Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Labas rytas,

o tai koks tas biopsijos atsakymas?
nes man biopsija rodė tik CIN3, todėl ir darė konizaciją. Jos atsakymas jau buvo, kad visgi vėžys.
tai gal jums net nedarys tos konizacijos, o iš karto paskirs gydymą, jei biopsiją rodo, kad tai vėžys.

p.s. vakar gavau tepinėlio atsakymą: nėra intraepitelinių ląstelių pokyčių ir piktybinio naviko yahoo.gifdabar jau tikrintis tik po metų smile.gif

Sveiki, nezinau daktare numike, bet kai kompiuterije rase tai ligtai nuziurejau 2B tai ir apsiverte viskas

Atsakyti

Mane vis neramina klausimas,prisirasinejau as ir pas Drulia ir pas Rudaiti, gal nepamaisys, kelios nuomones, tik su tais tyrimais,prasyt kad leistu pasiiti ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(Astoska46 @ 2018 12 05, 09:51)
<p>Mane vis neramina klausimas,prisirasinejau as ir pas Drulia ir pas Rudaiti, gal nepamaisys, kelios nuomones, tik su tais tyrimais,prasyt kad leistu pasiiti ar kaip?
</p>

O gal pati kopijų galit pasidaryt? Aš prisidariau smile.gif . O jūsų atveju net nežinau kaip. O siuntimą vieną turit? Ar gal pas Rudaitį nereikia, jei per žalią koridorių registravotės? Nes su vienu siuntimu kažin ar pas du specialistus galima pakliūt. Gal čia yra geriau žinančių, kaip jums būtų geriau. Bet kopijų jūs bet kokiu atveju galit pasidaryt.
Atsakyti

Einu siandien KT atsakymu, nesiu dydytojai, ir ziuresimka pasakys.

Atsakyti
QUOTE(Astoska46 @ 2018 12 05, 11:10)
<p>Einu siandien KT atsakymu, nesiu dydytojai, ir ziuresimka pasakys.
</p>

Sėkmės, linkiu gerų atsakymų 4u.gif Jei bus noro pasipasakokit čia smile.gif

4u.gif
Atsakyti

Tai va gavau KT atsakymus, pilvo ir krutines lastos, be tolimojo isplitimo, dubens be lokalaus isplitimo pozymiu, tai reiskia, kad  bent jau neisplyte ar kaip,ir daktarai  palei situos duomenis nustato stadija, ar kai isoperuoja, siuncia tirt.

Atsakyti

Labas rytas,  Aš čia naujokė, tačiau seku šia temą.  Man gimdos kaklelis 2b, dabar gydausi kauno klinikose chemospinduliniu gydymu, jau trecia savaite. Savijauta visai gera, tai ir nuotaikos taisosi :) smagu radt bendraminčių 

Tai va gavau KT atsakymus, pilvo ir krutines lastos, be tolimojo isplitimo, dubens be lokalaus isplitimo pozymiu, tai reiskia, kad  bent jau neisplyte ar kaip,ir daktarai  palei situos duomenis nustato stadija, ar kai isoperuoja, siuncia tirt.

Taip, stadija apibudina išplitimas ir paties naviko dydis, man stadija kokia gydytojas nustate pirmine, apziiros metu. tokia ir liko. Dar svarbu biopsijos atsakymas, kokios lasteles, nuo to gali priklausyt tolesnis gydymas ir sekme.

Sekmes, viskas bus gerai, pradzia ir laukimas sunkiausia.... :4u: 

Šiaip aš visur pakliuvau skubos tvarka, labai esu patenkinta klinikų darbu, tai per ne pilna men, nui diagnozes, jau buvo atlikta kiaušidžiu stanspozicija ir pradedas gydymas, iki kaledu žadu baigti, liks tik brachiterapija po švenčių. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 06 gruodžio 2018 - 07:56
QUOTE(Astoska46 @ 2018 12 06, 08:38)
<p>Tai va gavau KT atsakymus, pilvo ir krutines lastos, be tolimojo isplitimo, dubens be lokalaus isplitimo pozymiu, tai reiskia, kad  bent jau neisplyte ar kaip,ir daktarai  palei situos duomenis nustato stadija, ar kai isoperuoja, siuncia tirt.
</p>

Man pagal KT buvo nustatę 1B stadiją, bet kai išoperavo, nustatė 2B stadiją, nes auglys buvo 7 cm.(kaip supratau dėl auglio dydžio stadija padidėjo)
Kaip supratau KT to neparodė. Tikriausia reikėjo magnetinio rezonanso tyrimo, jis tikslesnis. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė. wub.gif
Manau , kad pooperacijos tiksliausias stadijos nustatymas.
Laikykitės, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti

Buvau siandien pas gydytoja, atsviete tai parasyta ploksciu lasteliu kacinoma g2 tai man galva rauna.Ir dar siandien i darba, norisi uzsidaryti ir nieko nematyti. Gavau siuntimus, vaziuosiu i Vilniu,gydytojos paklausiau , kaip del Rudaicio sako, kad jis labau specializuojasi su kiausidiu veziu, irman tai brangiai atseis nes jis dirba privacioj klinikoj, aisku del sveikatos nieko negaila, bet kad as neturiu milijonu,tai visai pasimecau nebezinau ka daryti ?

Atsakyti

Ps. cia biopsijos atsakymas.

Atsakyti

Mano atveju, 1B1 gimdos kaklelio vėžio stadija nepasikeitė po biopsijos tyrimo, dubens ir pilvo MRT, krūtinės KT ir operacijos. Vienintelis dalykas, kuris keitėsi, po operacijos ir histologinio tyrimo buvo nustatyta LVI-limfovalskulinė invazija, dėl kurios papildomai buvo rekomenduotas chemospindulinis gydymas. Chemijos atsisakiau, taikė išorinis spinduliavimą, dvigubai mažesnę dozę, nes po operacijos. Realiai, visos dabartinės komplikacijos susijusios tik su spinduliniu gydymu.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 12 06, 12:25)
<p>Mano atveju, 1B1 gimdos kaklelio vėžio stadija nepasikeitė po biopsijos tyrimo, dubens ir pilvo MRT, krūtinės KT ir operacijos. Vienintelis dalykas, kuris keitėsi, po operacijos ir histologinio tyrimo buvo nustatyta LVI-limfovalskulinė invazija, dėl kurios papildomai buvo rekomenduotas chemospindulinis gydymas. Chemijos atsisakiau, taikė išorinis spinduliavimą, dvigubai mažesnę dozę, nes po operacijos. Realiai, visos dabartinės komplikacijos susijusios tik su spinduliniu gydymu.</p>

Man irgi įdomu, tuo metu nepaklausiau... Ar mane silpniau švitino ar ne...Nes aš po operacijos, kur radikaliai pašalintas auglys. Tik yra kažkas tokio, kad galimai plinta kažkur... Tai matyt viską ir skyrė. Nepamenu kiek grėjų man ten buvo skirta. Bandžiau derėtis su daktare, gal kažko nereikia, sakė mes 2 B stadiją gydom vienodai.
Tai visą gydymą ir priėmiau ką skyrė.
O gal žinote, gal jau ir NVI yra koks priijungimas prie paciento kortelės? Santaruose taip patogu dėl to smile.gif .
Atsakyti