Gal kas paskutiniu metu lankėtės piko bazėje, norėjau paklausti ar didelės eilės?
QUOTE(Crazy Daisy @ 2016 06 25, 18:30)
Sveiki. Gal žinote, ar dirba sekmadieniais skerdykla prie Suvalkų. Ir išvis, ar yra ko į Suvalkus sekmadienį važiuoti? Parduotuvės dirba? Iš anksto dėkui 

Sekmadieni parduotuvese neberadom jokiu akciiniu prekiu, nusivylem labai ir daugiau manau sekmadieniais nevaziuosim. O del rubu, batu, na jei juos pirkti Plazoje, tai jokio skirtumo, ar sekmadieni, ar sestadieni, ar siokiadieni, visos parduotuves dirbo (butent Plazoje ir Pepco)

QUOTE(Jūračiukas2 @ 2016 06 27, 09:54)
Gal kas paskutiniu metu lankėtės piko bazėje, norėjau paklausti ar didelės eilės?
Buvom penktadieni, per Jonines, kai visi sake nevaziuot, nes bus daug lietuviu, nes iseigine

Pieno bazeje preita penktadieni taip pat tebuvo po viena kita zmogu, prie kasos is viso nebuvo jokios eiles, nei vieno zmogaus.
Mes savaitgaliui pavaziavom i Balstoge, tai labai dag ispardavimu visose drabuziu ir batu parduotuvese
Nelabai galiu palyginti su Lietuva, nes nepamenu, kada buvau kokiam Akropolyje.
Nusipirkau visa serija Kobo kosmetikos, dabar isbandineju. Kol kas galiu pasakyti, kad tonuojamo kremo, makiazo pagrindo ir birios pudros kokybe esu labai labai patenkinta.
Taip pat dekui, kas cia uz rode Be Beauty ir Tutti Frutti priemones - kvapai fantastiski, vakar kaifavau duse

Nusipirkau visa serija Kobo kosmetikos, dabar isbandineju. Kol kas galiu pasakyti, kad tonuojamo kremo, makiazo pagrindo ir birios pudros kokybe esu labai labai patenkinta.
Taip pat dekui, kas cia uz rode Be Beauty ir Tutti Frutti priemones - kvapai fantastiski, vakar kaifavau duse

QUOTE(ptashka @ 2016 06 27, 13:58)

Gal pasakytumėt kokios maždaug kainos šių dušo gelių? Ir kokia talpa?

QUOTE(ptashka @ 2016 06 27, 12:58)
O kokioje parduotuvėj pirkot? Minėtoj Natura?

QUOTE(ptashka @ 2016 06 27, 12:58)

Smagu, kad patiko! Man irgi tie visi kvapai fantastiski.

QUOTE(elzeda @ 2016 06 27, 13:33)
BeBeauty duso geliai parduodami Biedronkoje. Jie buna ivairiu rusiu, tad ir kainos skiriasi, pvz.: 3.99 zl/400 ml, 7.99 zl/750 ml (man asmeniskai kainos juokingos). O daugmaz kokie buna pasiziurekite google. Bet aisku, asortimentas keiciasi ir gan daznai, pvz. kai paskutini karta buvau nusipirkau tokiu, kokiu google net neismeta, o kvapai.

O Tutti Frutti dazniausiai buna Rossmann'e, bet lyg ir maciusi toj pacioj Biedronkoj arba kt. kosmetikos parduotuvej.
QUOTE(elzeda @ 2016 06 27, 12:33)
Labai įvairios talpos ir kainos, reikia žiūrėti vietoje

QUOTE(Thea! @ 2016 06 27, 14:29)
Aha, Drogerienatura.pl, kaip tik 40% buvo

Bet matau,kad Augustave yra

Dėkui, merginos, už atsakymus dėl dušo gelių
Pabandysiu ir aš, važiuosim ketvirtadienį

[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]Gal patartumet kur Suvalkuose yra pirkti konditerijos atributikos(tortu IR pyragu puosimui,kepimui,maistiniai dazai IR ivairios cukrines mases IR t.t)Aciu
Taigi per Jonines vėl keliavom į Bialystoką. Ramiai pasivažinėjom, mašinų buvo mažai. Pirmiausia patraukėm į turgų, kur eurus keitėm kursu 4,42. didesnės nei praėjusį kartą. Turgus tuščias - žmonių nėr, nepalyginsi su šeštadieniu, jokio grūdimosi, viskas dirba. Apsiprekinom ką norėjom. Praėjusį kartą buvau nusižiūrėjusį kuprinę, tada prašė už ją 80 zl., šįkart tik 70 zl. Ir dar kursas dėkingesnis. Pirkau.
Paskui vėl patraukėm į Selgros. kadangi šį kartą turėjau normalų sąrašą su kainom, apsipirkom daug greičiau. Tik vis dar negaliu priprast prie pakuočių skirtumų - ne tokios kaip pas mus savo svoriu ar tūriu. dalis mėsos buvo brangesnė nei praėjusį kartą. Žiūriu brangsta vis labiau. Gal kitą kartą dar kitur užsuksim į maisto prekes. Vėliau važiavom į tas jų "galerias". Visur išpardavimai, visur nuolaidos - iki 77 proc.
ne 80
Dabar greitu laiku nevažiuosim, nes lentynos, šaldiklis ir šaldytuvas užkištas.
Tiesa, dar buvom į tą outletą'ą nuvažiavę, vyras sportinius batus pirko. irgi visur išpardavimai, kainos sumažintos. pas mus tokių retai ir būna, nebent retiem dydžiam ar pan. tas outlet'as tai išvis tuščias buvo, visai nėr žmonių.
Paskui vėl patraukėm į Selgros. kadangi šį kartą turėjau normalų sąrašą su kainom, apsipirkom daug greičiau. Tik vis dar negaliu priprast prie pakuočių skirtumų - ne tokios kaip pas mus savo svoriu ar tūriu. dalis mėsos buvo brangesnė nei praėjusį kartą. Žiūriu brangsta vis labiau. Gal kitą kartą dar kitur užsuksim į maisto prekes. Vėliau važiavom į tas jų "galerias". Visur išpardavimai, visur nuolaidos - iki 77 proc.

Dabar greitu laiku nevažiuosim, nes lentynos, šaldiklis ir šaldytuvas užkištas.
Tiesa, dar buvom į tą outletą'ą nuvažiavę, vyras sportinius batus pirko. irgi visur išpardavimai, kainos sumažintos. pas mus tokių retai ir būna, nebent retiem dydžiam ar pan. tas outlet'as tai išvis tuščias buvo, visai nėr žmonių.