Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Mergaites gal kas turi tokius batukus? ar gerai laikosi ant kojytes? 4u.gif g.gif

http://www.dillards....-...0&orderBy=3
Atsakyti
QUOTE(airiukaz @ 2016 06 06, 08:12)
O kada Klaipeda planuoja dalintis siunta?

Dalinasi, skambtelk archeologei, kontaktus turbut turi?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 06 06, 09:23)
Tai Man su 41 dydžio pėda jaučiu 10 pakaktų,gal kas dar patartų

su 27 peda usa 10 idealiai.
Atsakyti
Ačiū už nupirktas prekytes 4u.gif conversiukai man idealiai ir labai gražūs apsipatenkinus esu.Net iš to nekantravimo prie Klistutès namu mašinoj matavausi biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif vaikui crocsai ir super.Labai ačiū jūsu komandai ir Klistutei.
Jei dar bus UGG tapkyčiu paimčiau 10arba11dydį spalva nesvarbu ax.gif
Atsakyti

Harney arbatoms - 15% off su koduku

Hautelook-tik 11dol truksta iki free shipo,junkitessss 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2016 06 06, 10:40)
Ačiū už nupirktas prekytes  4u.gif conversiukai man idealiai ir labai gražūs apsipatenkinus esu.Net iš to nekantravimo prie Klistutès namu mašinoj matavausi  biggrin.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  vaikui crocsai ir super.Labai ačiū jūsu komandai ir Klistutei.
Jei dar bus UGG tapkyčiu paimčiau 10arba11dydį spalva nesvarbu  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
o kur tą Victoria secret maudymas, dydis S - kaina 40eur maudomuką gal galima pasižiūrėti :0
Atsakyti
Laba, Lauren vaiku drabuziai atitinka dydi? Maniskei neuzilgo 7, renku ir metausi. Gal kas patirties turit? Aciu
Atsakyti
QUOTE(lazauskiene @ 2016 06 06, 13:30)
o kur tą Victoria secret maudymas, dydis S - kaina 40eur maudomuką gal galima pasižiūrėti :0

Sis pas mane, issiusciau rytoj
Atsakyti
mergaites o mazdaug kada saskaitos bus nes laukiu nemazai ir rl ir old navy g.gif kazkaip ilgokai laukiu -gal negavus g.gif spame ieskojau ner g.gif tikriausiai dar nesiuntet ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 06 birželio 2016 - 14:11
QUOTE(Mistery @ 2016 06 06, 14:33)
Laba, Lauren vaiku drabuziai atitinka dydi? Maniskei neuzilgo 7, renku ir metausi. Gal kas patirties turit? Aciu

Atitinka dydziu lentele pagal ugi, nera didinti
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 06 06, 14:10)
mergaites o mazdaug kada saskaitos bus nes laukiu nemazai ir rl ir old navy  g.gif  kazkaip ilgokai laukiu -gal negavus  g.gif spame ieskojau ner  g.gif tikriausiai dar nesiuntet ..

Siuntimas-rytoj
Saskaiteles-nuo treciadienio ryto:)
Papildyta:
Joesnewbalanceoutlet - 20% off nuo 150$

http://www.joesnewbalanceoutlet.com/
Atsakyti