Bell Secretale akių tušas su argano aliejumi - labai patiko, nesulipina blakstienų, pasidažius atrodo tankios ilgos, visai kartočiau jei nenorėčiau dar n kitų išbandyt.
Maybelline Baby lips lūpų balzamas - čia jau antras, sunaudojau greit nes pusę vaikas "nukando"

Eveline holographic lūpų blizgis - jau kitoj temoj jį giriau, pigutis, bet labai fainas, nelipnus, laikosi neblogai, graži spalva - vėlgi kartočiau, jei nenorėčiau dar milijono kitų.
Margarita drėkinamasis veido kremas - nuo jo atsirado baisių giluminių spuogų, tai sutepiau pėdoms. Nors esu turėjus tokį dar senesnėj pakuotėj, atsimenu kad geras buvo, gal dabar sudėtį pakeitė

Himalaya veido šveitiklis - veidui tik keletą kartų naudojau, gan švelnus, toks kaip kreminis su šveičiamosiom dalelėm, bet nušveitė gerai. Kvapas labai nepatiko.
Dove kūno losijonas - sakyčiau skystokas, žiemai norisi kažko riebesnio, bet vasarai pats tas, kvapas toks neutralus būtent šio, įsigeria greitai, drėkina gerai, rekomenduočiau šiltuoju metų laiku.
Taft plaukų lakas - tiesiog lakas

Margarita šampūnas su dilgėlėm - išplauna labai gerai, plaukai net šiugžda, mano šaknys riebios, tačiau galai sausi tai jau juo per daug išsausina, kaip kokie šiaudai pasidaro, net kondicionierius nelabai gelbėja. dėl to nekartočiau.
Garnier moisture bomb kaukė - labai patiko, veido oda sudrėkinta, skaisti, tikrai kartočiau.
L'oreal Nude Magique Blur cream - kažkaip pirkdama susimaišiau ir maniau kad perku BB kremą, o čia pasirodo toks kaip primer'is

Missha BB kremukai - naudojau juos abu sumaišius kad būtų mano spalva, šiaip maskuodavo neblogai, bet nelabai patiko kaip ant veido atrodė, tai nekartočiau.
Gerų visoms Naujųjų metų ir daug pabaigtukų