Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame, parduodame, keičiamės, dovanojame....

QUOTE(francia @ 2019 02 20, 11:42)
<p>Kas nori prisijungti prie rožių užsakymo iš floribunda.pl   Tik Vilnius ir aplinkui, Šalčininkai  . užsakinėjau jau du metus. Sodinukai stiprus.</p>

Aš gal prisijungčiau, žiūrint kiek pristatymas.
Atsakyti

Pristatymas 12 eur. Dalinamas  kiek bus norinciu

Atsakyti
QUOTE(francia @ 2019 02 20, 12:49)
<p>Pristatymas 12 eur. Dalinamas  kiek bus norinciu</p>

Aš prisijungciau
Atsakyti

rasykite savo norus asmeniskai

Atsakyti

Nuostabaus grožio Pelargonija graveolens 'Bontrosai' !!!

Jei jums patinka Bonsai ar Pelargonijos, TUOMET TIESIOG PRIVALOTE įsigyti šią Pelargoniją 'Bontrosai' !!!

Garbanotų lapelių pelargonija graveolens 'Bontrosai' priklauso Pelargonijų (snapučių) genties veislei, Geraniaceae šeimai.
Labai yra garbanoti ir susisukę ir skleidžia neįprastą kvapą būdingą pelargonijoms.Juntamas geras rožių citrinų aromatas, žydi šviesiai violetiniais smulkiais žiedukais. Tinka saulėta vieta kaip ir kitoms pelargojinoms, vasarą būtinai išneškite į lauką, o žiemą nebūtinai į tamsią ar vėsią vietą kaip kitas žydinčias pelargonijas (pumpurų susiformavimui), kadangi tai yra kaip bonsas, visą grožį sudaro ne žiedynai, o pati lapų forma.

Rekomenduočiau šiai pelargonijai tokį dirvožemį: 1 dalis priemolio ir šviežio komposto, perlitas.
Saugoti nuo šalčių.

 

Parduodu atžalas matuojant cm. nuo augalo motinio stiebo:

apie 4 cm - 6 eur.

apie 5 cm - 7 eur.

apie 7,60 cm.- 9 eur.

apie 12 cm. - 11 eur.

(plius siuntimas 1 eur.)

 


Pridėta:

Atsakyti

Sukulentas Euphorbia milii,  liet. Dygliuotoji karpažolė dar yra plačiai žinomas pavadinimas kaip "Erškėčių karūna", "Kristaus kančia" yra visžalis, sultingas augalas, gimtinė yra Madagaskaras.

Augalas gamina sultingus, sumedėjusius stiebus, kurie gali siekti iki 3 pėdų (90 cm). Šie stori stiebai saugo vandenį, todėl augalas yra atsparus sausrai. Augalas savo pavadinimą įgavo dėl didelių, aštrių, apie 1 cm (2,5 cm) ilgio stiebų. Augalas žydi  nuo pavasario iki vasaros pabaigos. Aišku šiltuoju metų periodu intensyviausiai.
Vasarą galima perkelti augalus į lauką. Norint išvengti saulės nudegimo, palaipsniui prisitaikykite prie didesnio šviesos lygio lauke. Augalai gaus naudos iš lietaus vandens ir gryno oro, pamatysite kaip augalas atsigaus iš po žiemos šildomų patalpų sauso mikroklimato, kuriame gyveno. Reikia stengtis būtinai  pašalinti visus negyvus lapus ar žiedlapius ilgos drėgmės laikotarpiu, kad grybelinės ligos neatsirastų. Bet kuri augalo dalis, kuri parudavo, turi būti nedelsiant pašalinta, kad būtų išvengta tolesnio puvinio plitimo.
Euphorbia milii yra gana nereiklus įvairioms sąlygoms. Augalas mėgsta pilną, tiesioginę saulę ir vidutinę temperatūrą, tačiau jeigu bus patrauktas šešėlin (žydėjimas kiek sumažės). Kai kurie hibridai labiau yra prisitaikę augti šešėlyje. Taigi - vasarą lauke geriau, o žiemą- būtinai viduje prieš šalčius. Lengvai tręškite pavasarį ir vasarą subalansuotomis trąšomis.

Kiek skaičiau tai E. milli yra jautri borui, todėl atsargiai naudokite trąšas, turinčias didelį šio mikroelemento kiekį.

 

Parduodu atžalas matuojant cm. nuo augalo motinio stiebo:

 

apie 4 cm - 5 eur.

apie 5 cm - 6 eur.

(plius siuntimas 1 eur.)

 


Pridėta:

Atsakyti

EPIPHYLLUM yra orchidėjinis kaktusas arba kitaip dar lapenis. Augalas turi ilgos išaugas (lapus), kurie išauga didžiojo motininio stiebo. Augalai auga labai greitai. Vasarą jie išskleidžia nuostabius orchidėjinius žiedus ir gan gausiai ir ne trumpai žydiTačiau, kad žydėjimas būtų gausus, reikalinga priežiūra ramybės periodu, reikia leisti augalui tamsioje ir vėsioje patalpoje peržiemoti, ir netruks kaip pavasarį pradės leisti pumpurus. Neleisti augalams užsistovėti vandenyje. Kaktuso trąšas naudokite kas dvi savaites taip siekiant paskatinti žydėjimą.

 

Patartina auginti standartiniame kaktuso komposte, kuriame yra pridėta smėlio, molio ar perlito.

 

ĮDOMU, kad Epiphyllum orchidėjinis kaktusas yra ne orchidėja!

Nors tai vadinama „epiphyllum orchid cactus“, tai nėra orchidėja, o kaktusas. Kaip ir orchidėja, epiphyllum yra epifitas. Bet ne parazitinis! Jis išsilaiko sugerdamas maistą iš oro, o ne iš augalijos, ant kurios jis tvirtinasi.

 

Parduodu išaugas (lapus) pagal ilgį cm:

 

apie 18 cm. - 4 eur.

apie 35 cm. - 8 eur.

(plius siuntimas 1 eur.)
 


Pridėta:

Atsakyti
Labas. Neradau kaip ideti skelbima kad ieskau pirkti,tad rasau cia..noreciau sulaukt pasiulymu gal kam atsibodo,ar parduoda zydinciu varpelio formos ziedeliais...ieskau tik niekur nerandu...pasiulymai butu i Az.
Atsakyti

Dovanoju storalapio sakeles, daugelis su saknimis. Kaunas

Atsakyti

Dovanoju storalapio sakeles, daugelis su saknimis. Kaunas

Atsakyti
ieskau scindapsus pictus ir tetrastigmos.
Atsakyti

Parduodami sveiki ir kokybiški Kanų šakniastiebiai. Kanų lapai žali, žiedai smulkūs, raudoni.

mažesni (2-3 akutės) - 1 eur.
didesni (3-5 akutės) - 2 eur.
plius siuntimas 1 eur.


Pridėta:

Atsakyti