Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

Gal kam teko susidurti su folekuline neoplazija? Kas tai per liga?My Webpage
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2017 01 10, 16:36)
Gal kam teko susidurti su folekuline neoplazija? Kas tai per liga?My Webpage

Cia gal skydliaukes biopsijos isvadoj perskaitet?
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 01 10, 18:51)

As jau isitikinau, kad chirurgai sako tikra tiesa, kad atsakymai tik po operacijos gavus tyrima. Aisku, nervai ima ir iki operacijos ir laukiant atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2017 01 10, 18:55)
As jau isitikinau, kad chirurgai sako tikra tiesa, kad atsakymai tik po operacijos gavus tyrima. Aisku, nervai ima ir iki operacijos ir laukiant atsakymo.

Is esmes taip, nei ziurint plika akim, nei tas greitas tyrimas operacijos metu neatstos pilno istyrimo po operacijos.

Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 01 10, 18:51)

Taip, tokia punkcijos išvada, tik ne man, o brolio žmonai. Šiandien operavo,pašalino vieną pusę ir sąsmauką.Tyrimas operacijos metu nieko blogo nerodė, gal viskas bus gerai.O aš pati rytoj važiuoju pas Baranauską kraujo tyrimui.Po jodo liepė atvažiuoti po 3 mėnesių. Kiek skaitau dažniausiai reikia važiuoti po pusės metų, vadinasi, su manim ne viskas gerai. kažkaip neramu.

Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2017 01 10, 19:55)

Vadinas,i per anksti džiaugtis,
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2017 01 10, 19:17)
Taip, tokia punkcijos išvada, tik ne man, o brolio žmonai. Šiandien operavo,pašalino vieną pusę ir sąsmauką.Tyrimas operacijos metu nieko blogo nerodė, gal viskas bus gerai.O aš pati rytoj važiuoju pas Baranauską kraujo tyrimui.Po jodo liepė atvažiuoti po 3 mėnesių. Kiek skaitau dažniausiai reikia važiuoti po pusės metų, vadinasi,  su manim  ne viskas gerai. kažkaip neramu.

Cia toks tarpinis variantas, tarp gero ir blogo. Gaunant tokia punkcijos isvada visada siulo operuoti, nes buna lasteliu profileracija, t.y. lasteles jau dauginasi greiciau nei turetu, ko pasekoje gali issivystyti vezys. Man taip buvo, galutinis histologinis atejo geras. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 01 10, 20:21)
Cia toks tarpinis variantas, tarp gero ir blogo. Gaunant tokia punkcijos isvada visada siulo operuoti, nes buna lasteliu profileracija, t.y. lasteles jau dauginasi greiciau nei turetu, ko pasekoje gali issivystyti vezys. Man taip buvo, galutinis histologinis atejo geras. smile.gif  4u.gif

Ačiū. Kai paaiškinot. šiek tiek ramiau, o dar iš savo patirties. Kai nesupranti, tai visko prisigalvoji.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2017 01 10, 20:37)
Ačiū. Kai paaiškinot.  šiek tiek ramiau, o dar iš savo patirties. Kai nesupranti, tai visko prisigalvoji.

Su manimi gulejo mociute, jai konkreciai vezi rode biopsija, o galutinis atsakymas- viskas gerai. O pasalino tai visa skydliauke.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2017 01 10, 19:37)
Ačiū. Kai paaiškinot.  šiek tiek ramiau, o dar iš savo patirties. Kai nesupranti, tai visko prisigalvoji.

Atrodo NOKIAI irgi reikejo po 3men., bet viskas gerai. Gal ir gerai, nes man buvo tikra amzinybe laukti 6 men.. Greiciau suzinosit ar viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2017 01 10, 19:37)

Man irgi taip buvo. Taip kad nepasitvirtintų diagnozė operacijos metu, būna laaaabai retai. Aišku kirba klo sulauki galutinio rezultato, bet esu 98 proc. įsitikinusi, kad Jūsų giminaitei bus viskas ok
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 01 10, 21:50)
Atrodo NOKIAI irgi reikejo po 3men., bet viskas gerai. Gal ir gerai, nes man buvo tikra amzinybe laukti 6 men.. Greiciau suzinosit ar viskas gerai  4u.gif

Vakar sužinojau, kad TG - 0, tai labai apsidžiaugiau, parskridau namo kaip ant sparnų. Kitas vizitas į NVI po metų.Tik gaila, kad gydytojas nesiteikė pakomentuoti tyrimo rezultatų, Mano TTH -o, 4, oFT4 -28,0. Tai dabar ir nežinau, ar ramiai gyventi, ar važiuoti pas endokrinologą, darytis po kiek laiko vėl tyrimus.

Papildyta:
QUOTE(rumpumpele @ 2017 01 11, 14:23)
Man irgi taip buvo. Taip kad nepasitvirtintų diagnozė operacijos metu, būna laaaabai retai. Aišku kirba klo sulauki galutinio rezultato, bet esu 98 proc. įsitikinusi, kad Jūsų giminaitei bus viskas ok

Ačiū, aš irgi taip manau. Juo labiau, kad dabar jaučiasi gerai ir šiandien lyg ir žadėjo iū leissti namo.
Atsakyti

Papildyta:
Ačiū, aš irgi taip manau. Juo labiau, kad dabar jaučiasi gerai ir šiandien lyg ir žadėjo iū leissti namo.
[/quote]
Džiaigiuosi. Jausis pakankamai gerai, gers po 50 ko gero. Man po mėnesio paskyrė 25 tiroksino su viltim po pusmečio visai negerti. Aš irgi dabar jaučiuosi gerai 4u.gif .
Atsakyti