Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

QUOTE(Karalaitis @ 2017 07 30, 12:29)
Laba diena, pribrendo laikas vaziuoti pas Baranauska, nebepamenu kokiomis dienomis maziau zmoniu buna, kad isvengt guldymu/isleidimu is skyriaus dienu

Atrodo, trečiadieniais ir ketvirtadieniais.
Atsakyti
QUOTE(Karalaitis @ 2017 07 30, 12:29)
Laba diena, pribrendo laikas vaziuoti pas Baranauska, nebepamenu kokiomis dienomis maziau zmoniu buna, kad isvengt guldymu/isleidimu is skyriaus dienu

Kiek pamenu, antradieni ir penktadieni guldo, o pirmadieni ir penktadieni paleidzia.
Atsakyti
Aciu mergaites ;)
Atsakyti
Sveikos merginos,
Noriu jusu nuomones..
Pasidariauskydliaukes pagrindinius tyrimus ir atsakymas virsijanorma. Skaiciukai tokie Tirotropinas ( TTH, TSH) norma( 0,27-4,20), mano rodo 4,55
Ar cia labai blogai unsure.gif ?
Penktadieni vaziuoju pas endokrinologe i Grybo g.
Aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mukumuku @ 2017 08 03, 07:45)
Sveikos merginos,
Noriu jusu nuomones..
Pasidariauskydliaukes pagrindinius tyrimus ir atsakymas virsijanorma. Skaiciukai tokie Tirotropinas ( TTH, TSH) norma( 0,27-4,20), mano rodo 4,55
Ar cia labai blogai unsure.gif ?
Penktadieni vaziuoju pas endokrinologe i Grybo g.
Aciu kas atsakys 4u.gif

Tikrai dar nieko baisaus, ramiai laukit vizito. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 08 03, 09:32)
Tikrai dar nieko baisaus, ramiai laukit vizito. 4u.gif

Niu dekui ax.gif
Bet vistiek neramina tas, kad plaukai slenka unsure.gif . Niu,manau viska issiaiskinsiu su endokrinologe.
Atsakyti
Priminkit man, nes uzmirsau kokiu proceduru negalima, turint tokia kaipmusu liga? Ar galima darytis masazus?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2017 08 07, 15:53)
Priminkit man, nes uzmirsau kokiu proceduru negalima, turint tokia kaipmusu liga? Ar galima darytis masazus?

Masaza galima darytis.
Atsakyti
Sveikos. SM apleidau tai ir čia jau visai kaip svečias rolleyes.gif
Kaip yra su žuvim ir kitom jūros gėrybėms? Kažkaip neužfiksavau, bet vat jei neprisigalvoju, tai lyg liepė šių dalykų labai labai saikingai valgyti hmm.gif
Lauksiu Jūsų žinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2017 08 09, 18:13)
Sveikos. SM apleidau tai ir čia jau visai kaip svečias  rolleyes.gif
Kaip yra su žuvim ir kitom jūros gėrybėms? Kažkaip neužfiksavau, bet vat jei neprisigalvoju, tai lyg liepė šių dalykų labai labai saikingai valgyti  hmm.gif
Lauksiu Jūsų žinių  ax.gif

Negirdejau kad negalima...
Atsakyti
Sveikos 😊
Gal kuriai taip buvo... gegužes pradzioje pasalino dali skydliaukes, puse paliko.
Praejus po op 2 menesiams dariausi kraujo tyrimą skydliaukes kraujo rodikliai normoje. Bet kazkaip jauciuosi ne kaip... sutriko menesiniu ciklas... tirpsta rankos, lyg daugiau prakaituoju ir tinstu. Visada tokia pavargus esu.
Gal kam panasiai buvo? Gal be reikalo panikuoju 😑
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2017 08 12, 22:27)
Sveikos 😊
Gal kuriai taip buvo... gegužes pradzioje pasalino dali skydliaukes, puse paliko.
Praejus po op 2 menesiams dariausi kraujo tyrimą skydliaukes kraujo rodikliai normoje. Bet kazkaip jauciuosi ne kaip... sutriko menesiniu ciklas... tirpsta rankos, lyg daugiau prakaituoju ir tinstu. Visada tokia pavargus esu.
Gal kam panasiai buvo? Gal  be reikalo panikuoju 😑

Del tirpimu issitirkit kalci.

Na, o visam kitam reikia laiko, 2men dar ne daug, reik organizmui persiorientuot, priprast prie dalies sintetiniu, visgi ne savu hormonu.
Atsakyti