QUOTE(katee @ 2016 06 09, 10:08)
Na vat del to maisto suprastejimo, tai man keista. Nu kodel taip turetu buti. Tiesiog uzperkama maziau maisto ir gaminama mazesniam zmoniu kiekiui. Juk jei zmoniu maziau, nereiskia, kad atliekomis maitina
Kai viesbuciui tenka taupyti, tai jis taupo visame kame

Jus sumokejote pinigus tam tikrus ir jums atrodo, kad uz juos jus ir turi aptarnauti. O realiai juk nezinote, kokia viso sezono situacija. Jei viesbutis mato, kad sezono pardavimas zenkliai sumazejes, tai jis ivertina situacija ir galimas islaidas viso laikotarpio, stengiasi isdalinti esamas realiais sumas taip, kad isgyventi visa sezona.
Gaila, neissaugojau video ruses, kur ji persako restorano savininko zodziu, apie tai, kad jis zada nebeatnaujinti sutarciu su viesbuciais del maitinimo, nes vos balansuoja ant ribos, kad nenueiti i minusa. ir vienintele iseitis, tai sutaupyti ant perkamu maisto produktu kokybes, atsisakyti patiekalu ivairoves.