Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Niekaip neatkasu, kurie jau turi sandėlį Klaipėdoje? Visus nuomotuojų puslapius skaitau ir nerandu. Gal pasivaideno man? Bet tikrai kažką čia šnekėjo merginos...
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 06 04, 22:45)
Kiek esu pirkus iš UK, niekad negavau laiško, kad prekės UK sandėlyje, tik jau kai LT būna, o va iš de tvarkingai, iškart praneša email'u ir sistemoje gali matyt siuntinio foto.
tikrai, Lenkijos ir Vokietijos praneša smile.gif seniai UK pirkau, tai vat jie tikriausiai ir nepranešinėjo thumbup.gif

QUOTE(Katiniena @ 2016 06 04, 23:31)
Niekaip neatkasu, kurie jau turi sandėlį Klaipėdoje? Visus nuomotuojų puslapius skaitau ir nerandu. Gal pasivaideno man? Bet tikrai kažką čia šnekėjo merginos...

http://pirkanglijoje.lt/kontaktai/
Atsakyti

4u.gif Mamytes kur perkate skalbinių vidaus džiovykles?
Reikia tvirtos ir praktiškos.
O kaip LEIFHEIT ar VILEDA? Pas mus jų galima pasekti ir nusipirkti su 30 proc, nuolaida, tad gal neverta ir siustis? Gal kurią rekomenduotumėte?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 06 04, 23:44)
tikrai, Lenkijos ir Vokietijos praneša smile.gif seniai UK pirkau, tai vat jie tikriausiai ir nepranešinėjo  thumbup.gif
http://pirkanglijoje.lt/kontaktai/

Dėkui! Aš kad skaitau bendrą info visur, o kontaktų net nežiūriu, nes KAŽKODĖL sugalvojau, kad bus reg.buveinės adresas biggrin.gif reikia eiti pamiegoti vadinasi, nes taip galva nedirbti negali biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 06 04, 10:58)
bet saskaita kaip supratau reikalinga wink.gif
tik joje mazdaug turetu but parasyta tik "knyga" arba kazkas tokio "moksline literatura" biggrin.gif

Kokia tu supratinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reik toyso -35% kodo rūbam batam?
Atsakyti
Gavau mytoys 35proc koduką rūbam batam thumbup.gif Dovanoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 06 05, 09:17)
Gavau mytoys 35proc koduką rūbam batam thumbup.gif  Dovanoju  4u.gif

As noreciau ☺ koduko
Atsakyti
Laba diena,

Jei, kas pirktų norėčiau prisijungti prie MyToys 4u.gif
Atsakyti
Laba, merginos, prasysiu patarimo. Ralph Lauren gal kas pirke daugiau drabuziu? Ar Lauren linija atitinka dydi? Kelis kart teko mamai atiduot, tai taip ir nesuprantu ar taip pataikiau ar cia kaip. Aciu
Atsakyti
ir as noreciau mytoys koduko -35% rubams ir batams. Galeciau ir parinkt uzsakyma.
Atsakyti
Renku sportsdirect.com
Kaunas
Atsakyti