Endokrinologas arba onkologas parašo diagnozę ir išvadas. Darbingumo procentą gali ir tą patį palikti arba pagal situaciją keisti. O jei skydliaukės recidyvo penkis metus nėra, skaitoma kad pasveikai.
Endokrinologas arba onkologas parašo diagnozę ir išvadas. Darbingumo procentą gali ir tą patį palikti arba pagal situaciją keisti. O jei skydliaukės recidyvo penkis metus nėra, skaitoma kad pasveikai.

Sveikos, vasario 9diena važiuoju antram jodui. Gal yra važiuojančių ta data?
Simsiuke, kaip tavo reikalai?
Aš rugpjūčio pradžioj važiuosiu pas gydytoja tech. apžiūrai.
Bus praėje daugiau nei metai po skydliaukės pašalinimo. Šiaip viskas buvo gerai iki kelionės birželio pradžioj. Pačioj kelionėj į antrą pusę pradėjo spausti kaklo srity, tokį smaugimą jaučiu, veržimą kaklo, lyg jis koks ištinęs būtų, ar kuo perveržtas. Nežinau kas tai yra, bet svarstau gal išsibalansavo man per kelionę visi tiroksino kiekiai organizme. Gėriau viską tvarkingai, tik vaistų ir kalcio gėrimo laikas, ritmas dienos ir mityba aišku pasikeitė, menstruacijos irgi grybauja, dažnėti pradėjo ..
<div>
<p>Sveikos, vasario 9diena važiuoju antram jodui. Gal yra važiuojančių ta data? </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Simsiuke, kaip tavo reikalai? </p>
<p> </p>
<p>Aš rugpjūčio pradžioj važiuosiu pas gydytoja tech. apžiūrai. </p>
<p> </p>
<p>Bus praėje daugiau nei metai po skydliaukės pašalinimo. Šiaip viskas buvo gerai iki kelionės birželio pradžioj. Pačioj kelionėj į antrą pusę pradėjo spausti kaklo srity, tokį smaugimą jaučiu, veržimą kaklo, lyg jis koks ištinęs būtų, ar kuo perveržtas. Nežinau kas tai yra, bet svarstau gal išsibalansavo man per kelionę visi tiroksino kiekiai organizme. Gėriau viską tvarkingai, tik vaistų ir kalcio gėrimo laikas, ritmas dienos ir mityba aišku pasikeitė, menstruacijos irgi grybauja, dažnėti pradėjo ..</p>
<p> </p>
<p> </p>
Geriau nuo refliukso, nes simptomai tokie pat.Bet po poros men. nepraejus, gydytoja išraše raminamuju, tai vartojau apie pusmeti.Cia yra nuo ytampos, streso. Daugumai taip buvo kurioms yra išoperuota visa skydliauke. Jei susunervinu tai ir dabar kartojasi, bet ne taip stipriai.
Gal kas galit atsakyti, ar iš tikrųjų prieš atliekant skydliaukės TTH tyrimą reikia bent trims dienoms nutraukti Ltiroksino vartojimą?

Sveikos merginos, as senokai cia nebuvau . Joda baigiau , tikiuos daugiau jo neprireiks . Bet sveikatos vis dar neturiu , silpna , prakaituoju beproto .
Taip, labai gaila. Buvo nuostabus žmogus, gera patarėja. Pagal profesiją ji buvo vet. gydytoja, todėl ir nutraukė visuose tuose dalykuose daugiau. Užaugino 2 sūnus, o pati iškeliavo. Juodas kačiukas ant avataro.- jos draugas, visada šalia būdavo. Labai liūdna.
Labai gaila. Aš net nepagalvojau, kad jai taip blogai buvo. Labai gaila.