Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Frofe, prajuokinai su tais briedziais biggrin.gif

Angeliux, kaip maziuke? Kodel taip liudnai?sad.gif

Labas rytas,
vakar draugu kruva sveciuose turejom, visokiu skanybiu pilnas saldytuvas, bet atsilaikysiu, as galiu, ane ?biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif tema istustejusi visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 01, 23:41)

angeliux, kas blogai? smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 02, 06:55)

Angeliux, kaip maziuke? Kodel taip liudnai?sad.gif

merginos, viskas gerai! Saule sviecia, megaujuosi motinyste jau! bigsmile.gif gavau darba sia savaite, laukia manes iki dekreto pabaigos, turiu iki ryt apsisprest, ar noriu bigsmile.gif mazoji jau trecia diena be vaistu nuo pilvo! ir vakarais jau nebekamuoja diegliai, tik rytais ciut sunkiau, bet jau ner klyksmu, tik paverkslenimai ir pastenejimai thumbup.gif uz 3 sav atskrenda sesuo, jau kaip laukiu bigsmile.gif o mazoji mane tiesiog stebina kasdien: pliurpiam sava kalba be perstojo, sypsosi, jau ir i miesta isvaziuot nebebaisu, nes ner klyksmu thumbup.gif bigsmile.gif laukiu va drauge kol egza islaikys norvegu k. zodziu ir varysim kavintis i kavine bigsmile.gif

ai o blogai... tai svoris sunkiai krenta, bet jau ilendu i 60% savo drabuziu thumbup.gif begioju, jau uzvakar nubegau 3.2 km, kai anksciau vos 1 km isstenedavau sokiai.gif beliko tik mityba susitvarkyt rolleyes.gif ax.gif bet jei snd nepriesiu kaip uz tevyne, bus minusas ryt! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 02, 08:47)
merginos, viskas gerai!

VALIOOO, o svarbiausia kad maziukei geriau thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos ax.gif

Angeliux, visai neblogai tau tas svoris krenta 4u.gif
Mano maze virs kilogramo priaugo blink.gif reiks matyt dieta skirt, o man jau primaitint liepe sad.gif
Pusryciams pavalgiau varskes su grietine ir uogiene ir viskas stovi dabar unsure.gif atpratau matyt oer atostogas nuo varskes...
Nezinau ar nerasiau, bet vakar paskambino is mokyklos, kad mano merginos priimtos thumbup.gif jei jau rasiau atleiskit, sklerotike pasidariau blush2.gif

Spaliuke, kaip svente vakar? blush2.gif
Serena, tau tikrai neber kas meta, liekna kaip smilga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 02 birželio 2016 - 09:55
QUOTE(smile_at @ 2016 06 02, 10:54)
Angeliux, visai neblogai tau tas svoris krenta  4u.gif
Mano maze virs kilogramo priaugo  blink.gif  reiks matyt dieta skirt, o man jau primaitint liepe sad.gif

noretusi geriau, bet yra kaip yra biggrin.gif
tai jau pusmetis, ane? kiek sveria? smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Laisvadienis. Kaip gera, nusikaliau per paskutines dienas, dar vakar visa diena mokymuose prabuvau.

Kojų blauzdas skauda verysad.gif

Įdomu bus pasekti Frofės rezultatus. Nors skeptiškai į tai žiūriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 02, 09:54)

Mano maze virs kilogramo priaugo  blink.gif  reiks matyt dieta skirt, o man jau primaitint liepe sad.gif

Spaliuke, kaip svente vakar?  blush2.gif

kiek sveria ? bigsmile.gif musu bernas 9,3kg, snd pasveriau biggrin.gif

puikiai, labai patiko thumbup.gif su draugu pulku buvom, paskui greit susiorganizavom pratesima pas mus, sventej vaiku daugybe, meras sveikino visus, visiem po dovanele iteike, labai pagyre kad grazu lietuviska varda isrinkom vaikui wub.gif zodziu faina !
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 02, 11:33)
kiek sveria ?  bigsmile.gif musu bernas 9,3kg, snd pasveriau biggrin.gif

puikiai, labai patiko thumbup.gif  su draugu pulku buvom, paskui greit susiorganizavom pratesima pas mus, sventej vaiku daugybe, meras sveikino visus, visiem po dovanele iteike, labai pagyre kad grazu lietuviska varda isrinkom vaikui  wub.gif zodziu faina !

ohoho, mano beveik 2m , 11kg sveria

faina šventė, esu buvus ne kartą thumbup.gif

labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 06 02, 10:01)
noretusi geriau, bet yra kaip yra  biggrin.gif
tai jau pusmetis, ane? kiek sveria? smile.gif

Ne, dar tik sestas menuo prasidejo, pusmetis bus menesio gale.
Sveria 7,6 kg pries men buvo 6,5 kg

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 02, 10:33)
kiek sveria ?  bigsmile.gif musu bernas 9,3kg, snd pasveriau biggrin.gif

puikiai, labai patiko thumbup.gif  su draugu pulku buvom, paskui greit susiorganizavom pratesima pas mus, sventej vaiku daugybe, meras sveikino visus, visiem po dovanele iteike, labai pagyre kad grazu lietuviska varda isrinkom vaikui  wub.gif zodziu faina !

Nu gal ir atsiimu savo zodzius lotuliukas.gif dar vadinasi prie coliukiu mano biggrin.gif

Kaip smagu tokia svente thumbup.gif gaila Vilnius nieko panasaus neorganizuoja, va tik Lidl gaunasi pramoga zmonems doh.gif

nusipirkom vakar maitinimo kedute, ta proga, kad baby city 20 proc nuolaida blush2.gif
Atsakyti
dickis, dickis musu kukulis biggrin.gif nors pagal augima visada ant kreives viduriuko biggrin.gif

darbu kalnai, sedziu ir nieko nedarau doh.gif nu negaliu prisiverst biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 06 02, 10:45)
Sveria 7,6 kg pries men buvo 6,5 kg

nusipirkom vakar maitinimo kedute, ta proga, kad baby city 20 proc nuolaida  blush2.gif

coliuke wub.gif

kokia pirkot?
Atsakyti
Spaliuke, ar nematei pas mus atidarė lidlą?
Atsakyti