Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 19

QUOTE(Kikker @ 2016 08 24, 14:51)
Jai kaitvietė yra 28 cm tada puodo dugnas min 17 cm
....

Na, na ... čia gal su dujomis taip (ponia lyg ir tokią namie naudoja).
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 08 24, 12:24)
Indukcinės kaitvietės prisitaiko automatiškai pagal indo dugno dydį iki tam tikros ribos. Kaitvietės veiksmingumas yra susijęs su prikaistuvio skersmeniu. Mažesnio nei minimalaus skersmens prikaistuvis gauna tik dalį kaitvietės sukuriamos galios.
210 galima dėti nuo 180
180 galima dėti nuo 145
145 galima dėti nuo 125
Naudojant 28 cm indus, nepagelbės paprasta flexi, nebent su praplėtimu
user posted image
Tokiems indams būna kaitlentės kaip EHI6732FOK.

Vadinasi jei noriu kad neribotų dydžiai, turėčiau ieškoti kažko panašaus kaip AEG HK874400FB. Čia kaip suprantu galima ant bet kurios kaitvietės dėti bet kokio dydžio puodą, iki tam tikros max ribos. Su EHI6732FOK jau prarandu vieną vietą, nes yra tik trys kaitvietės. O man kartais ir keturių neužtenka.
Ačiū, man jau darosi aiškiau. Dabar tik reikia apsvarstyti ar mokėti daugiau už kryžiukus, ar vis tik išsiversiu su apskritimais.
Atsakyti
QUOTE(wonder @ 2016 08 24, 17:13)
Vadinasi jei noriu kad neribotų dydžiai, turėčiau ieškoti kažko panašaus kaip AEG HK874400FB. Čia kaip suprantu galima ant bet kurios kaitvietės dėti bet kokio dydžio puodą, iki tam tikros max ribos. Su EHI6732FOK jau prarandu vieną vietą, nes yra tik trys kaitvietės. O man kartais ir keturių neužtenka.
Ačiū, man jau darosi aiškiau. Dabar tik reikia apsvarstyti ar mokėti daugiau už kryžiukus, ar vis tik išsiversiu su apskritimais.

Jei turite vietos, nenorite brangiai mokėti bet reikia naudoti didesnę keptuvę (kaip paelijai ar pan) pažiūrėkite PVS851FB1E.
Atsakyti
QUOTE(wonder @ 2016 08 24, 15:13)

Dėja ne ...kaitlentė HK874400FB turi visas 4 po 21cm kaip jūs ant jos uždėsite 10 cm puodą
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 08 24, 18:03)
Dėja ne ...kaitlentė HK874400FB turi visas 4 po 21cm kaip jūs ant jos uždėsite 10 cm puodą

O iš kur Jūs gausite 10 cm puodą? Ir ką ten virsite - vieną cepeliną?
O 12,5 cm puodą (yra toks mažų puodų standartas) - jau uždėsite - ta kaitlentė taip gali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 24 rugpjūčio 2016 - 16:08
QUOTE(speedy @ 2016 08 24, 16:04)
O iš kur Jūs gausite 10 cm puodą? Ir ką ten virsite - vieną cepeliną?

Na kad ir vieną cepeliną...aš kibirų kaip kiti neverdų..
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 08 24, 17:03)

O aš būčiau visai kitaip supratus... Labirintai tarp tų kaitlenčių ir kaip nepasiklysti..
Aš mažame inde verdu padažiukus. Mano vaikas dažnai paprašo šilto pieno, tai stiklinei pieno pašildyti neimsiu gi didelio puodo.
Atsakyti
QUOTE(wonder @ 2016 08 24, 16:16)
O aš būčiau visai kitaip supratus... Labirintai tarp tų kaitlenčių ir kaip nepasiklysti..
Aš mažame inde verdu padažiukus. Mano vaikas dažnai paprašo šilto pieno, tai stiklinei pieno pašildyti neimsiu gi didelio puodo.

Tai va čia ir esme skirtume tas kas gamina mažuose puoduose padažiukus,verda neidelius kiekius košytę ar net du cepelinus yra pagamintos kaitlentės kurios turi nors 1 FlexInduction zoną
https://www.youtube....h?v=OLAwECv-EmE
bet jai kaitlentė turi tik Bridge zoną tai Jūsų atveju visai ji netinkama nes ji turi dvi po 21 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 24 rugpjūčio 2016 - 17:00
QUOTE(Kikker @ 2016 08 24, 17:03)

Nagi žiūrėkite ką rašo gamintojas:
"Ant šios indukcinės viryklės „MaxiSense®“ prikaistuvius galite statyti bet kur – visai nereikia jų statyti apskritimų viduryje. Tiesiog užtikrinkite, kad jie dengtų centrinius kryželius, ir jos kaitvietės automatiškai prisitaikys prie jūsų prikaistuvių dydžių bei padėties. Naudodami šią technologiją, taip pat galite gaminti ilguose prikaistuviuose arba keliuose dideliuose prikaistuviuose vienu metu."
Aš suprantu, kad puodu dydis gali bet koks.. Man toks variantas labai tiktų wub30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wonder: 24 rugpjūčio 2016 - 18:50
O su kuo valote indukcines kaitlentes?Ar uztenka feirio ir kempineles?
Atsakyti
Pasimeciau visai…. unsure30x30.png pagelbekite. noriu indukcines aisku vokiska butu geriau, bet ar yra kaina kuri butu iki 450euru? kazkaip paskutiniu metu nusiziurejau BOSCH PVS651FC1E, bet ji Ispanu gamybos. ir aisku privalumas , kad mazus puodus ir didelius galeciau deti, nes tikrai mekstu ir tik 2kiausinius issivirti ir ziemai marinuoti misraines po 5-7litru puodais… tai sitas pasirinktas variantas ar tinka visokiem puodam???? o gal yra dar kazkokiu geresniu??
Visgi nelabai suprantu jeigu firma BOSCH surenkama tiek ispanijoje tiek vokietijoje tai realiai firmos kokybe turetu buti tapati tiek ispaniskom tiek vokiskom??? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(wonder @ 2016 08 24, 18:49)
Nagi žiūrėkite ką rašo gamintojas:
"Ant šios indukcinės viryklės „MaxiSense®“ prikaistuvius galite statyti bet kur – visai nereikia jų statyti apskritimų viduryje. Tiesiog užtikrinkite, kad jie dengtų centrinius kryželius, ir jos kaitvietės automatiškai prisitaikys prie jūsų prikaistuvių dydžių bei padėties. Naudodami šią technologiją, taip pat galite gaminti ilguose prikaistuviuose arba keliuose dideliuose prikaistuviuose vienu metu."
Aš suprantu, kad puodu dydis gali bet koks.. Man toks variantas labai tiktų  wub30x30.png

koks tas bet koks ...ką rašo gamintojas''dideliuose prikaistuviuose'' o kaip su mažais unsure30x30.png
Dešinės galinės kaitvietės galingumas/skersmuo 2300/3200W/210mm
Dešinės priekinės kaitvietės galingumas/skersmuo 2300/3200W/210mm
Kairės galinės kaitvietės galingumas/skersmuo 2300/3200W/210mm
Kairės priekinės kaitvietės galingumas/skersmuo 2300/3200W/210mm

Papildyta:
QUOTE(gabrielyyyte @ 2016 08 24, 20:40)
Pasimeciau visai…. unsure30x30.png  pagelbekite. noriu indukcines aisku vokiska butu geriau, bet ar yra kaina kuri butu iki 450euru? kazkaip paskutiniu metu nusiziurejau BOSCH PVS651FC1E, bet ji Ispanu gamybos. ir aisku privalumas , kad mazus puodus ir didelius galeciau deti, nes tikrai mekstu ir tik 2kiausinius issivirti ir ziemai marinuoti misraines po 5-7litru puodais… tai sitas pasirinktas variantas ar tinka visokiem puodam???? o gal yra dar kazkokiu geresniu??
Visgi nelabai suprantu jeigu firma BOSCH surenkama tiek ispanijoje tiek vokietijoje tai realiai firmos kokybe turetu buti tapati tiek ispaniskom tiek vokiskom??? smile30x30.png

Jūsų -iūrėta kaitlentė
Priekinė kairė 210 mm,
Galinė kairė 210 mm,
Priekinė dešinė 180 mm,
Galinė dešinė 145 mm,
Ši kaitlentė turi CombiZone tai yra apjungiama zona didesniems griliams, indams, troškintuvams...bet tikrai neraikia lyginti su FlexInduction zona
Atsakyti