Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Edmė @ 2020 01 22, 20:57)
Paprastai yra vadavimas atostogų metu. Negali taip būti kad atostogsuja ir niekas nedirba.

Tai sakot, nelaukti unsure.gif
tai gali buti labai blogai/ unsure.gif
Atsakyti

Gydytojams geriau žinoti, kada jį daryti. Priklauso nuo ligos. Kai kuriems atvejams vėžio markeris yra neinformatyvus, t.y. nerodo ar liga traukiasi, kada vėl sugrįžta. Pavyzdžiui, mano atveju tradiciniai nieko nerodo, bet vis tiek daro, kai apsilankau poliklinikoje. O tą, kuris parodytų, tenka darytis už pinigus, nes siunčia tyrimams kraują į Vokietiją. Tikrinuosi savo iniciatyva kas pusę metų

Atsakyti

Ne dėl to, kad blogai, o todėl, kad negali būti, kad nebūtų gydytojo, kuris galėtų priimti konsultacijai, jei jūsiškė atostogauja.

Atsakyti

Medlieva, kur siunčiate kraują ir kiek kainuoja? Gal galite įmesti nuorodą?

Atsakyti

Sveikos. 

Atsiėmiau Darbingumo lygio pažymą. Pratęsė dvejiems metams, darbingumo lygį pakėlė nuo 35% iki 50%.

Ar tai reiškia, kad likau tame pačiame darbingumo lygyje (II), nes jei neklystu - I - 0-25%, II - 30-55% ir III - 60-100%?

Jei taip, ar išmoka neturėtų keistis?

Gal kuri susidūrėte su tokia situacija?

Atsakyti

BURBULE,  Padidėjus darbingumui, bus pradėtas taikyti kitas punktas, kur nurodoma, kad Valstybinė socialinio draudimo netekto darbingumo pensija asmenims, netekusiems 45–55 procentų darbingumo, apskaičiuojama taip kaip asmenims, netekusiems 60–70 procentų darbingumo, o po to mažinama 50 procentų. Gaila,  bet išmoka stipriai sumažės.  Pagal seną tvarką dabar tau paskirta III gr.  Įdomu tik kodėl vienoms pratęsia 2 metams. Kitoms tik vieniems metams. Man irgi ir pirmąjį kartą davė 2 metams ir 2 kartą 2 metams. Tik procentas abu kartus toks pats / visai mažas -55 proc darbinga.

Atsakyti

Ačiū, luk@.

Gavau pirmą sumažintą išmoką, bet sumažėjo apie 30%.

Atsakyti

Laba diena visoms merginoms,norejau paklausti, ar kam nors yra po svytinimo atsirades radiacinis kolitas,pas mane itaria sia beda ir kaip ji gydoma?

Atsakyti

Kaip pasireiškia? Viduriavimu?

Atsakyti

Ne kraujavimu is tiesiosios zarnos, kaip supratau nuo svitinimo pas mane zarnyne atsirado hemoragijos, bent taip parasyta isvadoje po kolonoskopijos,gydytojas sako radiacinis kolitas ir israse zvakutes nuo hemorojaus :blink:

Atsakyti

Kiek grėjų spindulių gavai? Pilną dozę?

Man taikė pusę dozės, nes po operacinio gydymo. Kraujavimo nebuvo, bet daugiausia komplikacijų būtent po spinduliavimo (žarnyno problemos ir limfodemija).

Atsakyti
Ar verta pirkti knyga priesvezines mitybos receptai?
Atsakyti