Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2016 06 02, 13:35)
Heyyyy,

LABAI AČIŪ už siuntinuką. Mano džiaugsmas vakare pamatęs džemperį išvirs iš koto tikrai  thumbup.gif
o mano asmeninis special THANKS už laikrodį  wub.gif  wub.gif  wub.gif turbūt dabar visos gėlės linamogui  biggrin.gif labai labai gražus, vasariškas  wub.gif  wub.gif

Sandrute, tau kaip visad už dalybas ir šypseną anapus durų  oro_buckis.gif

nagi nagi kas per laikrodukas pasirodom niu wub.gif
Atsakyti
HAUTELOOK nedaug truksta iki free,labao laukiu
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 06 02, 13:09)
nagi nagi kas per laikrodukas pasirodom niu  wub.gif

Ir man smalsu koks čia vasariškas grožis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2016 06 02, 12:27)
kaip ir kaina  biggrin.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 06 02, 14:09)
nagi nagi kas per laikrodukas pasirodom niu  wub.gif

https://m.ewatches.com/products/67979
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 06 02, 14:35)

mamamija koks grozis ir jau soldout doh.gif as lygiai toki tik juodą turiu, nerealus masyvus ant rankso super atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 06 02, 14:38)
mamamija koks grozis ir jau soldout  doh.gif  as lygiai toki tik juodą turiu, nerealus masyvus ant rankso super atrodo wub.gif  wub.gif

Aš ištraukiau žiūriu apklijuotas plėvele nieko blatno. Paskui nulėkiau pas laikrodininką kad narelius išimtų ir nulupau tą plėvelę. Ir nugriuvau. Ta apyrankė saulėje kaip perlamutrinė švyti. Grožis nenusakomas. Papuošalas ant rankos nerealus.
Aš jį pirkau už 39.99. Labai gera kaina gavos.
Atsakyti
YOOX laukiu su -15% nuolaida,galioja ne viskam
Armani Jeans geros kainos
http://www.yoox.com/...r...en&gender=D

ABERCROMBIE

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 02 birželio 2016 - 13:53
QUOTE(JMD @ 2016 06 02, 14:43)
Aš ištraukiau žiūriu apklijuotas plėvele nieko blatno. Paskui nulėkiau pas laikrodininką kad narelius išimtų ir nulupau tą plėvelę. Ir nugriuvau. Ta apyrankė saulėje kaip perlamutrinė švyti. Grožis nenusakomas. Papuošalas ant rankos nerealus.

nugriusiu, kaina nereali, alia kita syki rekite jei tokia pamatysite dar kaina. Laikrodis jau kai papuosalas wub.gif Taip man ir teko isimti 2 narelius nes per didelis buvo, bet ir juodas ziema super atrodo, o baltas savsiem nugriusiu ir numausiu jeisutiksiu....gerai, kad vilniuje, tai maza tikimybė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 06 02, 14:46)
nugriusiu, kaina nereali, alia kita syki rekite jei tokia pamatysite dar kaina. Laikrodis jau kai papuosalas wub.gif  Taip man ir teko isimti 2 narelius nes per didelis buvo, bet ir juodas ziema super atrodo, o baltas savsiem nugriusiu ir numausiu jeisutiksiu....gerai, kad vilniuje, tai maza tikimybė lotuliukas.gif

Va, tik foto vistiek to grožio pilnai neperteikia

user posted image
image hosting 30 mb
Atsakyti
Merginos, patarkite, prasau, kur pasidairyti laikrodziu geru pasiulymu? Dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2016 06 02, 13:56)
Va, tik foto vistiek to grožio pilnai neperteikia

user posted image
image hosting 30 mb

thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 06 02, 13:43)

Mmjoo čia tai superinis pirkinys!! Ir kaina ir vaizdas thumbup.gif pavydas užgrauš mane lotuliukas.gif
Atsakyti