Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(krista08 @ 2016 06 13, 09:12)
laugh.gif  irnesakyk.gif aš ir betonuoti, ir gipsą sukt išmokau, ir net dekoratyvinį tinką parinkti  cool.gif  lotuliukas.gif

Galvojau gal dėžutėse kuitiesi  ax.gif

Nori pasakyt savaitgalį korso iš Macy's nešlavei?  blink.gif

likimas tas pats bus su gipsu lotuliukas.gif reik viename kambaryje susukti ir nėra kam lotuliukas.gif žada vis bet gi su statybininkais taip yra, kad kol turi pinigų tai kito darbo neima lotuliukas.gif

nu mane Kate neseniai išjuokė, kad nepirkau nieko, bet aš jaučiuosi didvyrė kaip niekada dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2016 06 13, 12:23)
likimas tas pats bus su gipsu  lotuliukas.gif reik viename kambaryje susukti ir nėra kam  lotuliukas.gif žada vis bet gi su statybininkais taip yra, kad kol turi pinigų tai kito darbo neima  lotuliukas.gif

nu mane Kate neseniai išjuokė, kad nepirkau nieko, bet aš jaučiuosi didvyrė kaip niekada  dirol.gif

Cha, o aš didvyrė, kad iki šiol Mk nieko nepirkau cool.gif bet palūžau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 06 13, 09:32)
Cha, o aš didvyrė, kad iki šiol Mk nieko nepirkau  cool.gif bet palūžau  doh.gif  lotuliukas.gif

atsilaikyti sunku lotuliukas.gif nu bet man labai padėjo užimtumas besitvarkant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2016 06 13, 10:51)
Sveikos,
parduodu per Kate pirktus baltus babiators akinukus nuo 3 metu. Mano dama atsisako nesioti, be dezutes, nes suplese smile.gif Kaunas

Parduoti
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 06 13, 12:32)
Cha, o aš didvyrė, kad iki šiol Mk nieko nepirkau  cool.gif bet palūžau  doh.gif  lotuliukas.gif

Ooo likimo drauge:)
As irgi ne korsine:) bet nusidejau ir vienus kedukus nusipirkau:) gal nesugalvosiu parduoti😄
Atsakyti
Gymboree - dideles nuolaidos thumbup.gif

Paulaschoice - 20 proc nuolaida viskam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 13 birželio 2016 - 13:29
QUOTE(Kate25 @ 2016 06 13, 13:20)
Ooo likimo drauge:)
As irgi ne korsine:) bet nusidejau ir vienus kedukus nusipirkau:) gal nesugalvosiu parduoti😄

Nuuuu.... Man korso kainos neadekvačios kokybei ax.gif gal už rankines ir verta mokėti jeigu pagauni už minimaliausią kainą, bet tarkim rūbai, batai, akiniai, laikrodžiai - kosmosas visiškas. Vos ne Gucci gali už tą pačią kainą susižvejoti ax.gif

Nepykit korso gerbėjos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 06 13, 10:29)
Nuuuu.... Man korso kainos neadekvačios kokybei  ax.gif gal už rankines ir verta mokėti jeigu pagauni už minimaliausią kainą, bet tarkim rūbai, batai, akiniai, laikrodžiai - kosmosas visiškas. Vos ne Gucci gali už tą pačią kainą susižvejoti  ax.gif

Nepykit korso gerbėjos  4u.gif

tai man tašės ir yra pagrindinis "nučiuožimas" korso ligų diagnozėje lotuliukas.gif
Atsakyti
gal planuojat greit hautelook pirkti? maza dalykiuka issirinkau ir ziuriu tuoj baogsis eventas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 06 13, 15:16)
gal planuojat greit hautelook pirkti? maza dalykiuka issirinkau ir ziuriu tuoj baogsis eventas  4u.gif

Jau nupirkome viena krepsiuka, turime naujai pradeta rinkti uzsakyma, bet dar nemazai truksta. Jei susiriktu, butinai nupirktume 4u.gif
Atsakyti
Primenu, kad Puma - 40 proc nuolaida prekems uz pilna kaina ir 25 proc nuolaida sale/outlet prekems su koduku. Iki nuolaidos pabaigos liko 16 valandu
Atsakyti
Vitacost-12% off
Atsakyti