Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 19

Ar egzistuoja indukcine imontuojama 50 cm plocio kaitlente?
O gal galima kad ir ta standartine sonu montuoti?
Atsakyti
Sveiki. Prasau patarimo smile.gif
Ar geras variantas orkaite Whirlpool AKZM 8480 S  ir kaitlente Whirlpool ACM808BA/S?
Patiko butent smelio spalva, sios orkaites ir kaitlentes atspalviai dera tarpusavyje, taciau jei nerekomenduojat, tai rinksimes kita spalva ir modeli..
Ar geriau Elektrolux kaitlente EHI6540FOS? (si patiko todel, kad pavirsius grudinto stiklo, gal ne taip matytusi pirstu antspaudai, bet turbut atspalvis skirtusi nuo minetos orkaites)..

Atsakyti
Speedy, ka reiskia tas 4D? Ar man idejus dvi skardas iskeps? Mano pasirinktas modelis Bosch HBG634BB1? Dekui! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2016 07 07, 09:37)
Ar egzistuoja indukcine imontuojama 50 cm plocio kaitlente?
O gal galima kad ir ta standartine sonu montuoti?

45 cm pločio
http://www.allenzi.e...9-allenzi_pi_45

QUOTE(blondinke @ 2016 07 07, 11:18)
Sveiki. Prasau patarimo smile.gif
Ar geras variantas orkaite Whirlpool AKZM 8480 S  ir kaitlente Whirlpool ACM808BA/S?
Patiko butent smelio spalva, sios orkaites ir kaitlentes atspalviai dera tarpusavyje, taciau jei nerekomenduojat, tai rinksimes kita spalva ir modeli..
Ar geriau Elektrolux kaitlente EHI6540FOS? (si patiko todel, kad pavirsius grudinto stiklo, gal ne taip matytusi pirstu antspaudai, bet turbut atspalvis skirtusi nuo minetos orkaites)..

Patogesnis valymas EHI6540FOS ,labai įdomios sidabrinės spalvos kaitlentė bet nelabai priderinsite orkaitę..... g.gif
AKZM8480 ....labai geros orkaitės už tokią kainą thumbup.gif
Jai visgi nėra svarbu toks vadyms manau Whirlpool šaunus bus komplektukas
https://www.youtube....h?v=7Z-E0EYmccA

4D karštas oras
https://www.youtube....h?v=FF19U3VabXQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 07 liepos 2016 - 13:02
Sveiki,

Aš vis dar vargstu su buitine technika... ieškau aktyviai kaitlentės, pageidautina, bet nebūtina- baltos. Indukcinės. Būtinai įleidžiamos į akmens masės stalviršį (kad neliktų jokių kraštelių/bortelių). Sunku rasti tokių, kol kas aptikau:
- Siemens EH801SC11 (keraminė)
- KAITLENTË MIELE KM6324-1 BRWS (stiklo keraminė)
gal kas gali pakomentuoti?? arba ką nros kito pasiūlyti??
ir dar: keraminė ir stiklokeraminė- čia skiriasi jos ar ne?

Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 07 07, 14:18)
Sveiki,

Aš vis dar vargstu su buitine technika... ieškau aktyviai kaitlentės, pageidautina, bet nebūtina- baltos. Indukcinės. Būtinai įleidžiamos į akmens masės stalviršį (kad neliktų jokių kraštelių/bortelių). Sunku rasti tokių, kol kas aptikau:
gal kas gali pakomentuoti?? arba ką nros kito pasiūlyti??
ir dar: keraminė ir stiklokeraminė- čia skiriasi jos ar ne?

Abi jos yra indukcinės...
Pagal poreikius ir 60 cm KM 6324-1 BRWS
Juoda 60 cm SIEMENS EH601FFB1E arba AEG HK6542H1IB
Atsakyti
QUOTE(fragolyte @ 2016 07 07, 13:45)
Speedy, ka reiskia tas 4D?    Ar man idejus dvi skardas iskeps? Mano pasirinktas modelis Bosch HBG634BB1? Dekui!  4u.gif

Ar iškeps ir kaip kokybiškai nespėliosiu mirksiukas.gif
O "4D" marketinginis BSH išmislas. Iš esmės tai tas pats 3D, tik ventiliatorius sukasi tiek į vieną pusę, tiek į kitą

QUOTE(Oraia @ 2016 07 07, 16:18)

Dar kelios:
EH601FFB1E
EH601FEB1E
EH601FEC1E
EX601LXC1E
EH801LVC1E
biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite atsakyti kaip naudojatės dujine kaitlente be rėmelio ? Juk būna, kad užvirus pvz bulvėms, laiku nepastebejus to proceso, dalis skyscio nubėga..tai iseina, kad bega per visa stalvirsi ? Ar cia tik atydzios seimininkes susirinke ? smile.gif

Papildyta:
Norėčiau GORENJE GKTG6SY2W, bet abejonės kyla dėl to rėmelio...
Atsakyti
QUOTE(nijoole @ 2016 07 08, 10:59)
Sveiki, gal galite atsakyti kaip naudojatės dujine kaitlente be rėmelio ? Juk būna, kad užvirus pvz bulvėms, laiku nepastebejus to proceso, dalis skyscio nubėga..tai iseina, kad bega per visa stalvirsi ? Ar cia tik atydzios seimininkes susirinke ? smile.gif

Papildyta:
Norėčiau GORENJE GKTG6SY2W, bet abejonės kyla dėl to rėmelio...

Išbėga ir užgęsta nepaduodamos dujos .....tikrai nebėga per stalviršiaus kraštus mirksiukas.gif
Papildyta:
O "4D" marketinginis BSH išmislas. Iš esmės tai tas pats 3D, tik ventiliatorius sukasi tiek į vieną pusę, tiek į kitą

jai tai būtų tas pat kas tai nematau tikslo iš BSH keisti 3D pavadinimą 4u.gif
Atsakyti
Vis dar renkames orkaite ir dujine kaitlente ir niekaip neapsisprendziame:oh. Kaip toks variantas orkaites Siemens HB675GBS1? O dujine vis delto man ir vyrui patiko De Ditrich firmos. Tik dabar galvojame ar imti ant juodo stiklo DTG 1164X, ar nerudijancio plieno DTE 1114X?( nors sita mateme tik internetineje prekyboje). Ka pasakysite? Jusu nuomone labai svarbi smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(ollexa @ 2016 07 08, 20:40)
Vis dar renkames orkaite ir  dujine kaitlente ir niekaip neapsisprendziame:oh. Kaip toks variantas orkaites Siemens HB675GBS1? O dujine vis delto man ir vyrui patiko De Ditrich firmos. Tik dabar galvojame ar imti ant juodo stiklo DTG 1164X, ar nerudijancio plieno DTE 1114X?( nors sita mateme tik internetineje prekyboje). Ka pasakysite? Jusu nuomone labai svarbi smile.gif.

Orkaitė thumbup.gif
Kaitlentė DTG 1164X ara DTE 1114X mačiau tai valymo bus. doh.gif ..jai vyrui patiko ir jis ją valo ir prižiūri tada thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 08 liepos 2016 - 20:54
Visa laime su orkaite bent jau pataikem 4u.gif O kaitlentes jusu manymu abi labai teplios? doh.gif Cia del pavirsiaus ar laikikliu? Turime nerudijancio plieno virykle, na priziuriu, valau po kiekvieno gaminimo ir atrodo visai neblogai smile.gif.
Atsakyti