Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

ar apatiniams rubams nordstromrack yra taxai? ar renkat is ten uzsakyma?
Atsakyti
QUOTE(*Estete* @ 2016 05 25, 23:31)
ar apatiniams rubams nordstromrack yra taxai? ar renkat is ten uzsakyma?

Tax nera, renkame
Atsakyti
wub.gif
https://www.nordstro...dy?color=Black#
Atsakyti
O gap taiko nuolaida nuo raudonu kainu?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 25, 20:07)
MK geros kainos

Kedukai

nu nerealus patogumo kedai. taip dziaugiuosi, kad pasilikau, ieskau gera kaina ir kitos spalvos. ir man asmeniskai - daug grazesni , pvz uz NB biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas gal crazy8 koduka turite? Atsiuskite kas nors, nes man jau nebesiuncia :( kai ivedu i ta lenetel kur gaut -18
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 25, 19:07)
MK geros kainos

Kedukai

O kokį MK batukų dydį žiūrėt su 25 cm pėda? smile.gif Žiūriu jau daug ko nebėra, bet dar gal ką rasčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 05 26, 07:34)
nu  nerealus  patogumo  kedai.  taip dziaugiuosi, kad  pasilikau,  ieskau  gera  kaina  ir  kitos spalvos.  ir  man  asmeniskai  - daug  grazesni ,  pvz  uz  NB biggrin.gif

Ir man. Tik raudonų nenoriu nei už ką, nes pabos greit, riūžavų nenoriu nes kažkaip nebe tas amžius o tie pilki geruliai visai nenukainoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 05 26, 08:00)
Ir man. Tik raudonų nenoriu nei už ką, nes pabos greit, riūžavų nenoriu nes kažkaip nebe tas amžius o tie pilki geruliai visai nenukainoti sad.gif

zinok man tie raudoni super, labai geras akcentas. dar norejau parduot, kad ne odiniai, bet ta medziaga kaip gerai plaunasi... ir ta spalva man labai super, visur tinka. Ruzava man grazi, bet pirkciau jei butu dar pigiau smile.gif) o vat labai gailiuosi, kad kai buvo tokiu baltu odiniu su auksiniu neemiau doh.gif dar maciau mieste mergina su pilkais, taip priderinusi buvo, nu irgi gerai atrode
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2016 05 26, 07:57)
Labas rytas gal crazy8 koduka turite? Atsiuskite kas nors, nes man jau nebesiuncia sad.gif kai ivedu i ta lenetel kur gaut -18

o kur vest?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 05 26, 08:07)

Papildyta:
o  kur  vest?

Crazy8 kai ieinat i jo puslapi automatiskai ismeta lentele kur praso ivest el. pasta ir attsiuncia -18 koduka bigsmile.gif suknelespo 6 dol. mergaitem
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 05 26, 08:08)
Crazy8 kai ieinat i jo puslapi automatiskai ismeta lentele kur praso ivest el. pasta ir attsiuncia -18 koduka bigsmile.gif  suknelespo 6 dol. mergaitem

aha ir as amciau, reikia uzsipirkti ir dovanom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 05 26, 08:07)
zinok  man tie raudoni  super,  labai  geras  akcentas.  dar  norejau  parduot,  kad  ne  odiniai,  bet  ta  medziaga  kaip gerai  plaunasi...  ir  ta  spalva  man  labai super, visur  tinka. Ruzava  man  grazi,  bet  pirkciau  jei  butu dar  pigiau smile.gif)  o  vat  labai  gailiuosi,  kad  kai  buvo tokiu  baltu  odiniu  su  auksiniu  neemiau  doh.gif  dar  maciau  mieste  mergina  su  pilkais,  taip  priderinusi  buvo, nu  irgi gerai atrode
Papildyta:
o  kur  vest?

Nebenoriu raudonų, turiu basankes raudonas, colehaanai raudoni, kedai būtų raudoni biggrin.gif va su auksu būtų nerealūs biggrin.gif arba visiškai balti dar labai tiktų. Bet jie nedaro kojos 3 dydžiais didesnės? Turiu ližę nemenką
Atsakyti