Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Gloom @ 2016 06 23, 19:28)
aš ir...
meskit jei rasit gerus pasiūlymus. lotuliukas.gif

As tai mielai i ta pati Deluxa grizciau ax.gif
Bet kainos, kaip spaliui, kol kas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos.
Siuo metu esam Lykia viesbuty. Kam kyla mintis rinktis ji, tai nerekomenduoju. Dar tik trecia diena, bet priekaistu tikrai daug. Gerimai pastoviai baigiasi. Tai kola, tai brendis, tai dar kas. Mojito su sodos vandeniu buvo padare. Gultu reikia ieskoti pastoviai ir jei neuzsiimi, tai ir negausi. Nors atrodo tikrai yra kur dar tu gulgu dastatyty, bet kazkodel taip nepadaro. Pirma diena, tai irankiu reikejo ieskotis, nes ju niekur nebuvo. Paskui stikliniu, puodeliu. Ryskiai per mazai personalo.Taupo. kai gidei pasakem, tai situacija del irankiu pasikeite. Isplanavimas klaikus. Eini eini tais labirintais. Jau pamirst negali nieko, nes neprilakstysi. Mini club paciam gale, kol ratais nueini, tai 15 min . Bet atrodo smagiai ten vaikam. Didele patalpa. Musiskiai nebuvo dar. Maistas skanus. Kambari gavom per du sukstus, nors buvom du standartus eme. Reiks dar iki draugu nueit paziuret. Siek tiek "trenkia" dregme. Ta kaina kuria mes mokejom, tai ok, bet yra lietuviu kurie pirki brangiai, tai labai nepatenkintj. Beje, nors emem UAI paprasius originaliu gerimu liepe susimoketi. doh.gif man idomiai pasitode ta kalneliu zona. Dirba tik nuo 10-12 ir po pietu dar dvi val. Kitu laiku buna uzdaryta. Takp kad jei ten turi gulta, tai isvaro unsure.gif
Atsakyti
Kalneliai visur taip dirba dėl karščių. Asmeniškai man didelė teritorija yra privalumas ir kad reik daug vaikščiot - mažiau kg po to parsiveži smile.gif . Aišku su mažais vaikais kitaip. Bet renkantis viešbutį gi galima į tai atsižvelgt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2016 06 24, 07:40)
Sveikos.
Siuo metu esam Lykia viesbuty.

Mes ryt pas jus! Padesim kovoti uz puodelius ir sakutes lotuliukas.gif O siaip viesumas-galingas ginklas. Fotkinti ir i ju FB puslapi deti. O kaip su gultais prie juros? Ai, koks skirtumas, rytoj pamatysiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2016 06 24, 08:42)
Kalneliai visur taip dirba dėl karščių. Asmeniškai man didelė teritorija yra privalumas ir kad reik daug vaikščiot - mažiau kg po to parsiveži smile.gif . Aišku su mažais vaikais kitaip. Bet renkantis viešbutį gi galima į tai atsižvelgt smile.gif

Del kalneliu pritariu. Simenoj ir Amaroj club irgi taip dirbo per karscius.
Atsakyti
Sveikos.
Siuo metu esam Lykia viesbuty. Kam kyla mintis rinktis ji, tai nerekomenduoju...

Sveiki, ačiū kad pasidalinate 4u.gif
O aš vakar kaip tik su pažįstama kalbėjau, kuri ten atostogavo (senokai buvo). Būtent klausiau ar nėra nepatogumų dėl dideles teritorijos, tai sakė viskas labai gerai ir patogiai suplanuota, bet ji buvo be vaikų, gal dėl to taip pasirodė. biggrin.gif
Man tas viešbutis tiktų dėl smėlėto paplūdimio ir seklios jūros.
Lauksim ir kitų minusų ir pliusų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Siuo metu esam Lykia viesbuty.

čia kuris Lykia ?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 06 24, 10:21)
Mes ryt pas jus! Padesim kovoti uz puodelius ir sakutes  lotuliukas.gif O siaip viesumas-galingas ginklas. Fotkinti ir i ju FB puslapi deti. O kaip su gultais prie juros? Ai, koks skirtumas,

Atvezkit kokio brendzio cool.gif nes cia pastoviai kazko truksta. Dazniausia net sprite ar kolos nera.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2016 06 24, 13:43)
čia kuris Lykia ?

Beleke
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 06 24, 13:43)
čia kuris Lykia ?

Beleke
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2016 06 24, 18:41)
Atvezkit kokio brendzio  cool.gif  nes cia pastoviai kazko truksta. Dazniausia net sprite ar kolos nera.
Papildyta:
Beleke

doh.gif na, bet,kaip pikta turėtų būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 25 birželio 2016 - 09:17
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 06 25, 10:16)
doh.gif  na, bet,kaip pikta turėtų būti.

Tai jau patikekit. Kai perki UAI, o net sptite daznai nera. Sodos vandeni pila.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti