Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sorry, uz tiek pacituotu zinuciu. Vakar SM streikavo, maniau, kad taip ir neparasiau, o siandien uzeinu ir... blink.gif
Lietuvoje, tai kur? Radus esu facebook psl. "Semilac Lietuva", ar is cia?
Atsakyti
Taip iš čia.O kur jūs perkate?
Atsakyti
QUOTE(tigrute @ 2017 03 29, 19:32)
Taip iš čia.O kur jūs perkate?

As perku Lenkijoje (jei su masina per PL keliauju, butinai kur sustoju apsipirkti kosmetikos). Kiek issiaiskinau, arsciausiai LT sienos yra parduotuve Suvalkuose (www.celux.pl), o dabar kaip tik laukiu siuntinio is www.cocolita.pl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 29 kovo 2017 - 20:24
QUOTE(Renata123 @ 2017 03 29, 21:22)
o dabar kaip tik laukiu siuntinio is www.cocolita.pl

Kiek iš ten siuntimas?

Sakykit, merginos, ar visi geliniai lakai labai nemaloniai dvokia? Aš kartą vonios kambaryje bandžiau daryti sau gelinį lakavimą su kinietišku laku, tai galvojau, kad būsiu susiėdusi sau sveikatą. Suprantu, kad patalpa buvo mažoka, kad nebuvo tinkamo vėdinimo, bet chemijos ten turbūt daugiau nei grindų dažuose. Po to akyse raibuliavo, pykino dar kokią parą. Dabar užsisakiau naują lempą, bet bijau vėl to paties, tad prieš pirkdama geresnį laką, noriu jūsų pasiteirauti dėl kvapo. Kad ir tas Semilac- ar labai nosį riečia?
Nagai mano labai silpni, gelinio lakavimo anksčiau nepraktikavau, tad įvardintas atvejis buvo tik pirmas blynas, bet mane tikrai nugąsdino, tad dabar mąstau, kaip čia elgtis toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 29 kovo 2017 - 23:47
QUOTE(Selga @ 2017 03 29, 23:25)
Kiek iš ten siuntimas?

As siunciuosi per www.eshopwedrop.lt Kazkada merginos is SM rekomendavo sia firma. Pirma karta per juos uzsisakiau siuntini pries 2 sav., is PL vaistines. Likau labai patenkinta. Uzsakyma padariau sekmadienio nakti, o siuntinys is ryto treciadieni jau buvo Vilniuje. Dabar antras kartas, tikiuosi, kad vel viskas bus sklandziai. Kaina priklauso nuo svorio. Pimas mano siuntinys svere 3 kg, sumokejau 4.99 eur uz pristatyma. Ju psl. yra visa issami informacija.

Kas del laku kvapo. Asmeniskai man, vienintele didziule smarve, tai primeris, bet ir jis palyginus greitai isgaruoja. Aisku, nesakau, kad lakai visai neturi kvapo, bet palyginus gelinius lakus su iprastais, tai praktiskai jie net nesmirda. Anksciau paprastais lakais namie negaledavau lakuotis, nes MB tiesiog nepernesdavo to kvapo, momentaliai galva pradedavo skaudeti. O dabar, kai gelini darausi, tai kambario duru net neuzdarau. Paklausiau MB ar jam nesmirda, tai patikino, kad praktiskai ne ir jei jauciasi kazkas, tai palyginus minimaliai. Cia tokia mano patirtis, nes kiekvienas kvapus jauciame ir pernesame skirtingai.
Kinisku laku nesu gyvenime bandziusi. Man neaiski ju sudetis ir apskritai klausimas ar jie koki sertifikata turi. Nes kai perkate europoje, kas skirta yra musu rinkai, tai atitinkamai turi buti patikrinimai, licencijos ir kt. sertifikatai.
Atsakyti

gal zinote kaip suminkstinti topo sepeteli? lakavausi nagus, ir gal 1 min palikau sepeteli neideta i buteliuka, ir jis sukietejo!!! nors pro langa nesviete saule, negalejo gauti jokiu UV spinduliu... matyt uzteko ir sviesos:/// topas HG:(

Atsakyti

Merginos, iskilo toks klausimas.... :hmm: 

O jus leidziate pailseti nagams nuo gelinio lakavimo? nes as jau lakuojuos juo gal 4 metus, bet nei kart nedaviau pailseti naguciams.... :oh:  NES nenusilakavus nagu jauciuosi kaip be ranku :oh:  man tada nagai tokie atrodo jautrus, uz visko besikabinantys, uzsikabinus kazkur ir illuzta... :oh: 

ar nenukris man nagai taip :lol:  kazin kaip kitos, ar darote kokias pertraukas?

Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2017 04 09, 13:31)
<p>gal zinote kaip suminkstinti topo sepeteli? lakavausi nagus, ir gal 1 min palikau sepeteli neideta i buteliuka, ir jis sukietejo!!! nors pro langa nesviete saule, negalejo gauti jokiu UV spinduliu... matyt uzteko ir sviesos:/// topas HG:(</p>

pabandyk i remuveri pamerkt tetuka ir su adata poto iskrapstyti, jei nepavyks, tada nuo kt buteliuko naudosi teptuka ir tiek smile.gif

O kas del pertrauku, tai tamstos reikalas, mano nagai pvz po kokiu 5 lakavimu pavargsta, as visad pertraukas darausi. Drauges pvz. kelis metus lakuojas be jokiu pertrauku, ir bedu nemato.Tai cia jau pagal situacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 balandžio 2017 - 10:03

Gal turite kokiu atsiliepimu apie ESN GEL ME lakus? Kazkaip uzmaciau,kad gana pigus jie Nagavitoje.. Kazin kaip kokybe:)

Atsakyti

[attachment=242234:2017-04-12 10.23.48.png]

Gal rekenduotumete panasu laka i si? Kiek ieskojau labai sviesiu nude, gali buti vis vos perlamutrinis,tai niekur nerandu tokio:( turetu graziai ziuretis prie idegusiu rankyciu:)

Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2017 04 12, 08:44)
<p>Gal turite kokiu atsiliepimu apie ESN GEL ME lakus? Kazkaip uzmaciau,kad gana pigus jie Nagavitoje.. Kazin kaip kokybe:)</p><p></p>

man tai puse velnio lakai,yra net kas juos giria 4u.gif O del nude spalvu paieskokite INDIGO firmos.,IBD,EZFLOW.

pvz. Indigo "En Vogue"," Chic Nude","Nude beige"....

IBD" Just Gel Ooh La Lace",IBD "But First"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 balandžio 2017 - 12:46

Aciu uz pasiulymus:) 

Is tiesu tai nebuvau girdejusi apie tokius lakus- Indigo NAILS, bet paziurejau ju profili fb, ir susizavejau spalvomis!!!! Nuostabios!! Gal kas naudojate sias priemones ir turite atsiliepimu?

beto ideta pavyzdziu, kad lakai issilaiko 4-7 savaites, ir ne krastelis neatsilupa! tik reikia naudoti visas ju priemones.. tai gal turite atsiliepimu ar tikrai taip?? ir kaip ju baze bei topai, ar nera labai tirsti?

:hmm:

Nes visada naudojau HG baze ir topa, o lakus ivairius, taciau man issilaikydavo savaite, maximum dvi graziai lakas, vistiek atsilupdavo vienas kitas krastas ir t.t.:( tiesa vietoj nuriebalintojo ir virsutinio sluoksnio lipnumo nuemejo pradejau naudot tiesiog......salicilo spirita  :D  nes atvirai pasakius nejauciu skirtumo, nei kad naudodama spec.skyscius :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murka*: 17 balandžio 2017 - 17:22