Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 06 10, 13:14)
yra  Selgros

Aciu uz atsakyma. Gal zinote, ar ten reikia tureti spec.kortele norint apsipirkti? o gal yra dar kokiu parduotuviu, kur butu daug vienkartiniu indu, buities prekiu urmu ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2016 06 09, 19:32)
Gal rekomenduotumėte kur geriausia apsimoka pirkti baldus? Ar vietoje nuvažiavus išsirinkti, ar kadgalima internet užsisakyti ir patiems pasiimti. Domina kieti baldai

niekas neperkate baldų?
domina tokio tipo sekcijos, kad būtų rūbų spinta ir komoda pasirinkti My Webpage
Atsakyti
TESCO pard. kai kurios kainos su kortele nurodytos, o kaip ta kortele gaunama?
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2016 06 10, 13:23)
Aciu uz atsakyma. Gal zinote, ar ten reikia tureti spec.kortele norint apsipirkti? o gal yra dar kokiu parduotuviu, kur butu daug vienkartiniu indu, buities prekiu urmu ir pan.?

seniai jau ten buvome, bet kiek pamenu jie patys duoda vienkartine kortele 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas galite parekomenduoti Suvalkuose, Seiniuse parduotuves kūdikio prekėms (lovytė, drabužėliai ir pan.) supirkti.
Iš anksto ačiū
Atsakyti
QUOTE(smelynes @ 2016 06 10, 15:27)
TESCO pard. kai kurios kainos su kortele nurodytos, o kaip ta kortele gaunama?

Pasakot kasininkei kad norit kortelę ir duoda užpildyt anketą ir gaunat kortelę. Tas pats kaip ir LT
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2016 06 10, 13:33)
niekas neperkate baldų?
domina tokio tipo sekcijos, kad būtų  rūbų spinta ir komoda pasirinkti My Webpage

perkam, perkam. Va mes viska namui susipirkom, mano brolis butui praktiskai visus baldus pirkosi, tevai, drauge, pazistami irgi Suvalkuose daug baldu pirke. Bet nesitikekit, kad kazkas jums rekomenduos VIENA kazkokia tai superine parduotuve. Skoniai gi skiriasi, lukesciai. Vaziuokit i visas parduotuves, ziurekit kas patinka ir tik taip issirinksit. Gal as jum pasakysiu kur super spinta pirkot, o jus sakysit, kad sudas paskutinis.
Atsakyti
šn Seinių turguje kaimyne pirko braškes po 3,7 zl. Sako, kad rūgštokos. Buvo apie pusę 10 mūsų laiku, sakė, jau nedaug kas pardavinėjo, reikėtų važiuot anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 06 10, 19:40)
perkam, perkam. Va mes viska namui susipirkom, mano brolis butui praktiskai visus baldus pirkosi, tevai, drauge, pazistami irgi Suvalkuose daug baldu pirke. Bet nesitikekit, kad kazkas jums rekomenduos VIENA kazkokia tai superine parduotuve. Skoniai gi skiriasi, lukesciai. Vaziuokit i visas parduotuves, ziurekit kas patinka ir tik taip issirinksit. Gal as jum pasakysiu kur super spinta pirkot, o jus sakysit, kad sudas paskutinis.

Be abejo, tastes differ smile.gif Bet nors pasakykite kur yra tos baldų parduotuvės. Aš tik porą kartų buvau Suvalkuose, tai man ten tamsus miškas. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dėl baldų, neseniai buvo aptarinėjama šita parduotvė Suvalkuose http://salonywenus.pl/kontakt/
Kokius ženklus atstovauja, surašyta jų psl. Pagal tai galima išgooglinti katalogus ir pažiūrėti kas ką gamina, ar tinka vaizdas. O tada jau važiuoti ir užsakinėti, nes, kad iškarto būtų sandėly, kas patiks, tai turėtų labai jau pasisekti.

Aišku pačiam reikia nemažai darbo įdėti smile.gif

Tokiu būdu radau pas juos sudominusius minkštus baldus, kaip tik ruošiamės pakeliauti po PL, tai tikiuosiapžiūrėti kažkur gyvai, po to gal užsakinėsiu.
Atsakyti
Ar galima pirkt ir vezt alkoholi? Jei taip, ar yra normuota? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgera @ 2016 06 11, 09:30)
Ar galima pirkt ir vezt alkoholi? Jei taip, ar yra normuota?  ax.gif

Galima. Normos turbūt standartinės. Tik tiek, kad mažai tikėtina, kad kratys mašiną.
Atsakyti