Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, filmai, filmai

Ačiū labai

Atsakyti

viesnia, 03 Bal 2019 - 21:31, parašė: E. Hawke - dideles mano gyvenimo dalies meile heart.gifPerzenges viduramzi, isoriskai darosi biski diedas verysad.gifsmile.gif Siuos grozius jus tikriausiai jau maciusios: [url="https://www.imdb.com/title/tt0112471/"]https://www.imdb.com/title/tt0112471/[/url]
Lygiai kaip ir Jude Low, tampa praplikusiu seniu😉 O šitų saulėlydžiai man tokie nuobodūs, kad nėkart ir nebaigti... Tv3 šeštadieniais, pasirodo, rodo neblogų filmų. Man įstrigo šie: What will people say/2017 https://www.imdb.com..._1?ref_=nv_sr_1 Custody/2017 https://www.imdb.com...ls_li_tt<br />
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2019 04 14, 07:12)
Lygiai kaip ir Jude Low, tampa praplikusiu seniu😉

Net paziurejau i-nete, kaip dabar atrodo Jude Law. Sukuosena darosi panasi i Philo Collinso (muzikanto) smile.gif Bet "Popieziuj" J. Law puikiai atrodo.
Atsakyti

Šiurpokas serialas "The Act" (2019).

https://www.imdb.com/title/tt8682948/

Žiūrėjau, išskirtinis serjalas, ir idomu ir šiurpus tuo pačiu...ypač, kai pamačiau, kad jų Facebook paskyra su tom žinutėm vis dar egzistuoja :blink:

Atsakyti

Pradėjau žiūrėti naują serjalą ,,Černobylis", labai idomus...parodo kaip viskas vyko..beje filmuota ir Lietuvoje :)

Atsakyti
QUOTE(sesha123 @ 2019 05 17, 22:16)
<p>Pradėjau žiūrėti naują serjalą ,,Černobylis", labai idomus...parodo kaip viskas vyko..beje filmuota ir Lietuvoje smile.gif
</p>

Pritariu 100%,privalu pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Taip, as irgi ziuriu Cernobyli, sia savaite pasirodys paskutine serija.
Vakar ziurejau, berods, Kino pavasaryje rodyta lenku rezisieriaus Krzysztof Zanussi istorini filma "Eteris" pagal tikra istorija. Ziurejau lenkiskai, mazai supratau, bet pasirode vertas demesio, noreciau pamatyt suprantama kalba smile.gif
https://www.imdb.com/title/tt7368668/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 03 birželio 2019 - 17:39

Gloria Bell/2018

Senai tokį gerą filmą mačiau, tikra atgaiva, kai tokia filmų stoka. Realus, tikras vienos moters gyvenimo momentas.

 

https://m.imdb.com/title/tt6902696/

Atsakyti
Gal niekam nebus idomu, bet maciau kelis gerus filmus apie Europos zydu lemti II pasaulinio karo metais.
Nemegstu Holivudo filmu apie holokausta. Jie, aisku, sklandus, super gerai pastatyti, super isreklamuoti, visi juos zino, jie ziauriai itraukiantys. Kadangi tokie profesionalus ir tarpusavyje kazkuo panasus, man atrodo stampuoti ir atsiduoda pelningos komercines formules kartojimu unsure.gif
Del to susidomejusi paziuriu mazesniu saliu, mazesniu biudzetu filmus. O gal kazkuo nustebins?
Tad mano 3 atradimai smile.gif 3 Europos rezisieriai. Du is ju - Rytu Europos zydai ar pusiau zydai (Istvan Szabo - vengras ir Agnieszka Holland - lenke).
Filmai pluduriuoja mums gal artimesneje europineje terpeje, paliecia vietines istorijos vingius ir aplinkybes, gal leidzia kazkiek geriau susipazinti/isivaizduoti tuometine situacija.
Abu sie rezisieriai garsus ir zinomi ne tik savo salyse, bet ir tarptautiniu mastu.
Vengrijos zydu seimos saga. Filmas ilgas, man labai patiko:
https://www.imdb.com/title/tt0145503/
Vokietijos zydo epopeja Vokietijoje, Lenkijoje ir Baltarusijoje:
https://www.imdb.com/title/tt0099776/
Ir kiek skirtingas filmas apie Hanna Arendt, kuri tyrinejo holokausta ir issake teiginiu, kurie pries ja nuteike Izraeli:
https://www.imdb.com/title/tt1674773/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 27 rugpjūčio 2019 - 15:01
QUOTE(kavenska @ 2018 01 11, 05:10)
Pagaliau tikrai stipri drama yahoo.gif - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017), motinos drąsus teisybės ieškojimas po dukters nužudymo. Imdb net 8.4 4u.gif


Sitas labai geras thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif


QUOTE(edasgi @ 2019 02 03, 06:09)
Sveiki,lb reikia jusu pagalbos. Gal kas esate mate si filma ir galetu man pasakyti kaip jis vadinasi. Aprasymas butu toks:
Senai maciau,bet stengsiuosi prisiminti. Viena seima,priima I savo namus svetimus vaikus,ir su jais negraziai elgiasi,skriaudzia,tyciojasi,gesina cigaretes,net prievartauja,ypac nemegsta mergaites kuriai vis kliuna daugiausiai.

Turbut jau per velu smile.gif Filmas yra An American Crime
Atsakyti
Grynas formalumas (1994)
https://www.imdb.com/title/tt0110917/
vartotojo įkelta nuotrauka

labai patiko. Myliu Gérard Depardieu ir Roman Polanski, o čia dar toks įdomus scenarijus. Įdomi asmenybė patenka į nuovadą, šefas aiškinasi, kokį nusikaltimą ji padarė tuo metu, kai nieko neprisimena.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

karinė, o gal antikarinė drama. Nu nepaprastai graži, labai patiko tiek mintis, tiek vaidyba, visai nedideliu biudžetu galima tokias va emocijas iššaukt.
Atsakyti