Noriu pasidalinti patirtimi apie gyd. D. Jermošenkienę...dabar jau persirašėme į kitą polikliniką, bet negaliu pamiršt..Gimus sūneliui sulaukėme vizito. Pirmiausia mus aplankė sesutė. Pažiūrėjo į vaiką, o vaikutis kumščiukus čiulpia, nusprendė,kad trūksta man pieno...bet sako jūs nesijaudinkit, mišinukai yra. Paskui išdėstė, kad vaikas turi valgyt ne dažniau kaip kas 2,5 val., jei dažniau - pieno trūksta...nusitraukti liepė ir pažiūrėti kiek jo yra.. ir pan...pasijutau klaikiai. Po kelių dienų ir gydytojos sulaikėm. Ta išdėstė tą patį!!! Likau labai nusivylusi ir pasimetusi, vyras taip pat, ..jokio palaikymo žindyti, vien sovietmečio žinios..paskui susidūrėm su tuo, kad mažai priaugo, vėl mat pieno nėra. Garsiai pasvarsčiau, kad galbūt skysčių per mažai suvartoju...pasakė,kad nesąmonė...
Kadangi tai buvo antras vaikutis, patirties turėjau, tad pati išsikapsčiau

o pasirodo, kad būtent vandenuko daugiau ir man padėjo..o nusitraukti pienuko man niekada neišeidavo, nors jo buvo pakankamai, tiesiog ne visoms išeina...nedavė man jokio rimto patarimo, apart mišinuko..jei būčiau buvusi mažai žinių turinti pirmakartė, tikrai nebūčiau maitinusi...vyras mano net daugiau žino apie mp

o dabar žindau sėkmingai 1,6 m.