Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 05 31, 10:13)
as noriu jungtis smile.gif man zirmunai tinka smile.gif bet man reikia patarimo smile.gif ar perkate koses vaikams ? 9 menesiu stiklineje taroje , ar ne stiklineje, reikia tokiu , kad pvz I gamta su savimi isideti, ar kur vaziuojant netiketai tureti po ranka , gal visai patogu tos kur uzsukamuose maiseliuose smile.gif zodziu , jei kas pirko ar siunia jie stikline tara, viskas ok neduzta ? , o siaip vaikams kokias perkate ? nes as zinau tik HIPP smile.gif o gal jie turiu geresniu, kuriu mes LT  neturime smile.gif

Is ju esu siuntusi ne karta stikliniuose indeliuose kosetas, visada viskas ok.
Atsakyti
Renku cocooncenter.co.uk, siunčiu lpexpress terminalu, krepšelius siųsti emailu wwaidutukas@yahoo.com
Atsakyti
renku asda. kvieciu jungtis. arba pati galiu jungtis. esam jau dviese. noreciau surinkti 4-5. siauliai. persiunciu terminalu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 31 gegužės 2016 - 11:13
QUOTE(kryziuke @ 2016 05 31, 11:39)
Merginos, kiek kainuoja maxej Lego didzioji policijos nuovada? Apytiksliai? (musu kaime tokiu rinkiniu nera, todel klausiu  biggrin.gif )

O katalogo po ranka neturite?, maxei kaina tokia kaip kataloge, dabar nesam namie tai negaliu pažiūrėt,gal kas turit
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 05 31, 12:17)
O katalogo po ranka neturite?, maxei kaina tokia kaip kataloge, dabar nesam namie tai negaliu pažiūrėt,gal kas turit

gera mintis! Kataloga internete perziuresiu. Aciuuu.
Nerodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 31 gegužės 2016 - 11:36
Kur dar galeciau pasiziuret batutu priedu be amazono ir mytoys?? g.gif

Ir dar noriu pasiulyt vertbaudet basutes mergaitei 29 dydzio,mums deja ant ribos,neisvaikscios visa vasara unsure.gif pirkau su nuolaida 15 euru,tai parduodu uz 17 euru.
http://www.vertbaude...e...SEL=483&t=1
Prasau i az,jei kas susidomesit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 05 31, 10:22)
mums taip buvo su vyro camel active batais. parasiau laiska, tai atsiprase ir kompensavo 100%

Ačiū, padrąsinot thumbup.gif Einu fotkint ir rašyt bash.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 05 31, 10:46)
Is ju esu siuntusi ne karta stikliniuose indeliuose kosetas, visada viskas ok.

aciu, pabandysiu ir as smile.gif grazintu jau jie nemokama siuntima smile.gif
Atsakyti
Parinkciau i Mango outlet iki nemokamo siuntimo
http://www.mangooutlet.com/

DAbar viskas - 30 %
Vilnius, galiu siusti
Rasykite AZ
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 05 31, 12:25)
aciu, pabandysiu ir as smile.gif grazintu jau jie nemokama siuntima smile.gif

Kai buvo nemokamai, tai timrai buvo nerealu siustis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2016 05 31, 12:28)
gera mintis! Kataloga internete perziuresiu. Aciuuu.
Nerodo  doh.gif

as ir kazkada ieskojau tai neradau zurnaliuko su kainom 4u.gif

60047? tada 119,99 eur
Atsakyti
Mergaites, priminkit del next uk. siunciaut per uk adresa ar tiesiai i LT? bandziau registruotis, bet kazkas nepavyko, noriu dar pabandyti.
Atsakyti