Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Grikis su Kruopa ilsisi wub.gif

Kelvis leidžia viską, tabletes su B duodam - jis laiko, aš įgrūdu giliai, visada praryja, gal ir viena suduočiau ax.gif
Nagus nukerpu, nesipriešina, tik matosi, kad nepatinka, snukutis nelaimingas... smile.gif
tai man mistika atrodo, kad jis toks gerietis, nes prieš tai kur turėjom katiną tai buvo piktas piktas doh.gif pas Jakovą kai gulėjo klinikoj, ant narvo buvo užrašas 'labai piktas' cool.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 16, 11:34)

O tokio tašiuko ir man reiktų...papuls daba visokių... tik va kur gaut, gal vetės užprašyt kad nupirktų g.gif
Pas mus tai nuo vagysčių ir nelaimingų atsitikimų- tipo gaisro.... matai ir čia būtų draudiminis įvykis, jei galėtume įrodyti, kad Lesto kalti, deja, tai misija neįmanoma sad.gif

Vadinasi, Fogi išmokė Nika... Nu daugiau nežinau, Tašė nesikeikia.
Vetė gali nupirkt, jei ką, kreipkis, bandysiu savo kanalą. Mokėjau 34 eurus.
Atsakyti
Erode pafotkyk kada savo kacius, a? Ir dideliu planu Kinga ax.gif Please bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 06 16, 11:48)

O kaip ta tašytė atrodo? Gal verta turėti?

kiek žinau "paprastiem mirtingiems" jų neparduoda verysad.gif
Atsakyti
Nu, mergiotės, šuoliuojat per puslapius kaip stirnos doh.gif nebespėju su jumis doh.gif
Parsitempiau kibiruką braškių, tai dabar kol sutvarkysiu, ilgai ir nuobodžiai žaliuosiu. doh.gif
Pavydžiu Magnunos katukams, norėčiau šalia prigulti, nors ant grindų. blush2.gif
Atsakyti
Lisitėja - tik ant grindų ir belieka vietos smile.gif šezlonge vietų iki pat sezono galo nebėra net ir man biggrin.gif
Atsakyti
Na kaip faina skaityti jūsų visų nuotaikas ir nuotykius smile.gif kiek mums daug įneša į gyvenimą spalvų mūsų šie mažieji draugai smile.gif
mano karalaitei irgi NEBEpatinka ausų valytis, nors seniau niekada didelių pretenzijų nekeldavo (ir tikrai nesikeikdavo smile.gif ) ). tai dabar kai valau turiu ją girti pačiais gražiausiais žodžiais ir komplimentus sakyti (na visos mes moterys... smile.gif ) - tu mano gerute, tu mano gražuole, tu mano saulyte, tu šauniausia ir t.t. kitaip- nei prokur... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 birželio 2016 - 13:38
Labuka,

mano Nikutė-Paklusnioji nei keikiasi, nei priešinasi... galiu viską daryti biggrin.gif bet tik aš...

šįryt išsiaiškinau kas lygintuvą prisvilina.... doh.gif doh.gif doh.gif pasirodo, kai aš palyginu... Nikutė atsigula šalia ir šildosi blink.gif taigi nusisvilinti gali g.gif
Atsakyti
maniškę tai kai sūnus paima (na tikrai jis ją vargšę tampo ir kitaip dresuoja ne visai pagal jos norus doh.gif ) seniau reakcija būdavo- pabėgt išsprūst bet kokia kaina. dabar žiūriu- katytė absoliučiai atsipalaiduoja, palieka tokia guminė mėsinė atsipalaidavusi- rankos sau, kojos sau...ir žvilgsnis visada į mane įbestas- tipo mamka tai gal tam savo vaikui pasakyk kad mane paleistų, tipo nematai- vėl mane kamuoja.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet taip ir ieško mano akių... smile.gif
Atsakyti
Bijot temą užbaigt... kad užtylot? smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti