Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(laimaxx @ 2016 08 20, 16:51)
Sveikos, šiandien buvau Lenkijoje, nesupratau dėl mokėjimo kortele (SEB BANKAS), kursas keitykloje buvo 4,26, parduotuvėse pasirenkant zlotą (raudonas mygtukas) nuskaičiavo su kursu 4,17, taipišeina, kad jau neapsimoka kortele atsiskaitinėt, jei kas žinot, parašykite. Ačiū

Taip neapsimoka, atsiskaitant kortele taikomas:
QUOTE(Betina @ 2016 08 05, 10:49)
Valiutos konvertavimo mokestis. Yra visuose bankuose, SEB'as paskutinis įvedė Mylimiausiai kortelei.

Atsakyti
QUOTE(laimaxx @ 2016 08 20, 17:51)
Sveikos, šiandien buvau Lenkijoje, nesupratau dėl mokėjimo kortele (SEB BANKAS), kursas keitykloje buvo 4,26, parduotuvėse pasirenkant zlotą (raudonas mygtukas) nuskaičiavo su kursu 4,17, taipišeina, kad jau neapsimoka kortele atsiskaitinėt, jei kas žinot, parašykite. Ačiū

Paskutini karta buvome gegužes men. Jau tada neapsimokejo moketi kortele del banko ivesto mokescio.
Atsakyti
Ačiū visiems atrašiusiems. Bet tai kaip bankas savo klientais pasirūpina, mato, kad ne vieną kartą apsipirkinėta Lenkijoje naudojant kortelę, galėtų žinutę atsiųsti, apie pasikeitimus.
Atsakyti
QUOTE(laimaxx @ 2016 08 22, 07:42)
Ačiū visiems atrašiusiems. Bet tai kaip bankas savo klientais pasirūpina, mato, kad ne vieną kartą apsipirkinėta Lenkijoje naudojant kortelę, galėtų žinutę atsiųsti, apie pasikeitimus.

Pas mane į el. paštą buvo atėjęs laiškas apie pasikeitusius įkainius.
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2016 08 22, 07:57)
Pas mane į el. paštą buvo atėjęs laiškas apie pasikeitusius įkainius.

Dabar perskaičiau, kad taiko 2,65% už valiutos keitimą, o jei pasirinkus ne zlotais, o eurais apmokėjimą, koks būtų kursas? Labai nepatogu keistis keitykloje, negali pasiskaičiuoti kiek reiks zlotų, kortele patogiau.
Atsakyti
QUOTE(laimaxx @ 2016 08 22, 09:54)
Dabar perskaičiau, kad taiko 2,65% už valiutos keitimą, o jei pasirinkus ne zlotais, o eurais apmokėjimą, koks būtų kursas? Labai nepatogu keistis keitykloje, negali pasiskaičiuoti kiek reiks zlotų, kortele patogiau.

Kažkuri neseniai rašė, kad mokant eurais kursą paskaičiavo 4,05. Taigi dar blogiau nei mokant zlotais, kad ir su tais papildomais banko procentais.
Atsakyti
Vakar buvau Seinuose, papildžiau šaldytuvo atsargas, mokėjau swedo kortele, paskaičiavo 4,27 kursą. Važiuojant nuo Lazdijų pasienyje keitykloje rašė 4,26 blink30x30.png
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 08 22, 10:08)
Vakar buvau Seinuose, papildžiau šaldytuvo atsargas, mokėjau swedo kortele, paskaičiavo 4,27 kursą. Važiuojant nuo Lazdijų pasienyje keitykloje rašė 4,26 blink30x30.png

Turbut rezervavo tokiu kursu ?, nuskaicius kitu poros dienu laikotarpyje.
Atsakyti
QUOTE(laimaxx @ 2016 08 22, 08:42)
Bet tai kaip bankas savo klientais pasirūpina, mato, kad ne vieną kartą apsipirkinėta Lenkijoje naudojant kortelę, galėtų žinutę atsiųsti, apie pasikeitimus.

Ši informacija buvo išplatinta visose mediose, o turintys el.bankininkystę gavo pranešimus user posted image
Atsakyti
Buvome penktadieni.Labai neapsimokejo nes pustustes lentynos .kursas buvo roziniame nam. 4.27
taciau nebebuvo ka pirkti.
avalynes ispardavimas CCC 50% bet 36,37,38 ismeros bebuvo.
Na mokyklai ruosiames
zodziu neapsimoka vaziuoti del saves tikrai
Atsakyti
Gal zinote- galetumete patarti ,kuri tesco prekybos centra Lenkijoje reiketu aplankyti ,kur butu didesnis dviraciu pasirinkimas. Suvalkai atkrenta.
Aciu
Atsakyti
Sveiki ,
Gal žinote kurioje vietoje yra ortopedines vaikiskos avalynes ?
Aciu
Atsakyti