Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien kvepiu

QUOTE(astela99 @ 2016 07 21, 11:34)

Ir šiandien

Papildyta:
QUOTE(jura oshia @ 2016 07 21, 21:53)
Kaip jie silumoje skleidziasi?  ax.gif

kadangi žiemą jų dar neturėjau, tai negaliu palyginti kaip jie skleidžiasi įvairiu metų laiku, bet šiuo metu tai man jie super, labai gražus, šiltas įvairus, nemonotoniškas kvapas, laikui bėgant galima užuosti atskirai kiekvieną natą ax.gif laikosi visą dieną, o tas laaabai džiugina thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šiandien - šv. Marijos Magdalietės, kvepalų gamintojų ir galbūt visų jais "apsėstųjų" globėjos - diena. Tad kvepėkime!!

Ta proga - MFK Lumiere Noire wub.gif wub.gif seniai juos bebuvau išsitraukusi.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Išbandau Fragonard Diamant
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 07 22, 09:25)
Šiandien - šv. Marijos Magdalietės, kvepalų gamintojų ir galbūt visų jais "apsėstųjų" globėjos - diena. Tad kvepėkime!!

Ot nezinojau! O musuose cia net atlaidai buna vienoj baznytelej smile.gif . Smagu zinoti, kad kvepejo ta Magdalena brangiu aliejumi tepdama ir plaukais Atpirkejui kojas sluostydama.. ax.gif

As tais pat kaip ryte Alien Essence Absolue Intense. Kitais ir nebeimanoma-Ateivis visus "permus", o jei reiks-ir nuzudys! biggrin.gif
Atsakyti
Amouage Opus IV
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2016 07 22, 08:39)
Ir šiandien

Papildyta:

kadangi žiemą jų dar neturėjau, tai negaliu palyginti kaip jie skleidžiasi įvairiu metų laiku, bet šiuo metu tai man jie super, labai gražus, šiltas įvairus, nemonotoniškas kvapas, laikui bėgant galima užuosti atskirai kiekvieną natą  ax.gif laikosi visą dieną, o tas laaabai džiugina thumbup.gif

drinks_cheers.gif Nuostabus jie ir man wub.gif Siuo metu nesinori ,bet pavasari ,vasaros pradzioje negalejau padet ju wub.gif
Ir kiek komplimentu ,klause kokie cia kvepalai ,restoranely ,net policijoj uz fotografija biggrin.gif buvau moket ,policininke sako ,kokie gerii ,kokie ...?! biggrin.gif

As siandien Kilan Sweet Redemption wub.gif
Nezinau ,keista ,dar ne ruduo o jau pradedu vel noret savo odiniu ,duminiu kvapu ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 23 liepos 2016 - 15:37

user posted image
Atsakyti
Guerlain Chamade EDT (rodos okios koncentracijos... doh.gif )
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Opardu wub.gif
Atsakyti