Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(Renata123 @ 2016 06 08, 11:55)
... tik atsargiai, jie su rugstimi)

Gal but galite pakonsultuoti kokia kosmetika veidui yra su glikolio rugstimi? Aciu
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 08, 12:08)

Prasom! 4u.gif
Del Kobo ir kt. kosmetikos, rasiau ka esu pirkusi apskritai Lenkijoj, nebutinai Suvalkuose. mirksiukas.gif Is Kobo turiu ir as kelis makiazo produktus, kokybe net labai tenkina, o buvau dar uztaikius ant 50% nuolaidos, tai is vis, vos ne uz centus gavosi. bigsmile.gif Jei neklystu, tai ir as pirkau "Natura" parduotuvej, o dabar paziurejau, kad artimiausia tik Augustowe yra.
Ai, dar prisiminiau, dontstop (bet gali buti aktualu ir kitoms). Is lenku gamybos vaistinej pirkau LIQPHARM serumus (zydram ir tamsiai ruzavam ipakavime), nekainuoja centus, bet palyginus ir nera beprotiskai brangus. Nesu nei farmaceute, nei gydytoja, tad sudeties ir veikimo/naudingumo odai prasme nelabai suprantu. Stengiuosi ieskoti, kuo patikimesniuose saltiniuose, atsiliepimus apie sudeti, koncentracija, veikimo odai principus itt. Butent sie serumai buvo ypatingai isgirti (veikimu ir sudetim), nes pries juos nublanko ypac brangus kitu firmu (pasikartosiu, kad taip radau kituose saltiniuose). Tik jei kuri pirksit, isnagrinekit ka perkat, nes kazkuris is ju turi savyje glikolio rugsties, tad kas nera bandes (pvz. kaip as tongue.gif ), kad neprisidaryti bedos, nes su rugstim reikia atsargiai.

Jei kam aktualu, tai PL perku dideliais kiekiais skysta muila. Kaina kai kuriu juokinga (palyginus su LT), bet jau pasirinkiiiiimas, o kvapai! wub.gif bigsmile.gif Mes daznai uzsukam i Biedronka, si karta taip pat buvom ir vel pripirkau visokiausio skysto muilo. Si parduotuve turi limituotas kolekcijas (ne tik muilu, bet ir duso geliu), kuriuos isleidzia kelis kartus per metus. Pvz.: sie muilai labiausiai suzavejo kvapu atzvilgiu, ypac pirmas is kaires, su imbierais. Dristu net teigti, kad kvepia kaip prabangus kvepalai. wub.gif
user posted image

Pirkusi esu ir siuos. Luksja visi be isimties patike. O maziausiai - Lind'os zalias, nors nera labai blogas, bet kazkiek uznesa i sintetika (o tokiu nepakenciu).
user posted image

Si karta dar nusipirkau, man nematytus muiliukus (tad nzn ar cia laikina "kolekcija" ar nuolatine). Dar neisbandziau, bet kvapai irgi labai malonus, itin svieziu ir gaiviu natu.
user posted image

Ir dar kiti muiliukai, kuriu nerandu dabar nuotrauku. Visi pirkti Biedronkoj, kainos juokingos (man asmeniskai).

Duso geliai, vel is Biedronkos. biggrin.gif (Nereklamuoju sios parduotuves, tiesiog joje kitoks, nematytas pasirinkimas, negu pas mus, o pvz. i Rossmann'a ne visuomet turiu laiko uzlekti).
Is limituoto leidimo. Isbandziau tik kelis, nes niekaip neuztaikau, kai buna parduodami ir kiti. Kremine konsistencija, didziulis kiekis ir vel gi, kvapai. wub.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image

Dar sunaudojus esu siuos du. Abudu labai patiko. "Bali" turi dar ir smulkiu grudeliu, a'la peeling'as, bet labai svelnus, tad naudojau ji kaip eilini duso geli, gaivaus kvapo. "Maroko" konsistencija kaip labai skysto medaus, kvapas specifinis (geraja prasme), zodziais paaiskint negaliu, nes ne tipinis, palygint nera su kuom.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 08 birželio 2016 - 14:16
Sakykit, o kur patartumėt važiuot mokinuką apipirkt (batai, penalai ir pan)?
Atsakyti
QUOTE(Žibuoklė @ 2016 06 08, 14:15)
Gal but galite pakonsultuoti kokia kosmetika veidui yra su glikolio rugstimi? Aciu

Kaip jau rasiau auksciau, nesu bandziusi tokios kosmetikos, bet jau matyt bresta reikalas, tad siuo metu labai domiuosi sia sritim. Planuoju rudeni/ziema pradet naudot, nes vasara baisoka, ypac kai neturiu patirties. Tad pakonsultuoti negaliu, nebent galiu parasyt ka ir kur skaiciau.
Zinau, kad is Iwostin perfectin butent Lucidin turi net 12% ir yra stipriausias is visu triju. Kiti du turi kitos rusies rugstis. Apie juos skaiciau siame tinklarastyje. Kiek suprantu, si moteriske buvo farmaceute, o dabar berods dermatologe dirba. g.gif As lenkiskai +- suprantu, o jei reikia, tai google verteju pasinaudoju. Taip pat siame psl. ir atradau LIQPHARM serumus. Butent juodam ipakavime ir yra su glikolio rugstimi.
O jus turite patirties rugsties naudojime? Gal galite man ka nors patarti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 08 birželio 2016 - 14:15
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 08, 15:12)
Kaip jau rasiau auksciau, nesu bandziusi tokios kosmetikos, bet jau matyt bresta reikalas, tad siuo metu labai domiuosi sia sritim. Planuoju rudeni/ziema pradet naudot, nes vasara baisoka, ypac kai neturiu patirties. Tad pakonsultuoti negaliu, nebent galiu parasyt ka ir kur skaiciau.
Zinau, kad is Iwostin perfectin butent Lucidin turi net 12% ir yra stipriausias is visu triju. Kiti du turi kitos rusies rugstis. Apie juos skaiciau siame tinklarastyje. Kiek suprantu, si moteriske buvo farmaceute, o dabar berods dermatologe dirba. g.gif As lenkiskai +- suprantu, o jei reikia, tai google verteju pasinaudoju. Taip pat siame psl. ir atradau LIQPHARM serumus. Butent juodam ipakavime ir yra su glikolio rugstimi.
O jus turite patirties rugsties naudojime? Gal galite man ka nors patarti? g.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
As jau kelis metus naudoju lietuviska kosmetika "ODA". Kadangi turiu problematine oda, lankausi pas kosmetologe kuri turi sertifikata ir dirba su sia kosmetika. Rezultatai buvo pastebimi jau po poros menesiu. Sulaukdavau daug komplimentu kad atjaunejau thumbup.gif dar turiu sunu paaugli, jis irgi turi problemu, kosmetologe rekomendavo jam naudoti prausikli su rugstimi. Si kosmetika tikrai labai tiko ir patiko, pradzioje net kainos buvo labai prieinamos, bet dabar labai pabrango, todel ir ieskau analogu PL.
Atsakyti
QUOTE(Žibuoklė @ 2016 06 08, 15:31)
... Si kosmetika tikrai labai tiko ir patiko, pradzioje net kainos buvo labai prieinamos, bet dabar labai pabrango, todel ir ieskau analogu PL.

Oi, analogu Lenkijoj tikrai netruksta. thumbup.gif Kaip rasiau pries kelis psl., mano mama si karta vaziavo kartu ir pirko kazkoki tepaliuka vaistinej, tai PL sumokejo 2 zl, o LT su akcija - 8 eur! doh.gif
Del rugsciu, dar yra lenkiska kosmetika Pharmaceris. Berods ir ji turi kazka su rugstimis, bet jei gerai pamenu, tai migdolu rugstimis (enziminius peeling'us 1, 2, tonikus itt.). As sau paemiau pabandymui enzimini peeling'a jautriai ir kapiliariniai odai.

Bet labiausiai dziaugiames siuo vaziavimu, tai kad uzsakem ciut daugiau nei per puse pigiau paminkla! bigsmile.gif Aciu Leksa uz padrasinimus ir komentarus. mirksiukas.gif Nes as ir MB jau buvom sumaste nevaziuoti, nes nesitikejom, kad bus ant TIEK pigiau. Manem, na bus, gal kokie 100 - 150 eur pigiau, tai sakem, kad neapsimokes vaziuoti. Bet surizikavom, galvojom, na nebent maisto, buit. chem. ir man kremu is vaistines prisipirksim. O cia b-u-m, kaip zaibas is giedro dangaus! 355 eurais pigiau! blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 08 birželio 2016 - 15:05
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 08, 15:47)

Ačiū, ačiū labai už tiek rekomendacijų 4u.gif Laukiu nesulaukiu sekmadienio assa.gif Linda muilus ir Bebeauty duškes ieškosiu būtinai bigsmile.gif
QUOTE(ramuner @ 2016 06 08, 16:08)
Sakykit, o kur patartumėt važiuot mokinuką apipirkt (batai, penalai ir pan)?

Sakyčiau, Suwalkuose neapsimoka. Pernai ruošiau pirmoką mokyklai. Tesco šiek tiek buvo kanceliarijos, bet menkas pasirinkimas ir brangiau, nei pas mus. Rekomenduočiau Senukus rugpjūčio mėnesį biggrin.gif Bus kanceliarinių prekių mugė, 40% nuolaida ir viską nupirksit vienoje vietoje geriausiom kainom mirksiukas.gif (na dūdelę tik knygyne).
O kalbant apie rūbus, vienus marškinius pirmokui pirkau Pepco nebrangiai. Prieš rugsėjį kabėjo tokia mini kolekcija (balti marškiniai, klasikinės kelnės ir pan).
Vaikiškų batų vis dar nepavyko rasti Suwalkuose, normalų pasirinkimą lens.gif Pora porų stovi batų parduotuvėje Tesco priešais kasas ir pora porų - CCC. Aktualu būtų ir man, ne tik prieš mokyklą, o ir šiaip...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 06 08, 16:13)
Ačiū, ačiū labai už tiek rekomendacijų  4u.gif  Laukiu nesulaukiu sekmadienio assa.gif Linda muilus ir Bebeauty duškes ieškosiu būtinai  bigsmile.gif

Tai kad nera uz ka! Ar gi sunku pasidalinti patirtim, kas patiko/nepatiko? 4u.gif
BeBeauty tu dideliu duso geliu nera siuo metu (uzvakar buvom). Bet buvo "Bali" ir "Japonia" (sito neemiau, nes jau buvau pilna krepsi kitu pririnkus, o ir kvapas toks nesuprasi ar patiko ar ne), o "Maroko" irgi neradau (irgi labai patiko). Mes buvom Biedronkoj Noniewicza g., gal sakau kokioj kitoj Biedronkoj koks likutis butu (patirtis jau sako, kad tai realu), bet butent sie dideli geliai is limituoto leidimo, kiek pamenu jie paskutini karta buvo ziema ar pavasari pardavinejami, tai manau, kad galutinai bus ispraduoti. Nors viena karta buvau radus likuti Linda muilo, is limituoto leidimo (patys pirmi, mano ankstesniame poste), nuo akcijinio laikrastuko buvo praeje 3 - 4 men., radau 2 pask. buteliukus, tai prigriebiau ir giliai vezime padejau, kad kas "neatimtu" kol po parduotuve vaiksciojau. lotuliukas.gif
Ai, tiesa dar atsirado nauji kazkokie geliai BeBeauty, buvo 3 rusiu, paemiau 2 (nuotrauku nerandu).
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 08, 17:31)

BeBeauty tu dideliu duso geliu nera siuo metu (uzvakar buvom).

Et, gaila, bet gal dar rasiu, mes į tolimesnę kokią Biedronką sukam (kur mažiau lietuvių ir grūsties) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 08, 13:47)
Prasom! 4u.gif

Jei kam aktualu, tai PL perku dideliais kiekiais skysta muila. Kaina kai kuriu juokinga (palyginus su LT),

Duso geliai, vel is Biedronkos.

dekui, kad dalijates informacija 4u.gif
Norejau pasiteirauti, kokia sudetis siu geriu? Yra SLS, parabenu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 08 birželio 2016 - 15:57
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 08, 14:57)
Aciu Leksa uz padrasinimus ir komentarus. mirksiukas.gif  Nes as ir MB jau buvom sumaste nevaziuoti, nes nesitikejom, kad bus ant TIEK pigiau. Manem, na bus, gal kokie 100 - 150 eur pigiau, tai sakem, kad neapsimokes vaziuoti. Bet surizikavom, galvojom, na nebent maisto, buit. chem. ir man kremu is vaistines prisipirksim. O cia b-u-m, kaip zaibas is giedro dangaus! 355 eurais pigiau! blink.gif  thumbup.gif

na, jei jums 100 ar 150 euru mazai, tai isverskit i litus, pamatysit kaip apsimoka bigsmile.gif Arba tuos 355 eurus perskaiciuokit i musu sena valiuta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 06 08, 15:57)
Oi, analogu Lenkijoj tikrai netruksta. thumbup.gif Kaip rasiau pries kelis psl., mano mama si karta vaziavo kartu ir pirko kazkoki tepaliuka vaistinej, tai PL sumokejo 2 zl, o LT su akcija - 8 eur! doh.gif
Del rugsciu, dar yra lenkiska kosmetika Pharmaceris. Berods ir ji turi kazka su rugstimis, bet jei gerai pamenu, tai migdolu rugstimis (enziminius peeling'us 1, 2, tonikus itt.). As sau paemiau pabandymui enzimini peeling'a jautriai ir kapiliariniai odai.

Aciu uz info 4u.gif
Teks paskirti laiko ir smulkiau panagrineti visus siuos kremus :-)
Atsakyti