QUOTE(triusyte1990 @ 2016 05 29, 11:16)
Mes planavom vaziuot ketvirtadieni, paskaiciau kad nedarbo diena. Nevaziavom. O tecio bendrdarbiai buvo nuvaziave, tai sake viskas dirbi ketvirtadieni. Tai likau nesupratus kaip cia. Butume vaziave tai butume ramiai apsipirke, nes ir suvalkai.lt rase kad parduotuves ketvirtadieni nedirbs. O dirbo..
Tik tegul NEMELUOJA. Lenkijos istatymai per sventes leidzia dirbt tik toms parduotuvem, kur savininkas pats gali prie prekystalio stovet. Taip, degalines dirba, bet pasakeliu del dirbanciu PC sekti nederetu.
QUOTE(Renata123 @ 2016 05 29, 11:29)
Na, kiek man zinoma, jei PL iseigines, tai iseigines ir visi, tame tarpe ir parduotuves nedirba (nebent, tai butu dideli PC, kaip musu Akropolis, kokioj Varsuvoj arba maza parduotuvele, kur dirba pats seimininkas). Oficialiame Biedronkos psl. buvo parasyta, kad butent ju parduotuves nedirbs ketvirtadieni, kaip kitos - nezinau.
JOKIE dideli PC dirbt negali.
QUOTE(kiskius @ 2016 05 29, 18:42)
O kodel lenkai turetu svesti lietuviska svente? Anot jusu? Kaip manot? Man jusu "logika" idomi

QUOTE(ab8 @ 2016 05 29, 20:13)
koke braskiu kaina dabar gal kas zino
Seinu turguj buvo po 5.90 ir 7.80, tai Suwalkuose turetu buti panasiai.
Papildyta:
QUOTE(Renata123 @ 2016 05 27, 12:28)
O gal zinote iki keliu dirba turgus Seinuose, na +-? Ir iki keliu +- dirba antkapiai Krasnopolyje? Nes kazkada raset, kad ten uzsakinejote. Jau po truputi ir mes planuojam shopinga, bet mastom is pradziu iki Suvalku nuvaziuot kuo anksciau, ten pilnai apsipirkt + vaistine (nes jau prekes internetu uzsakytos), o griztant uzsukt i Krasnopoli pasidomet/uzsakyti antkapi, na ir galiausiai Seinu turgus (gal?). Nes norisi braskiu, todel jas pabaigai ir noriu palikti, kad nesugestu ir nesusitraiskytu. Bet jauciu kol mes apsisuksim Suvalkuose, kol del antkapiu, tai ir turgus jau bus uzdarytas. 

labai trumpai tas turgus buna. paprastai apie 10.30 daznai jau pradeda pamazu pakuotis, tai reikia tiketis iki kokios 11, na, darzoves gali truputuka ir ilgiau. Ir tik jei geras oras. Ir cia PL laiku.
Del Krasnopolio antkapiu. Vienoj vietoj, tai ten visai nieks nesedi. Galima pavaiksciot, pasizvalgyt, o jei kainos domina, tai mobiliu paskambint reikia, ten numeri ant duru rasit. Kitoj vietoj, tai viskas "namie" ant kiemo. Gyvena jie ten, tai paprastai kas buna.
Kol viska apvazinesit, i turgu nespesit. Mano nuomone