paskaičiau paskutinius psl.. persikute..

prisimenu tave iš seniau ... kaip gaila...
o aš prisijungiau iš rezervinio niko, nes prie savo standartinio negaliu pasijungt kažko, bet ne naujokė šiame reikale... IVF temutė apmirus, o aš negaliu nurimt

bet aš jau beveik nurašiau, kad ir vėl nieko nepavyko.kodėl?nes nuo vakar maudena pilvą pastoviai, nu tikrai jausmas, kad pramuš, ir toks jausmas prieš mm..bet ne tame mano įtarimas, kad nepavyko..
O dėl kaklelio pozicijos . Gi aš nesapnuoju ? pastojus jis turi pakilt ir kai dedantis progesteroną gi būna viskas tarsi atvira ir atrodo taip giliai gali susikišt ??? kaip galėtumėt apibūdint tai? na, toms, kam pavyko?
nu aš tikrai prisimenu tą jausmą po to pavykusio ivf, kad iš pradžių buvo viskas taip net nežinau kaip pavadint, kitaip,įtempta, pilna, o paskiau staiga jautės skirtumas, kad viskas "atlaisvėja" ir tikrai ta tabletė atrodo velnias žino kiek aukštai galėjo lįst..pirštas per trumpas.
o dabar taip nėra. viskas atrodo ant "įėjimo"

man visus nesėkmingus kartus mm ateidavo prieš hcg dieną ar dvi, tai jei jau pramuš, bus arba sekmadienį, na arba pirm antr.
bet nežinau kaip nurimt...
ir dar, įsodinimo dieną, tiksliau vakare buvo labai blogai su skrandžiu, dideli skausmai, o paskiau ir vėmiau

man būna kartais taip, turiu problemų su skrandžiu, kai greit suvalgau ar per daug.
nu va kad prirašiau.. bet reikia kažkur išliet viską.
nežinau kaip reiks priimt (jei tfu tfu )ir vėl nepavyks. kiekvienu kartu sakau taip, bet šiuo tikrai nežinau. turim vieną paskutinį bandymą čia o visi galimi protokolai išbandyti... folių užauga, išpunktuoja, apsivaisina (šiuo kartu išpunktavo 15, maximumas, niekad tiek nebuvę, apsivaisino 9, išgyveno tik tie 2 iki įsodinimo...) bet jie iki įsodinimo nesivysto maximaliai visi ir visada fragmentacija, faktas, folių kokybė, bet kad jau nebeaišku ką bedaryt, kad ją pagerint