Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien kvepiu

Vakare
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 08 05, 16:51)
Bandau rast sau favorita is Histoires de Parfums .. Linija kurios nepazystu,anksciau nesidomejau ..Smalsu pasidare  biggrin.gif
Viena ranka 1926 ,kita 1826 ,dar uostineju Olypia Music Hall ,toks svarus kvapas ..
Daug ju ir mano nosiai sunkiau pagaunami kai kurie ...

Papildyta:
Eina sau ... As ju i nosi prisipurkst tureciau ,kad kaip reikiant pajausciau ....

Maniškiai banalūs iš čia - 1969 Parfum de Revolt biggrin.gif

O Ubar - nesakyčiau, kad per stiprūs ir man, bet kad ir kažkoks negeras miksas.. g.gif

Į temą - vakar Chanel Beige, šiandien nuo pat labo ryto - Phaedon Rue des Lilas.. oras pudrinis, kvepalai pudriniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 08 05, 16:51)
Bandau rast sau favorita is Histoires de Parfums .. Linija kurios nepazystu,anksciau nesidomejau ..Smalsu pasidare  biggrin.gif
Viena ranka 1926 ,kita 1826 ,dar uostineju Olypia Music Hall ,toks svarus kvapas ..

Man nepaprastai patinka Histoires de Parfums odos ir pačiulės duetas - Noir Patchouli ax.gif Ambra maloni (Ambre 114), minimalistinė, švari.

Jau n dienų nepaleidžiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 06, 08:26)

O Ubar - nesakyčiau, kad per stiprūs ir man, bet kad ir kažkoks negeras miksas..  g.gif

Į temą - vakar Chanel Beige, šiandien nuo pat labo ryto - Phaedon Rue des Lilas.. oras pudrinis, kvepalai pudriniai wub.gif

Kaip miela ,kad patinka tau Lilas wub.gif thumbup.gif
Uosciau ir turiu bloteri 1969 ..Kai pas mane tokiu kvapu nera ,taip butu galima sakyt,tai man jie visai idomus ... Keisti net man ...
As tai visai rimtai pradejau mislint apie 1926 ...Paskaiciau sudeti ir buvau nutarus i juos labai demesio nekreipt ..bet kvapas malonus ...
Dar labai jaukus ir mieli 1826 ..bet man ir liudni ,nostalgiski ,dulkini ir pudruoti ... ( bet cia tik man ko gero taip biggrin.gif )
Noreciau visai kitokio kazko kvepalyne ,manau kazkuriuos verta butu pasimt ... g.gif
Dar Olympia ta kazkuo traukia ,tokia tyli ,svari .. Susigundziau pratestuot perskaicius ,kad alyvu yra juose .. Kazka link to ,gal ,gal ir jauciu ...

Papildyta:
[quote=Biancca,2016 08 06, 12:59]
Man nepaprastai patinka Histoires de Parfums odos ir pačiulės duetas - Noir Patchouli ax.gif Ambra maloni (Ambre 114), minimalistinė, švari.

Ambra grazi ,turbut vienintelius kuriuos zinojau ... Bet nutarus ,kad kazko ne i tema reikia ,tai ambros neziurejau biggrin.gif
O va Noir Patchouli ,butinai pratestuosiu ,aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
DG Velvet Rose
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 08 05, 17:51)

Papildyta:
Eina sau ... As ju i nosi prisipurkst tureciau ,kad kaip reikiant pajausciau ....

O as nusipirkau http://www.fragranti...-Sade-8590.html - aklas pirkinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 08 05, 15:51)

Papildyta:

Man Ubar irgi super drinks_cheers.gif Gerit, tvirti tokie.
Iš HdP 'baisiausiai' krito į nosį biggrin.gif Georige Sand [ananasas smile.gif], ANilamistinė tuberosa ir Moulin Rouge [lūpdažiai, pudros smile.gif].

QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 06, 07:26)

Visai ir nebanalūs jie smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astela99 @ 2016 08 06, 19:43)
O as nusipirkau http://www.fragranti...-Sade-8590.html  - aklas pirkinys ax.gif

Vajezau biggrin.gif Man šitas jau per stipru tikrai.
-
Ten norėjau parašyt 'animalistinė'. smile.gif
Papildyta:
O kvepu CK Obsession biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 06 rugpjūčio 2016 - 19:58
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 06, 21:57)
Man Ubar irgi super  drinks_cheers.gif Gerit, tvirti tokie.
Iš HdP 'baisiausiai' krito į nosį  biggrin.gif Georige Sand [ananasas smile.gif], ANilamistinė tuberosa ir Moulin Rouge [lūpdažiai, pudros smile.gif].
Visai ir nebanalūs jie  smile.gif
Papildyta:

Vajezau  biggrin.gif Man šitas jau per stipru tikrai.
-
Ten norėjau parašyt 'animalistinė'.  smile.gif
Papildyta:
O kvepu CK Obsession biggrin.gif

ane :)nu jeigu ka, tai gal vyras priglaus bigsmile.gif man labai patinka Mona di orio cuir kvepalai, tai as pagal natas nusprendziau, kad turi buti kazkas panasaus smile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astela99: 06 rugpjūčio 2016 - 21:37
Amouage Journey
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2016 08 06, 22:32)
ane :)nu jeigu ka, tai gal vyras priglaus bigsmile.gif man labai patinka Mona di orio cuir kvepalai, tai as pagal natas nusprendziau, kad turi buti kazkas panasaus smile.gif g.gif

Oi,Monos Cuir ir man thumbup.gif wub.gif Turiu ..
Nesu labai isigilinus i Marquis de Sade ,bet link tos puses abu,Marquis, daug bent as jauciu ,imorteles wub.gif Kitokie ,aisku ,bet jei Cuir kaip tik ,nebus per daug ir Marquis de Sade.. drinks_cheers.gif

As pasiemiau ta proga irgi imorteles bombike biggrin.gif Goutal Sables wub.gif
Papildyta:
[quote=rastafarinas,2016 08 06, 20:57]
Man Ubar irgi super drinks_cheers.gif Gerit, tvirti tokie.
Iš HdP 'baisiausiai' krito į nosį biggrin.gif Georige Sand [ananasas smile.gif], ANilamistinė tuberosa ir Moulin Rouge [lūpdažiai, pudros smile.gif].
Visai ir nebanalūs jie smile.gif
Papildyta:

Ka gi ,eisiu testuot dar HDP biggrin.gif Nei ananasa pajauciau ,nei lupdazius ,permeciau ,atmeciau ,nes labai daug vienam kartui ... ax.gif
Galejau parasyt pries einant i Creme ,buciau akcentus susideliojus ... biggrin.gif
Bet idomus kvapai tikrai ,visi skirtingi tokie ,tik savo rast reikia ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 07 rugpjūčio 2016 - 08:33