Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Sveikos mergaites 4u.gif Jeigu kas dar prisimena mane ax.gif Man viskas gerai ,jau vasara buvo 10 metu po gydymo.

Beje,o kokia grupe FB? Ar yra ten senbuviu ?
Atsakyti

Sveikos, aš jau baigiau trečią gydymą. Dabar pilna galva puoliau į alternatyvų gydymą. Rugsėjo vidury žymens patikra (bus praėję du mėnesiai). Dievo plano nežinau, bet mano planas-gyventi. Labai pavargau nuo chemo, nuo Vilniaus nuo Santaros, net autika pamačius su užrašu 1G pagalvoju, kad mano vėžio toks agresyvumas būtų. O šiaip dirbu, gyvenu, lankau jogą. Kraujas dar neatsistatęs, tai kartais užeina silpnumas, bet reik nepasiduot ;)

Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2019 09 06, 21:12)
Sveikos mergaites  4u.gif Jeigu kas dar prisimena mane  ax.gif Man viskas gerai ,jau vasara buvo 10 metu po gydymo.

Beje,o kokia grupe FB? Ar yra ten senbuviu ?

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveika! Yra yra senbuviu. Apie FB grupe irgi nezinau nieko unsure.gif
Atsakyti

Buvom kelios susikurusios chata fb, bet... pradejo viena po kitos iseiti... as puoliau i depresucha, susidraugauji, o paskui zliumbi istisus vakarus kai mirsta, ai tai taip ir isiro ta grupe. Vienos mire, kitos kaip ir as atsijunge. 

Atsakyti

Iewasita, sėkmės šiandien anytai operacijos metu.

Dėkui labai. Operacija praėjo sėkmingai, nors daktaras sakė, kad buvo labai sunki, ir galėjo visko nutikti, visgi tik pusantro mėnesio buvo praėję. Bet Ačiū Dievui praėjo viskas gerai. Dabar po truputi atsigauna, bet dar sunku. 

Atsakyti

Kaip praejo patikra? Beje, mano vezys ir kiausidziu.

Sveikos,

liepos vidury pasidariau kraujo tyrimus, dar vieną kitą echoskopiją - labai kruopščiai daktarei papuoliau Antakalnio polikliniikoje :)  Rezultatai puikūs. Nuo rugpjūčio dirbu su nauju projektu. Pimom savaitėm lūžau iš nuovargio, tiek atpratau dirbti. Dabar jau geriau.

Šiandien važiuoju į Santarą periodiniam tikrinimuisi, nerimo kažkaip nejaučiu.

Kas esate FB, gal kas žinote kaip jaučiasi senbuvės, kurių čia nebematyti? Ar viskas gerai?

Atsakyti

Dėl nuolatinių problemų su žarnynu po švitinimo ir po truputį didėjančio svorio dėl PHT, pradėjau taikyti protarpinį badavimą (16:8). Jau dvi savaitės ir savijauta visai nebloga :) Sumažėjęs vidurių pūtimas, geresnis miegas, plokštesnis pilvas, pasididžiavimo savimi jausmas (valios trūkumas-mano bėda, anksčiau nepavykdavo "susidraugauti" su dietomis ir maisto ribojimu).

Ir tik dabar supratau, kiek bereikalingo maisto suvalgydavau, kai "priėjimas" prie maisto buvo nekontroliuojamas, kiek saldumynų, užkandžių sugebėjau atsisakyti, kiek klaidingai suvokiamo alkio numalšinau. 

Toks džiaugsmingas mini projektas :)

Atsakyti

Burbule, turiu tas pačias bėdas (su valia ir svorio augimu). Ir kaip tik išbandžiau protarpinį badavimą, tiesa dar tik savaitė, ir jau su dviem nuklydimais :D Bet jausmas tikrai malonus, ir minus du kg (nors norėtųsi daugiau) :D

Atsakyti

Labas,

Aš išvis valios neturiu..man -2kg reiktų padaryt. Jau pradėjau po 18val nebelyst į šaldytuvą :D  jau didelis pasiekimas man, bet kaip Brazil sakė - paklydimų pasitaiko  :P  :D​ 

Atsakyti

siandien padarytas biocheminis tyrimas. vezio zymuo 1125, kai turi bti iki35. nusipirkau buteli vyno. vairuotojas tikrino kelis kartus ar legalus neigaliojo pazymejimas. Esus grazi darbinga (ryt varau I darba) mirtinai serganti ir zavi. Paskirta kompiuterine spalio4. Daugiau nerasysiu, nes galesiuos. fucking cancer.

Atsakyti

gituks, mintimis mes su tavimi. Tavo stiprybė tau suteikia jėgų kovoti, tik nepasiduok <3

Atsakyti

Sveiki, manau čia daug kas susidūrėt su pykinimu, kai sutrinka virškinimas dėl ligos,( mano vyrui ne onkologinė liga, bet rado reta genetinę ligą ir prarado įsodinta inkstą), jam buvo daug atlikta plazmaforezių, ilgai gavo antibiotikus, tam tarpe operaciją, išseko organizmas, kaip pagelbėti dėl pykinimo, jei jo nebūtų apetitas būtų geresnis, gal vaistus prašyti, kad išrašytų, esu nusipirkusi poniabūdę, bet dar nepradėjom gerti.

Atsakyti