Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sandrixxx,negaliu jum i az parasyt😀
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2016 06 03, 16:21)
dar turime
6 pilku
8 rudu,juodus
10 raudonus

10 tai koks dydis?
Atsakyti
user posted image

QUOTE(jurgota @ 2016 06 04, 08:23)
Laba ar dar turite noreciau  8 rudu ir juodu.

juodu nei raudonu neturime kitu spalvu ir ivairiu dydziu turime ,rasykit i pasta,parasysiu kas liko smile.gif
Atsakyti
O nereikia tų tapkiukų dydžiu didesnių ? Galvoju ar man jų reikia (dovanoms) smile.gif
Atsakyti
Ačiū komandai už siuntinuką smile.gif

QUOTE(JustArm @ 2016 06 03, 22:23)
Gautos įv. miestų 456 dėžės. Dalį siuntinių išsiunčiau šiandien, likusius išsiųsiu rytoj  4u.gif

Ačiū labai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2016 06 04, 10:43)
O nereikia tų tapkiukų dydžiu didesnių ? Galvoju ar man jų reikia (dovanoms) smile.gif

as tokio tipo turiu tai man atitiko mano dydi,imkit kelis dydzius,uz tokia kaina manau pigiau nerasit smile.gif

QUOTE(rapoja @ 2016 06 04, 10:47)
Ačiū komandai už siuntinuką  smile.gif
Ačiū labai  mirksiukas.gif  wub.gif

Aciu Jums 4u.gif
Papildyta:
RL iki 30% papildomos nuolaidos vaiku prekems truksta tik $3,prisijunkite
Atsakyti
Retai kada užsuku į temą. Tačiau jau kelintą šeštadienio rytą patiriu malonią staigmeną, kai paštininkė netikėtai atneša siuntinuką.Dėkui mergaitės už visas prekytes, už jūsų darbelį. 4u.gif Justarm ir jums atskiras diiidelis ačiū už operatyvumą, greitį. 4u.gif Be proto malonu, kai nesitiki gauti prekes, biggrin.gif Viskas super. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siuolaikine: 04 birželio 2016 - 10:41
QUOTE(Siuolaikine @ 2016 06 04, 11:41)
Retai kada užsuku į temą. Tačiau jau kelintą šeštadienio rytą patiriu malonią staigmeną, kai paštininkė netikėtai atneša siuntinuką.Dėkui mergaitės už visas prekytes, už jūsų darbelį. 4u.gif  Justarm ir jums atskiras diiidelis ačiū už operatyvumą, greitį.  4u.gif Be proto malonu, kai nesitiki gauti prekes, biggrin.gif Viskas super. wub.gif

Visiskai pritariu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siuolaikine @ 2016 06 04, 11:41)
Retai kada užsuku į temą. Tačiau jau kelintą šeštadienio rytą patiriu malonią staigmeną, kai paštininkė netikėtai atneša siuntinuką.Dėkui mergaitės už visas prekytes, už jūsų darbelį. 4u.gif  Justarm ir jums atskiras diiidelis ačiū už operatyvumą, greitį.  4u.gif Be proto malonu, kai nesitiki gauti prekes, biggrin.gif Viskas super. wub.gif

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2016 06 04, 11:12)
as tokio tipo turiu tai man atitiko mano dydi,imkit kelis dydzius,uz tokia kaina manau  pigiau nerasit  smile.gif
Aciu Jums  4u.gif

O atitiko ugg dydi ar iprasta nesiojama? Nes ugg mano klasikiniai 9 d, siaip usa perku 9.5. Gal dar 10d pasiimt, jei 9 bus mazas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal užsakinėsite CREST balinimo juostelių, iš kurio psl. perkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 06 04, 12:09)
O atitiko ugg dydi ar iprasta nesiojama? Nes ugg mano klasikiniai 9 d, siaip usa perku 9.5. Gal dar 10d pasiimt, jei 9 bus mazas  unsure.gif

As ugg klasikinius 8 perku, bet paprastai batus 9 dydzio perku,tai man tiko 9 ,buvau dar kazkada 10 tokio tipo parsisiuntusi tai skendau

QUOTE(tursi @ 2016 06 04, 12:15)
Sveikos, merginos, gal užsakinėsite CREST balinimo juostelių, iš kurio psl. perkate? 4u.gif

Perkame is drugstore,amazon
Atsakyti