Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kisinka @ 2016 05 28, 22:09)
merginos, kur perkate kuprines pirmokams?

Amazone, mytoyse, potterybarn.com (per tarpininkes)
Atsakyti
Po kelionės prireikė mažajai maniežo g.gif kažkaip labai gerai viešbuty išmiegojo..mastom pasibandyt namuose kad atpratint pradzioj nuo miegojimo kartu...
Peržiūrėjsu mažylius,tai kainos ohoho biggrin.gif
Pabandymui gaila mokėt daugiau nei Vaikutyje kainuoja biggrin.gif

Gal patarsit kur ieskot? Pvz vokietijoj gal g.gif tik nžn kokia paiešką ivest g.gif
Norėtųsi 20-45 ribose rast
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 28 gegužės 2016 - 21:46
QUOTE(Bluntė @ 2016 05 28, 22:44)
Po kelionės prireikė mažajai maniežo  g.gif  kažkaip labai gerai viešbuty išmiegojo..mastom pasibandyt namuose kad  atpratint pradzioj nuo miegojimo kartu...
Peržiūrėjsu mažylius,tai kainos ohoho  biggrin.gif
Pabandymui gaila mokėt daugiau nei Vaikutyje kainuoja biggrin.gif
Gal patarsit kur ieskot? Pvz vokietijoj gal  g.gif  tik nžn kokia paiešką ivest  g.gif
Norėtųsi 20-45 ribose rast

o jei isparduotuvese ziuretumet? nebutu pigiau? - nebent keliat aukstus reikalavimus...
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 05 28, 15:37)
Sau benettone esu nusižiūrėjusi iki 10 eur. Man irgi poros maikių reikia, tingisi dėl dviejų maikių rinkt užsakymą
http://lt.benetton.c...s-and-tops.html
Neseniai vente privee Etam išpardavimas buvo, maikutės buvo po 3—5 svarus
Taip pat amazon pilna maikių: https://www.amazon.d...amp;lo=clothing
S.oliver http://www.soliver.e...irts,en,sc.html

as is amazono pasiemiau dvi, noreciau dar is ammbelio vienu marskinuku tipo su kalnieriuku graziu , jei kas rinktu jungciausi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 05 28, 23:04)
o jei isparduotuvese ziuretumet? nebutu pigiau? - nebent keliat aukstus reikalavimus...

Jokių aukštų reikalavimų wink.gif ,išparduotuvėse kiek vilniuj žiūrėjsu lyg ir ne stebuklas ksinos arba ieškot nemoku unsure.gif Vaikutyje naują uz 35 radau..sakau iki pirmadienio pasižvalgysiu kitų arba tą imsiu ,smile.gif
Nes skelbimuose 40-90 deveti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 05 29, 00:19)
Jokių aukštų reikalavimų wink.gif ,išparduotuvėse kiek vilniuj žiūrėjsu lyg ir ne stebuklas ksinos arba ieškot nemoku  unsure.gif  Vaikutyje naują uz 35 radau..sakau iki pirmadienio pasižvalgysiu kitų arba tą imsiu ,smile.gif

Esu pirkus Gariūnuose gal už 100 litų, o Babycity gal virš 200 toks pat kainavo. Bet tai buvo senokai, tai nežinau, kuo Gariūnuose prekiauja dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 05 28, 23:19)
Jokių aukštų reikalavimų wink.gif ,išparduotuvėse kiek vilniuj žiūrėjsu lyg ir ne stebuklas ksinos arba ieškot nemoku  unsure.gif  Vaikutyje naują uz 35 radau..sakau iki pirmadienio pasižvalgysiu kitų arba tą imsiu ,smile.gif

senai nebeaktualu, bet kai buvo aktualu - nuo kainos ir kokybe ir patogumas priklauso, funkciju kiekis, pribumbasu... tai gal tie deveti super kokie, o tie pigus nauji - primityvus wink.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje renka asda rubus?prisijungciau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2016 05 28, 20:35)
Sveikos, gal kas renka sportsdirect Vilniuje ar Panevėžyje? Prisijungčiau. Arba galėčiau pati parinkti, jeigu kas prisijungtų.  4u.gif Crocsų kainos liuksiškos.  thumbup.gif

Tai vis dėlto renku Vilniuje ir Panevėžyje Sportsdirect. Jeigu susirinks daugiau merginų, užsakysiu sekmadienio vakare. smile.gif Laukiu AŽ su prekių nuorodom.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 05 29, 00:29)
senai nebeaktualu, bet kai buvo aktualu - nuo kainos ir kokybe ir patogumas priklauso, funkciju kiekis, pribumbasu... tai gal tie deveti super kokie, o tie pigus nauji - primityvus wink.gif

Tai Vaikutyje 70 eur. O su akcija 35 smile.gif ,tai sakau pigiau nei skelbimuose smile.gif man reik ne mažiukui ir be pribumbasu. Toesiog maniežą geriau su paveiksliukais šone.
Noreciau vokiečiuose pažiurėt bet nžn kaip užvafinti. Angluose tai travel tot ar pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 05 29, 06:47)
Tai Vaikutyje 70 eur. O su akcija 35 smile.gif ,tai sakau pigiau nei skelbimuose smile.gif man reik ne mažiukui ir be pribumbasu. Toesiog maniežą geriau su paveiksliukais šone.
Noreciau vokiečiuose pažiurėt bet nžn kaip užvafinti. Angluose tai travel tot ar pan biggrin.gif

Reisebett smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2016 05 27, 12:39)
Rinksiu https://www.shoes-world.de
siuntimasi LT 14 eur-dalinsiu ant susirinkusiu skaiciaus
Kedainiai, galiu persiusti pastomatu.
Pinigu prasysiu is anksto. bankas SEB. rasykite cia arba el.pastu ilona7810@yahoo.com

O kaip matyti kainas? Nes man ju nerodo smile.gif
Atsakyti