QUOTE(rumpumpele @ 2017 01 29, 18:58)
Aš irgi dumčiau pas daktarą. O Jūs esat girdėję tokį varijantą, kad pirma taikytų spindulinę terapiją, o tik po to operuotų?
Bandysiu skambinti tada jam..gal pavyks telefonu suzinot kazka, nes taip ir itariu, kad tetis nepasako kazko..
QUOTE(Mellynake @ 2017 01 29, 20:47)
Bandysiu skambinti tada jam..gal pavyks telefonu suzinot kazka, nes taip ir itariu, kad tetis nepasako kazko..
O gal pabandykit su tėčiu pradžioj pasikalbėti. Tipiška, bet kvaila situacija. Nes jei prašė daktaro nepasakoti, tai jis atsiduria kvailoj situacijoj, o tėčio vietoj irgi ne kas, prašė nesakyt ir vistiek išdavė. Tiesig gal pabandykit pasiūlyt pas kitą nueiti. Jei nesutiks, tai irgi ženklas, kad tėtis žino daugiau. Bet operacija balandžio mėn. Čia tokios eilės

Bet kad biopsija nėra tiksli. Man taippat vasario 6 operuoja, niekas neaišku. Tik po operacijos sužinosiu vėžys ar ne. Tik aš apie visą tai sužinojau praeitą trečiadienį, o operuos ateinantį pirmadienį..
QUOTE(rumpumpele @ 2017 01 30, 05:13)
O gal pabandykit su tėčiu pradžioj pasikalbėti. Tipiška, bet kvaila situacija. Nes jei prašė daktaro nepasakoti, tai jis atsiduria kvailoj situacijoj, o tėčio vietoj irgi ne kas, prašė nesakyt ir vistiek išdavė. Tiesig gal pabandykit pasiūlyt pas kitą nueiti. Jei nesutiks, tai irgi ženklas, kad tėtis žino daugiau. Bet operacija balandžio mėn. Čia tokios eilės 

Be paciento sutikimo gydytojas neturi teisės net šeimos nariams pasakoti apie ligą, tuo labiau telefonu.
Susisiekem su gyd..itaria ta medulini vezi, del kalcitonino padidejusio..biopsija nei gera nei bloga..todel irgi tik po operacijos bus aisku kas cia per reikalai..pats gyd isvaziuoja kazkur todel taip nusikelia..sako nenoriu operuot ir palikt po operacijos. .taip kad niekas kol kas nepaaiskejo..nzn gal bandyt I santarus. .Nes dbr cia laukt 2 men..
QUOTE(Mellynake @ 2017 01 30, 16:49)
Susisiekem su gyd..itaria ta medulini vezi, del kalcitonino padidejusio..biopsija nei gera nei bloga..todel irgi tik po operacijos bus aisku kas cia per reikalai..pats gyd isvaziuoja kazkur todel taip nusikelia..sako nenoriu operuot ir palikt po operacijos. .taip kad niekas kol kas nepaaiskejo..nzn gal bandyt I santarus. .Nes dbr cia laukt 2 men..
Pries 6 m as ir santaruose laukiau 2 men. Na nebent sutarsit su pazistamu daktaru.
Tai čia žiūriu man pasisekė dėl laiko
QUOTE(Mellynake @ 2017 01 30, 15:49)
Jei atvirai, su medulines rusies veziu as kreipciausi kitur, galbut pavyktu greiciau.

QUOTE(maskatukas @ 2017 01 30, 15:57)
Pries 6 m as ir santaruose laukiau 2 men. Na nebent sutarsit su pazistamu daktaru.
Sveiki, Maskatuk, kaip sveikata, ar jau gydotės? Jūs kantrios merginos, 2 mėn. laukėt. Man nepilnai 3 sav. apmąstymams pakako

2008m ir as apie 2men laukiau operacijos. Kauno Klinikose.
QUOTE(Ramce @ 2017 01 30, 18:20)
2008m ir as apie 2men laukiau operacijos. Kauno Klinikose.
Jūs Dydvyrė. Aš tiek neištverčiau.