Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Sveikos smile.gif
karstaaa karsta.gif
Olivute, sveikinimai 4u.gif tikrai nemazas bernuzelis, bet ir greitai apsisukai thumbup.gif gero jums susipazinimo ir augimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 25, 15:23)
g.gif O agurkai kokie? Rauginti, marinuoti? O gal žali? smile.gif

Speju kad zali biggrin.gif
Man tai skanu is tu lapu sriuba tokia pat, kaip burokeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 06 25, 16:23)
g.gif O agurkai kokie? Rauginti, marinuoti? O gal žali? smile.gif

paprasti, zali smile.gif

smile at,
mes ne lapus dedam, mes tik stiebelius smulkiai pjaustytus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 25 birželio 2016 - 20:02
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 25, 20:02)
paprasti, zali smile.gif

smile at,
mes ne lapus dedam, mes tik stiebelius smulkiai pjaustytus  smile.gif

Mes tai sriuba esam iprate virti su viskuo - ir lapai, ir stiebeliai, ir koks ten burokiukas miniatiurinis ax.gif Tai pamaniau, kad ir tu kazka panasiai. Bet niekad nesu ragavus tokios saltos sriubos, kaip gamini, pas mus kraste neiprasta, va tik is taves ir isgirdau toki receptuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 25, 11:33)
56cm ir 3,7kg smile.gif

ruoskis  biggrin.gif seip sako jei tevai dideli gime tai ir vaikas toks bus, mes abu su vyru po 3,5kg gimem, tai panasiai ir vaiks.

Mano vyras 5.1 kg ,aš gerai nepamenu kiek,bet virš 3 kg,dukra gimė 3.740 biggrin.gif

Ilga diena buvo,bet daug nuveikta,tiksliau pramogauta didis.gif Ryt siurblys ir puodai laukia biggrin.gif
Sumąsčiau plaukus prisiaugint rolleyes.gif Na ne dabar,prieš gimtadienį.Tik dabar domėsiuos kuris būdas geresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 25, 13:33)
56cm ir 3,7kg smile.gif

ruoskis  biggrin.gif seip sako jei tevai dideli gime tai ir vaikas toks bus, mes abu su vyru po 3,5kg gimem, tai panasiai ir vaiks.

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 25, 13:35)
swoon.gif  swoon.gif  ooo ne...

Pirmiausia relax 4u.gif visiskas mitas, kad jei tevai gime didesnio svorio, tai vaikai irgi panasiai bus. Tevu gimimo svoris absoliuciai neturi itakos tavo vaiku svoriui smile.gif
Antra- maniske gime 56cm ir 3660g, praktiskai lygi su spaliukes bernuzeliu- ne nubrozdinimo neturejau! Nors ant gimdyklos stalo gulejau 7val, is ju 1,5val stumiau smile.gif vos pagimdzius galejau eit futbolo zaist lotuliukas.gif zodziu tavo gimdymas bus toks, koks bus, ne pagal kazkieno patirti ar vaiko svori smile.gif moterys ir virs 5kg vaikus pagimdo be plysimu ir per pora valandu, o ne 3kg neturincius pagimdo isplysdamos belenkaip. Svarbiausia nusiteik gerai, o bus kaip bus biggrin.gif

Olivute, sveikinimai 4u.gif ramiu dienu, ir dar ramesniu naktu wub.gif

O toliau jau as karsciais nebesidziaugsiu, nes ledukais uzmetysit lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kaip vesu, gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 26, 07:36)
Labas rytas,
kaip vesu, gera smile.gif

Aha, atveso, TIK 26 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 06 26, 08:04)
Aha, atveso, TIK 26  biggrin.gif

tuoj bus 30°
mes dar pajūry biggrin.gif
labas
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 06 25, 21:39)
Mes tai sriuba esam iprate virti su viskuo - ir lapai, ir stiebeliai, ir koks ten burokiukas miniatiurinis  ax.gif  Tai pamaniau, kad ir tu kazka panasiai. Bet niekad nesu ragavus tokios saltos sriubos, kaip gamini, pas mus kraste neiprasta, va tik is taves ir isgirdau toki receptuka  blush2.gif

o salta sriuba su rugstinem? irgi nezinomas dalykas? rolleyes.gif

mes dabar tik tokiais dalykais mintam.. visokios saltos sriubos. Dar gaspacio eiles laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 26, 09:32)
o salta sriuba su rugstinem? irgi nezinomas dalykas?  rolleyes.gif

mes dabar tik tokiais dalykais mintam.. visokios saltos sriubos. Dar gaspacio eiles laukia  biggrin.gif

Sita tai esu girdejus, bt nevalgiau niekad blush2.gif
man nesamoniu norisi doh.gif duona su sviestu, ledai ir kitokios nesamones doh.gif reikia susiimt, o tai teks pliusa pridavnet paskutine sav blush2.gif
Atsakyti
Laba vakara, gryzom ir mes jau is sventosios, norejos dar savaitele ten pabuti rolleyes.gif biski idegem ir uzteko biggrin.gif
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 06 25, 12:20)
kiek ziuriu bernuzeliai laabai retai maziau 3,5 kg buna  unsure.gif

Buna buna mazu, mano 53cm ir 2990gime smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 06 25, 12:33)

Mitas cia, mudu su vyru virs 4,5kg sverem, o va musiskas mazas gime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 06 26, 20:36)
Laba vakara, gryzom ir mes jau is sventosios, norejos dar savaitele ten pabuti rolleyes.gif biski idegem ir uzteko biggrin.gif

Buna buna mazu, mano 53cm ir 2990gime smile.gif
Mitas cia, mudu su vyru virs 4,5kg sverem, o va musiskas mazas gime smile.gif

paguodei thumbup.gif

guliu va, pilvuza isvertus, kalbinu mazaji, kad pabarbentu biggrin.gif
Atsakyti