Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Laba diena, buciau dekinga jeigu kas patartu kokias priemones reikia suaipirkti ir is kur, noriu lakuotis su geliniu laku tik sau namuose.Gal pirktis koki rinkinuka ar geriau viska atskirai? Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2016 10 02, 19:07)
Ech, pagirsiu "Perfect Nails" ilgalaikio lakavimo sistemą thumbup.gif. Laaabai patenkinta esu, nes spalvos gražios, pati be problemų nusilakuoju, išlieka 2 savaites+ ir jokių nusilupinimų. Nusivalau irgi nesunkiai. Nežinau, kodėl delsiau įsigyti - dabar sutaupau tiek laiko, tiek pinigų ir labai smagu pačiai nusilakuoti thumbup.gif. Tik naujų spalvų jau norisi. bigsmile.gif

Kas per sistema, is kur pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabraske: 30 spalio 2016 - 11:06
QUOTE(rasabraske @ 2016 10 30, 13:08)
Laba diena, buciau dekinga jeigu kas patartu kokias priemones reikia suaipirkti ir is kur, noriu lakuotis su geliniu laku tik sau namuose.Gal pirktis koki rinkinuka ar geriau viska atskirai?  Ačiū
Papildyta:

Kas per sistema, is kur pirkote?

Labukas,
Kalba apie Perfect nails produkciją. Galite rasti čia https://nailshop.lt/
O šiaip kas kam labiau patinka tą ir naudoja. Aš asmeniškai pakolkas lakuojuosi sau ir dar keletui iš šeimos rato, bet bandau įvairias firmas ir su laiku atsirenku kas man asmeniškai labiausiai patinka. ax.gif 4u.gif Visą lakavimo eigą ir reikiamas priemones rasite pirmame temos lape ( rašoma apie HARMONY, bet galite rinktis jum patinkančią firmą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indriux_: 30 spalio 2016 - 15:49
QUOTE(indriux_ @ 2016 10 30, 16:47)
Labukas,
Kalba apie Perfect nails produkciją. Galite rasti čia https://nailshop.lt/
O šiaip kas kam labiau patinka tą ir naudoja. Aš asmeniškai pakolkas lakuojuosi sau ir dar keletui iš šeimos rato, bet bandau įvairias firmas ir su laiku atsirenku kas man asmeniškai labiausiai patinka. ax.gif  4u.gif Visą lakavimo eigą ir reikiamas priemones rasite pirmame temos lape ( rašoma apie HARMONY, bet galite rinktis jum patinkančią firmą)

Ačiū, viska radau ir perskaiciau, tik niekaip neissirenku ka pirkti, lempa pirksiu atskirai ir galvoju gal bandyti Harmony gelish priemones? Ka jus naudojate? Noreciau kad ilgai laikytu.
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif . Norėjau paklausti, pagal ką rinktis lempą? Radau variantą UV/LED DUAL 24W lempą už 34-37 eurus. Kažin, ar verta tokią pirkti, ar žiūrėtis didesnio galingumo?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 30, 21:02)
Sveikos, merginos  smile.gif . Norėjau paklausti, pagal ką rinktis lempą? Radau variantą UV/LED DUAL 24W lempą už 34-37 eurus. Kažin, ar verta tokią pirkti, ar žiūrėtis didesnio galingumo?
Ačiū 4u.gif

Manau brangu as nusiziurejau kazkas buvo cia nuoroda imetes pora pal atgal is aliaexpress 36w lempa uva/led uz 17-20&, tokia deimanto formos.
Va radau paciame 1 psl.
https://m.aliexpress...03-a23252306230
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasabraske: 30 spalio 2016 - 21:02
kaip suprantu Perfect Nails lakai tinkmi tik UV lempoje? LED jau nebetiks?

Visa laika kol lakuojuosi nagus, naudojau tik Harmony gelish priemones- PAGRINDA IR TOPA, o lakus kartais pakaitaliodavau firmas... taciau pagalvojau, gal yra ir kitu firmu base coat ir top, vertu demesio?? nes siaip nepasakyciau, kad HG man issilaikytu ilgai.. na max savaite ar pusantros, bet vienas kitas nagas atsilupa buna..
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2016 10 30, 21:51)

Ačiū 4u.gif . Dar nepirkot? Kaip suprantu dėl galingumo, asmeniniam naudojimui užtektų ir 24W, bet 36W geriau? O kas nuo to? Juk abiejose išdžiūsta per tą patį laiką...
Noriu pirktis Shellac lakus. Patiko man kaip jie tolygiai tepasi, nesubėga į kraštus, o svarbiausia nusivalo su beacetoniu valikliu. Gal kas naudojat? Gal žinot kur pigiau juos įsigyti?
Atsakyti
Merginos patarkite ar geriau nepagaileti ir pirktis HG priemones ar Perfect nails? Iskur siunciates Gg kokios yra geros kainos?
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2016 10 31, 10:31)
kaip suprantu Perfect Nails  lakai tinkmi tik UV lempoje? LED jau nebetiks?

Visa laika kol lakuojuosi nagus, naudojau tik Harmony gelish priemones- PAGRINDA IR TOPA, o lakus kartais pakaitaliodavau firmas... taciau pagalvojau, gal yra ir kitu firmu base coat ir top, vertu demesio?? nes siaip nepasakyciau, kad HG man issilaikytu ilgai.. na max savaite ar pusantros, bet vienas kitas nagas atsilupa buna..

As naudoju harmony baze ir topa, man islaiko ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 10 31, 16:58)

Is kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2016 10 31, 16:30)
Is kur perkate?

Nagavitoje pirkau.
Atsakyti

Man irgi gerai laiko harmony baze ir topas :)

Atsakyti