Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

QUOTE(Puma45 @ 2018 05 06, 19:21)
O kokiu gydytoju išvadas, jei ligoninej nebegulejau. Pirmais metais gavau antra grupe, o po metu dave trecia dviem metams. Kai sumazino grupe teko gulet viena karta, o sumazino tiek , kad nebera ko mazint.Tai ir galvoju, jei gaunama iki 5 metu grupe, tai kaip gauti dar tuos du, jei jodo per tuos du metus negavau. Parašyk i a.z.

Endokrinologas arba onkologas parašo diagnozę ir išvadas. Darbingumo procentą gali ir tą patį palikti arba pagal situaciją keisti. O jei skydliaukės recidyvo penkis metus nėra, skaitoma kad pasveikai.
Atsakyti
Gal kuri turi patirties su tiroksino vartojimu ir atsivėrusia skrandžio opa? Man pradėjo stipriai skaudėti skrandį, tai įtaria, kad gali būti žaizdele unsure.gif
Atsakyti

Sveikos, vasario 9diena važiuoju antram jodui. Gal yra važiuojančių ta data? 

Simsiuke, kaip tavo reikalai? 

Aš rugpjūčio pradžioj važiuosiu pas gydytoja tech. apžiūrai. 

Bus praėje daugiau nei metai po skydliaukės pašalinimo. Šiaip viskas buvo gerai iki kelionės birželio pradžioj. Pačioj kelionėj į antrą pusę pradėjo spausti kaklo srity, tokį smaugimą jaučiu, veržimą kaklo, lyg jis koks ištinęs  būtų, ar kuo perveržtas. Nežinau kas tai yra, bet svarstau gal išsibalansavo man per kelionę visi tiroksino kiekiai organizme. Gėriau viską tvarkingai, tik vaistų ir kalcio gėrimo laikas, ritmas dienos ir mityba aišku pasikeitė, menstruacijos irgi grybauja, dažnėti pradėjo ..

Atsakyti
QUOTE(Grazus Vardas @ 2018 06 26, 15:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="simsiuke" data-cid="71973770" data-time="1516791588">
<div>
<p>Sveikos, vasario 9diena važiuoju antram jodui. Gal yra važiuojančių ta data? </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Simsiuke, kaip tavo reikalai? </p>
<p> </p>
<p>Aš rugpjūčio pradžioj važiuosiu pas gydytoja tech. apžiūrai. </p>
<p> </p>
<p>Bus praėje daugiau nei metai po skydliaukės pašalinimo. Šiaip viskas buvo gerai iki kelionės birželio pradžioj. Pačioj kelionėj į antrą pusę pradėjo spausti kaklo srity, tokį smaugimą jaučiu, veržimą kaklo, lyg jis koks ištinęs  būtų, ar kuo perveržtas. Nežinau kas tai yra, bet svarstau gal išsibalansavo man per kelionę visi tiroksino kiekiai organizme. Gėriau viską tvarkingai, tik vaistų ir kalcio gėrimo laikas, ritmas dienos ir mityba aišku pasikeitė, menstruacijos irgi grybauja, dažnėti pradėjo ..</p>
<p> </p>
<p> </p>

Geriau nuo refliukso, nes simptomai tokie pat.Bet po poros men. nepraejus, gydytoja išraše raminamuju, tai vartojau apie pusmeti.Cia yra nuo ytampos, streso. Daugumai taip buvo kurioms yra išoperuota visa skydliauke. Jei susunervinu tai ir dabar kartojasi, bet ne taip stipriai.
Atsakyti

Gal kas galit atsakyti, ar iš tikrųjų prieš atliekant skydliaukės TTH tyrimą reikia bent trims dienoms nutraukti Ltiroksino vartojimą?

Atsakyti
Senokai nebuvau užsukusi į šią temą, bet nereiškia, kad Jūsų, mielos mergaitės, neprisimenu. Man su skydliauke dabar jau viskas gerai, nebegeriu jokių vaistų. likusioji puselė susidoroja su užduotim ir aprūpina reikiamu kiekiu hormonų. Užsukau pasidalinti nepaprasta istorija, kuri nutiko būtent šio forumo dėka. Būdama studentė, nuvykau pas savo vaikystės draugę, o mes abi kartu dar ir pas klasiokę, taip pat studentę. Į kambarį trumpapm užsuko nedidukė mergaičiukė kažko pasiskolinti, pasimatėm gal 2 min. ir viskas. Praėjo gal nepilnai 3-ys dešimtmečiai ir man sustrikavo skydliaukė. Atsidūriau šiame forume. Viena iš Jūsų parašė man asmeninę žinutę, kad jai labai sunku su sveikata, bėdos namuose ir t.t. Nežinau kodėl man, bet pradėjom susirašinėti. Žodis po žodžio ir išsiaiškinom, kad tai ta pati mergaičiukė tada užsukusi į bendrabučio kambarį. Bendravom apie 2 m. ir staiga feisbukas užblokuotas, telefone išgirstu pranešimą, kad tokio numerio nėra. Virpančia širdim susirandu sūnų ir klausiu kas atsitiko. Pasirodo, kad mano draugė birželio 19 d. išėjo pas Dievulį. Tą pačią dieną mirė ir mano mama, tik prieš 5m. Šitas žmogus yra maskatukas. Štai tokia istorija
cry.gif
Atsakyti

Užuojauta😔 aš šiame forume daugiau kaip metai. Forumą nuo pradžios perskaičiusi buvau. Maskatukas buvo labai aktyvi narė ir noriai dalijosi patarimais. 

Atsakyti
Kokia baisi žinia...Aną savaitę buvau įlindus čia, galvojau klausiu kaip maskatukas gyvena, siaubas. angel_sadangel.gif
Atsakyti
Labai gaila, netekom geros patarejos unsure.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, as senokai cia nebuvau . Joda baigiau , tikiuos daugiau jo neprireiks . Bet sveikatos vis dar neturiu , silpna , prakaituoju beproto . 

Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2018 07 09, 19:02)
Labai gaila, netekom geros patarejos unsure.gif

Taip, labai gaila. Buvo nuostabus žmogus, gera patarėja. Pagal profesiją ji buvo vet. gydytoja, todėl ir nutraukė visuose tuose dalykuose daugiau. Užaugino 2 sūnus, o pati iškeliavo. Juodas kačiukas ant avataro.- jos draugas, visada šalia būdavo. Labai liūdna.
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2018 07 09, 20:58)
Taip, labai gaila. Buvo nuostabus žmogus, gera patarėja. Pagal profesiją ji buvo vet. gydytoja, todėl ir nutraukė visuose tuose dalykuose daugiau. Užaugino 2 sūnus, o pati iškeliavo. Juodas kačiukas ant avataro.- jos draugas, visada šalia būdavo. Labai liūdna.

Labai gaila. Aš net nepagalvojau, kad jai taip blogai buvo. Labai gaila.
Atsakyti