Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Megrinos, kaip manot kas galejo atsitikti? Visa laika dariausi ilgalaiki lakavima, su pertraukom aisku, laikydavosi apie menesi. Niekas nesilupinedavo, tik nuaugdavo. Si karta po dvieju savaiciu pradejo atsilupineti nuo galiuku lakas, galu gale jis atsokinejo praktiskai nuo visu nagu blink.gif tai nuejo su visa plokstele, dbr gydysiu puse metu turbut blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 12 lapkričio 2016 - 13:25

merginos, pasiulykit graziu rudenisku, bet neutralesniu (tamsios, ryskio netinka) spalvu :) na kad smarkiai nekristu i akis ryskus manikiuras.

Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 11 13, 14:09)
<p></p><p></p><p>merginos, pasiulykit graziu rudenisku, bet neutralesniu (tamsios, ryskio netinka) spalvu smile.gif na kad smarkiai nekristu i akis ryskus manikiuras.</p>

SuperNail ProGel UV Gel Polish Toasted Marshmallow
Supernail Progel gel polish Secret Scene
Gel Nail Polish - Gargoyle
IBD Just Gel Head in the Clouds Swatch
IBD Just Gel Tranquil Surrender
IBD Mocha Pink
IBD Just Gel Street Wise
Atsakyti

Aciu, Jolkuce. Abi firmos mano megstamiausios :D toasted marshmallow ir head in the clouds kazin daugumai odos tonu tinka? Nepadarys man nabasniko ranku :D gal asimatuot reiktu. 

Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 11 13, 22:57)
<p>Aciu, Jolkuce. Abi firmos mano megstamiausios biggrin.gif toasted marshmallow ir head in the clouds kazin daugumai odos tonu tinka? Nepadarys man nabasniko ranku biggrin.gif gal asimatuot reiktu. </p>

Nežinau, tamstos rankų nemačiau. O šiaip asmeniškai nekvarsinu sau galvos gyvenime tokiais menkniekiais. Man patinka as lakuojuosi, ir man giliai dzilin ar kokia Onutė galvoja apie mano rankas: lavono ten rankos ar mano biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2016 11 14, 13:05)
Nežinau, tamstos rankų nemačiau. O šiaip asmeniškai nekvarsinu sau galvos gyvenime tokiais menkniekiais. Man patinka as lakuojuosi, ir man giliai dzilin ar kokia Onutė galvoja apie mano rankas: lavono ten rankos ar mano  biggrin.gif

Gal keblesne visgi būtų pilko atspalvio.. Jei rankos labai jau baltos, ir ju gyslomis teka melynas kraujas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Na, as tai kvarsinu sau galva, nes man turi but ne tik buteliuke grazu, bet ir ant ranku :D buna tokiu pilku ir nude, kad nesiziuri, ir vsio, nieko neprigalvosi. 

Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 11 14, 13:39)
<p>Na, as tai kvarsinu sau galva, nes man turi but ne tik buteliuke grazu, bet ir ant ranku biggrin.gif buna tokiu pilku ir nude, kad nesiziuri, ir vsio, nieko neprigalvosi. </p>

Tokiu atveju irgi turiu savo mintį biggrin.gif Mažiau galvot, daugiau gyvent hmm.gif bigsmile.gif O dabar ainu lakuot nagų, bus kas doro, parodysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 lapkričio 2016 - 14:53
Šis bei tas 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 lapkričio 2016 - 20:12

Viskas nauja. Parvezta is Rusijos.

"Bagetnaja lepka" rinkinys (Į rinkinį įeina: empasta Baroque gold, Openwork silver, Gel liquid stones, teptukas Linear (baltais plaukeliais) - 34 eur.
Emi Super bond gel - 15 eur

Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2016 11 17, 22:11)
Šis bei tas  4u.gif

Kaip visuomet tobula wub.gif wub.gif wub.gif
Jei ne paslaptis čia štampukas? Ar purkšta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indriux_: 18 lapkričio 2016 - 15:30
Taip pat noriu pasiteirauti gal kuri bandete ar dirbate su MOYOU firmos produktais (plokštelės, lakas, antspaudukas) kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Jolkuce puiku 4u.gif kokia ten spalva?
Atsakyti