, nes su jais nelabai susitarsi. Dar kai sportas serijom tai šiaip ne taip, bet jeigu kokia ale aerobika ar kas nors tokio tai dienos metu jau niekaip. Anksčiau sportuodavau kai visus sumigdydavau, bet kartais 12 val nori eit miegot o ne sportuot  blush2.gif

O kas yra mažesni vaikai? Maniškiams 2 ir 4 metai. Jei sugalvoju sportuot kažką namie, jie pastriknėja kartu, kai nusibosta, eina užsiimt savo reikalais.
12val? Čia tokiu laiku Tavo vaikai užmiega? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2016 05 20, 22:07)

O dėl sporto man įdomu kaip suderinat sportą namie na su mažesniais vaikais, nes su jais nelabai susitarsi.

Maniškis 6 metų, tai puikiausia prisijungia prie manęs, straksi, daro atsilenkimus ir t.t., jam linksma biggrin.gif paskui aišku jam atsibosta, tai nueina piešt.Labiau gal katė trukdo g.gif nes turbūt kai šokinėju, tai ji išsivaizduoja kad žaidžiu su ja, ir šoka ant manęs biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 05 21, 07:51)
Labiau gal katė trukdo g.gif nes turbūt kai šokinėju, tai ji išsivaizduoja kad žaidžiu su ja, ir šoka ant manęs  biggrin.gif  doh.gif

Mano katė, jei sportuoju basa, kanda į koją laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Stai viriu kiausinius ir geriu arbata...MB su dukrra isvare i vietini turgeli. Tai man taip gerai...tyliai...megstu buti viena namie wub.gif na aisku suo kartu biggrin.gif

Man vel +1kg aj jau nieko nesupranru, gal del tu suvalgytu uzvakar sushiu ir piccos.... plius vakar vyras atnese man meseini is makdonaldo tai teko suvalgyti... vel dingo motyvacija mano. doh.gif reikia laikytis

As namie nesportavau niekada. Net neisivaizduoju kaip tai daryti. Jauciu isijungciau youtube ir kartociau...o vaikai?
Nemanau kad cia problema g.gif juk jie gali paziureti tv, zaisti ir net nepastebes kiek ten laiko namie pasportuot 40min? Ar jus daugiau? Sakyciau kad cia tiesiog mazas atsikalbinejimas. As tai kai lankiau aerobika tai valandai palikdavau viena... arba tuo metu nuvezdavau pas mociute. Bet manajai jau dabar 9 metai tai cia visai kitas reikalas ax.gif ji jau pati noretu kartu lankyti su manim

Siandien Vilniuje muilo burbulu svente, isivaizduokite, manoji nenorejo tai nenuvaziavom.sako ka as ten veiksiu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 05 21, 07:43)
O kas yra mažesni vaikai? Maniškiams 2 ir 4 metai. Jei sugalvoju sportuot kažką namie, jie pastriknėja kartu, kai nusibosta, eina užsiimt savo reikalais.
12val? Čia tokiu laiku Tavo vaikai užmiega?  blink.gif

Na mano panašaus amžiaus. Sportuoti su manim kažkaip neįdomu, nebent mažoji įsivaizduoja kad su ja žaidžiu, tai darant presą turiu papildomą svorį biggrin.gif Kaip Volsebnica sako, čia gal ir mažas atsikalbinėjimas g.gif bet man patinka būsena, kai sportuoju, susikoncentruoju tie sportu ir juo mėgaujuosi, o ne sportuoji ir žiūri, kad vaikai neliptų ten, neimtų to ar ano, ar guos kurį dėl nepasidalinto žaislo. Gaunasi taip, jog sportuoji, bet visos mintys ir akys kitur. Po tokio sporto kažkodėl jaučiuos pikta.
Mano vaikai užmiega kažkur 11 val ar truputį vėliau,ir taip čia ėjimas miegot su pykčiai, tai ir ateina ta 12. Jei vyras būna išvykęs tai sugebu susimigdyt ir iki 10.30, bet vyras namie doh.gif
Turbūt per ilgai užsisėdėjau tuos namuose, noro yra, bet per maža gal motyvacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovivita: 21 gegužės 2016 - 14:13
QUOTE(jovivita @ 2016 05 20, 23:07)
O dėl sporto man įdomu kaip suderinat sportą namie na su mažesniais vaikais, nes su jais nelabai susitarsi.

mano mažasis tai lenda į akis, t'sakant biggrin.gif nervuoja, aišku, nes tai jam reikia maišytis po kojomis, tai jam hantelių mano reikia, kada man jų reikia, tai dar kas nors... bet būna, kad pasportuoja ką nors kartu... minutę ar dvi... toks juokingas būna... tai taip, susikoncentruoti per daug neina, bet tai ką... geriau toks judesys, nei jokio iš viso cool.gif
QUOTE(Volsebnica @ 2016 05 21, 11:02)
plius vakar vyras atnese man meseini is makdonaldo tai teko suvalgyti...

nepalaiko Tavęs, kad taip veda iš kelio, ar kaip? g.gif
būna, kad ir maniškis ką nors partempia... retai, bet būna... aišku, tai būna koks pyrago gabaliukas, jau McDonalds iš jo galiu nelaukti hihihi.gif bet nors čia valią užsiugdžiau - pasidedu į šaldytuvą, iki ryto cool.gif vakarais nevalgau...
Atsakyti
Labas 4u.gif
Siandien pas mus labai grazus oras, net iki 25 laipsniu. Pagaliau jauciasi, jog vasara ateina wub.gif

Siandien su MB pritaisem 'uzuolaida' balkone, kad kaimynai pastoviai nespoksotu doh.gif Ankstesniame bute taip smagu budavo savaitgali balkone pusryciauti, o cia iskart daugiabutis priesais, visiskai jokio privatumo, kai kasnius kaimynai skaiciuoja.

Volsebnica, nesuk galvos del to +1 kg, neprarask motyvacijos. Uz keliu dienu vel bus minusas, pamatysi 4u.gif taip jau buna kasdien sveriantis, jog svoris nepaaiskinamai susvyruoja. Bet tai nereiskia, jog tai 'tikras' pliusas.
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2016 05 21, 12:38)
Labas 4u.gif
Siandien pas mus labai grazus oras, net iki 25 laipsniu. Pagaliau jauciasi, jog vasara ateina wub.gif

Pas mus irgi nuostabus oras. Buvom atsigerti kavos su pyrageliu, cia musu toks sestadienio ritualas. Kadangi abudu dabar prisiziurim ka valgom, tai dalinomes viena per puse. Kaloriju maziau, o jausmas tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 05 21, 07:51)
Labiau gal katė trukdo g.gif nes turbūt kai šokinėju, tai ji išsivaizduoja kad žaidžiu su ja, ir šoka ant manęs  biggrin.gif  doh.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 05 21, 08:09)
Mano katė, jei sportuoju basa, kanda į koją laugh.gif

kai pasitiesiau kilimėlį ir keturiom atlieku pratimus, tai mono katytė taip eina ratu žiūrėdama, tai atsigula, tai letena kabina, niekaip tada negaliu susikaupti taip juokingai ir mano treniruotė namuose baigias, kad su vaikais sukrentam ant žemės ir visi su katyte dūkstam thumbup.gif
Atsakyti